Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 27 jan 0 reacties

Prinses Laurentien opent onderwijsbeurs NOT 2015

Vandaag heb ik een topdagje gehad! Ik ben 'op bezoek' geweest bij Prinses Laurentien! Ze was vandaag in de Jaarbeurs in Utrecht, allereerst om de onderwijsbeurs NOT 2015 te openen! Na een vraaggesprek, hield de Prinses een toespraak en opende ze met een druk op de knop de beurs, waarna ze bedolven werd onder een regen van 'confetti'! Erg leuk gedaan!

Ik had me van tevoren opgegeven voor een workshop, die van 10:30 uur – 11:15 uur werd gegeven in een apart zaaltje op de Jaarbeurs. Prinses Laurentien sprak over energie, en in het bijzonder over Waterspaarders. Als veel scholen hier aan mee doen, bespaart dit ieder jaar enorm veel.

Het is erg leuk om te zien hoe gedreven en enthousiast Prinses Laurentien dit doet! Ondanks dat ze Hare Koninklijke Hoogheid voor haar naam heeft staan, is Prinses Laurentien heel erg gewoon. Dat is misschien nog wel het leukste aan haar! 

Prinses Laurentien droeg een erg mooi zwart jurkje, bestaand uit een zwarte top met een wat hoger rokgedeelte. Het rokgedeelte bestaat uit kant met plisséstroken er tussen door. In eerste instantie dacht ik dat een jurkje van Hoss Intropia was, maar helaas heb ik het nog niet kunnen vinden. Het zou natuurlijk ook heel goed een ander merk kunnen zijn, maar ik ben er nog niet achter van welk merk het is.

Als accessoires droeg ze druppelvormige oorbellen en een lange ketting. Verder droeg ze een ring met een grote groene ovaal. De kleur van haar schoenen snap ik niet helemaal bij deze outfit, beige met bruin, maar passen er wel weer wat beter bij als je haar tas bekijkt. 

    

En tja… ook al zijn deze foto's door mij zelf gemaakt, ik wil toch graag aangeven dat overname NIET IS TOEGESTAAN! 

Afbeeldingen ©The World of Royals 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments