Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 22 jun 0 reacties

Prinses Laurentien in Mary Katrantzou en DVF

Prinses Laurentien was vandaag met de Raad van Kinderen bij de Unie van Waterschappen. Laurentien was moderator tijdens de presentatie door de kinderen.


De prinses droeg vandaag haar zwarte mantel met fleurige print van Diane Von Fürstenberg, op een zwarte skinny broek.

Op donderdag 11 juni was prinses Laurentien met de Raad van Kinderen aanwezig bij Friesland Campina. Laurentien droeg een lichtgeel/wit jurkje (of blouse, dat is niet heel goed te zien) van Mary Katrantzou, gecombineerd met een zwarte blazer.

 

Prinses Laurentien heeft dit jurkje al eerder gedragen. Tijdens de eerste aflevering van BNN the Pitch was prinses Laurentien jurylid. Daar droeg ze dit jurkje ook.

Afbeeldingen ©Raad van Kinderen, ©BNN The Pitch, ©Mary Katrantzou, ©DVF

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments