Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 10 apr 0 reacties

Prinses Laurentien op Curacao

Prinses Laurentien is momenteel op Curacao! Gisteren was ze aanwezig bij de lancering van de Raad van Kinderen op het eiland!

Prinses Laurentien zag er vrolijk gekleed uit, en op zich denk ik dat haar stijl heel goed past bij een bezoek aan Curacao. Ze draagt een gebloemde broek met een tuniek in dezelfde print. Persoonlijk vind ik het wat te druk bij elkaar. 

Qua accessoires draagt ze een lichtroze sjaal, oorbellen in de iets donkerder roze tint in haar kleding. Dat is op zich qua kleur goed op elkaar afgestemd. 

Tips over de ontwerper van haar kleding zijn van harte welkom! En, wat vinden jullie van de schoenen van Laurentien?

 Foto's met toestemming ©Bea Moedt

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments