Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 22 jun 0 reacties

Prinses Laurentien in Gerard Darel

Prinses Laurentien was vorige week in Riga, Letland. Laurentien hield als erevoorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven een toespraak tijdens 'One Europe, One Digital Single Market'.

Foto's ©Henk van den Dool, Netherlands Embassy Latvia

De prinses droeg hier een crèmekleurige broek, een blouse in dezelfde kleur, en schoenen in dezelfde kleur, met een zwart accent. De mantel van prinses Laurentien, met een grijs/zwart/crèmekleurige print is van het merk Gerard Darel, waar ze wel vaker kleding van draagt.

Afbeelding ©Gerard Darel

Ook bekeek Prinses Laurentien verhalen van Europese Bibliotheken, op de tentoonstelling Libraries Changes Lives. En, aan de foto's te zien was er ook tijd voor een maaltijd! Hier ging prinses Laurentien gekleed in een zwart jurkje, met daar overheen haar favoriete lange beige vest, waarin we haar al verschillende keren gezien hebben!


Prinses Laurentien droeg haar beige vest onder andere eerder tijdens het jubileumevent van de klankbordgroep Samen Veilig Werken en Wonen, op 2 juni 2014.

Foto ©Royalduo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments