Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 27 feb 0 reacties

Prinses Laurentien opnieuw in Kate Spade New York

In mei 2013 was Prinses Laurentien aanwezig op een EU High Level Conferentie over Onderwijs en Ontwikkeling. Laurentien is sinds 2011 lid van EU High Level Group. In 2012 brachten zij een speciaal rapport uit. En uiteraard hebben ze aan Laurentien, die een goede achtergrond heeft door haar Stichting Lezen & Schrijven, een heel goede achtergrond!

De Prinses droeg op de conferentie een mouwloos jurkje met wit/zwart/roze stippen print, met daar overheen een roze vestje. Het jurkje heeft een zwarte kraag, en Laurentien droeg er een zwarte riem overheen. Laurentien droeg het jurkje eerder op Aruba, in maart 2013.

Gisteren kwam ik het jurkje van Prinses Laurentien tegen! Het is een jurkje van Kate Spade New York, waar ze wel vaker kleding van gedragen heeft. 

Prinses Laurentien droeg zwarte pumps bij het jurkje. Ook haar accessoires waren zwart: een zwarte ring, zwarte oorbellen en een zwarte clutch. 

 

Laurentien is in 2011 toegetreden tot de EU High Level Group of Literacy.

Wat vinden jullie van dit jurkje, en willen jullie het nog vaker zien bij Prinses Laurentien?

Foto's met dank aan ©Audiovisual Library Europese Commissie

Overige afbeeldingen ©Kate Spade New York

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments