Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 23 jun 0 reacties

Prinses Laurentien in Hoss Intropia, en met twee verschillende schoenen!

Ooit een prinses gezien die twee verschillende schoenen droeg? Laurentien durfde het ;-).

Begin mei 2014 was Prinses Laurentien in Australië. Ze was hier aanwezig in haar functie als voorzitter van de Fauna & Flora International, een Internationale Natuurorganisatie. Naast het hoofddoel van het bezoek, bracht Prinses Laurentien ook een bezoek aan de Royal Botanic Gardens in Sydney. De Prinses mocht hier een boom planten.

Dat was nogal lastig voor haar, omdat ze eerder in die week haar enkel verstuikt had. Daarom liep ze met een kruk, en met twee verschillende schoenen. Een pump en een ballerina. Wat mij betreft mocht ze wel twee dezelfde ballerina's dragen, die pasten prima bij haar kleding!

Overigens, vond ik haar kleding helemaal geweldig! Ik hoop dan ook dat we haar in Nederland nog verschillende keren met dit setje gaan zien.

Outfit van Hoss Intropia (dank Alida voor het melden!), waar Laurentien wel meer kleding van heeft. Inmiddels heb ik de cardigan en de jurk (het is dus geen rok!) gevonden op internet, naar aanleiding van de tip. Later hoop ik jullie meer van Hoss Intropia te laten zien!

                     Alle foto's met toestemming van ©Royal Botanic Gardens & Domain Trust, Simone Cottrell

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments