Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 20 nov 0 reacties

Prinses Laurentien lanceert Raad van Kinderen in Zeist

Vandaag was Prinses Laurentien aanwezig bij de lancering van de Raad van Kinderen in Zeist. De Raad van Kinderen is een initiatief van de Missing Chapter Foundation, waarvan Prinses Laurentien de oprichter is. Deze Raad werd op 11 november 2010, de Dag van de Duurzaamheid, gelanceerd. Inmiddels zijn er al heel plaatsen en bedrijven die gebruik maken van een dergelijke Raad van Kinderen. Laurentien zet zich geweldig in voor dit project!

De Prinses was vandaag gekleed in een zwarte laagjesrok met daarop een witte blouse met zwarte stippen en een groene stola. De kleur van de panty snap ik niet helemaal. Of komt het door de lichtval dat deze bruin lijkt? De panty van de dame naast haar lijkt dezelfde kleur te hebben, dus het zou kunnen. 

Laurentien is geweldig goed in het herdragen van kleding op een net iets andere manier. Ze maakt steeds weer nieuwe combinaties. Zo zagen we haar al eerder met de blouse met stippen en de stola al eerder op 22 september 2014 tijdens de Dutch Green Building Week in Arnhem. 

Foto met toestemming ©Rob Severijnen, Photoworkx

Tijdens de opening van de bibliotheek in het Taalhuis Den Haag op 8 september 2014 droeg Laurentien de stola ook.  

Foto met toestemming ©Royalduo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!

Afbeeldingen: screenshots video ©BlauwBloed en ©RTV Utrecht

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments