Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 08 nov 0 reacties

Prinses Laurentien spreekt op Katholieke Universiteit Leuven

Op maandag 3 november was Prinses Laurentien op de Katholieke Universiteit in Leuven, België. De Prinses was hier aanwezig om een nieuwe cyclus ´Lessen voor de XXIe eeuw´ te openen. Laurentien hield een toespraak van maar liefst drie kwartier over De eigen kracht van jongeren: niet grijs, wel wijs.

Laurentien droeg een zwarte broek met witte print, die we al eerder gezien hebben. Daarop droeg ze een witte blouse met roezels en een lange zwarte blazer. Ze heeft duidelijk een voorkeur voor broeken met een print, maar nog meer voor lange blazers! 

Overigens ben ik heel benieuwd naar het merk van de broek. Heeft iemand misschien een idee van het merk? De broek droeg ze eerder tijdens de Dag van de Duurzaamheid op 11 oktober 2014, toen ze voorlas op de Daltonschool Neptunus in Amsterdam.

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto´s met toestemming ©KU Leuven, Rob Stevens

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments