Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 30 jan 0 reacties

Prinses Laurentien reikt Taalheldenprijs 2015 uit!

Op maandag 26 januari 2015 werd in de Pauluskerk in Rotterdam de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Stichting Lezen & Schrijven gehouden. Tijdens de bijeenkomst werd voor het eerst de Taalheldenprijs uitgereikt. En natuurlijk door niemand minder dan Prinses Laurentien! 

Foto met toestemming ©Stichting Lezen & Schrijven

RTL Boulevard had overigens een video van de prijsuitreiking (klik door naar 10:00 minuten), waar de gebruikte screenshots van gemaakt zijn.

Prinses Laurentien droeg voor de gelegenheid een groene wijde broek met (bijna) bijpassende top. Daar overheen droeg ze een lange zwarte blazer en een fleurige sjaal. De sjaal is erg fleurig, en de kleur groen komt er in terug, maar toch vind ik het totaalplaatje niet echt mooi te noemen. Helaas weet ik van geen van de kledingstukken het merk. Tips zijn welkom!

screenshots uitzending ©RTL Boulevard

 

Mogelijk heeft ze het groene shirt eerder gedragen op de 'totempaal-broek', die ze droeg tijdens het Nationale Voorleesontbijt in 2014. Ook draagt ze dezelfde groene schoenen/laarsjes. De zwarte blazer die ze afgelopen maandag droeg is anders dan de zwarte blazer die ze droeg tijdens het Voorleesontbijt. Een video vind je hier.

screenshots video ©DOK Delft

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments