Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 11 apr 0 reacties

Prinses Laurentien in Maliparmi, Tara Jarmon en Gerard Darel

Op woensdag 1 april had prinses Laurentien een interview met VTM Royalty. Het interview werd gehouden voorafgaand aan haar werkvergadering met de European Cultural Foundation, de dag na de uitreiking van de ECF Princess Margriet Award for Culture.

Prinses Laurentien droeg een grijs/blauw leren jurkje, met daarover een lang blauw vest. Haar panty had ongeveer dezelfde kleur als het jurkje. Verder droeg ze zwarte, kniehoge laarzen.

Haar oorhangers vond ik er leuk bij staan, al was het een andere kleur dan haar andere kleding en accessoires. Aan haar ene hand droeg ze de ring uit de collectie Leaves van Prinses Margarita de Bourbon-Parme.

Hoogstwaarschijnlijk is haar leren jurkje het onderstaande jurkje van Maliparmi, met een jersey achterkant. De kleur is in ieder geval hetzelfde, en de naden aan de voorkant lopen gelijk. Ook is Laurentiens jurk nogal kort, net als de jurk van Maliparmi. De jurk is nog verkrijgbaar bij Maliparmi online voor E 299,-. 

We hebben Laurentien al eerder gezien in kleding van Maliparmi, namelijk de groene jurk die ze droeg op Koninginnedag 2012. Deze jurk heeft ze later nog een aantal keren herdragen.

De kans is groot dat Laurentien vaak shopt in Antwerpen. Daar zit een zaak van Maliparmi, Essentiel, Twin-Set, Hoss Intropia en Gerard Darel. Het merk Tara Jarmon wordt verkocht in de kledingboetiek Damoy in Antwerpen.

Verder nog een kleine aanvulling op kleding die prinses Laurentien vorig jaar heeft gedragen, maar waar ik nog maar onlangs de ontwerper van gevonden heb. Bij de ontvangst van het eerste wachtkamerboekje 'Taal maakt gezonder', droeg prinses Laurentien – zoals destijds gemeld – een mantel van Tara Jarmon. Haar jurk blijkt ook van Tara Jarmon te zijn!

 

In juni 2014 was prinses Laurentien voor de Missing Chapter Foundation op een school in Hoofddorp. Ze droeg hier de onderstaande tuniek van Gerard Darel, op een witte broek.

                                                                            

Foto's ©Missing Chapter Foundation,  ©Stichting Lezen & Schrijven, screenshots video ©VTM Royalty, overige afbeeldingen ©Maliparmi, ©Tara Jarmon en ©Gerard Darel

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments