Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 06 okt 0 reacties

Prinses Laurentien met gezin bij presentatie boek De Sprookjessprokkelaar

Gisteren werd Prinses Laurentiens nieuwe boek gepresenteerd! De Prinses schreef het boek 'De Sprookjessprokkelaar' samen met Paul van Loon, als gevolg van de samenwerking tussen de Stichting Lezen en Schrijven en de Efteling. Zoals bijna iedereen wel weet, is Prinses Laurentien de oprichtster van de Stichting Lezen en Schrijven. Momenteel is ze erevoorzitter.

 

 

 

 

Prinses Laurentien nam haar hele gezin mee naar de presentatie in de Efteling, wat enorm leuke plaatjes oplevert! Heel erg leuk om het gezin weer eens in zijn geheel te zien. Vooral Gravin Eloise wordt al een heel dametje!

 

 

Wat vinden jullie van de kleding van Prinses Laurentien? Volgens mij draagt ze een nieuwe donkerblauwe rok, met een vestje wat ze zelf met een bloem heeft dicht gespeld.

En wat vinden jullie van de kleding van de kinderen? Persoonlijk vind ik het wel leuk dat ze alle drie gedeeltelijk in donkerblauw gekleed zijn. Dat levert een mooi plaatje op, en de achtergrond van de foto's is natuurlijk geweldig!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's ©Albert Nieboer, Royal Press Europe

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments