Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 16 sep 0 reacties

Prinses Laurentien op Prinsjesdag in Talbot Runhof en Eudia

Prinses Laurentien was vandaag gekleed in een aubergine japon, gemaakt van genova corduroy. De japon – die eigenlijk meer een robe manteaux is – is een ontwerp van het Duitse Talbot Runhof, haar favoriete merk! 

 

 

De japon is verkrijgbaar via de website van Talbot Runhof voor E 1.298,-

 

De diamanten sterbroche is van het Franse juweliershuis Mellerio en komt uit de koninklijke kluis. 

Het hoedje van Prinses Laurentien is een handgemaakte pillbox in beige, gedecoreerd met veren. Hardies en Eudia hebben beiden bevestigd dat het hoedje een ontwerp van Eudia is! Helaas hebben ze geen foto van het hoedje. Ter info: Hardies werkt nogal veel samen met Eudia.

Het allerleukste detail is wel dat Prinses Laurentien oorhangers draagt uit de collectie van Prinses Margarita! Geweldig leuk dat ze deze draagt, en ze staan haar erg mooi!

©NOS, Charlotte Kapelle

Tenslotte nog even een aanvulling wat betreft de schoenen van Prinses Laurentien. Het zijn geen sandalen maar beige pumps (afgewerkt met een goudkleurig bandje) met een open zijkant en een goudkleurig riempje.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft, met aanvullingen en informatie door Josine Droogendijk. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Afbeeldingen screenshots en ©Talbot Runhof

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments