Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 27 mei 0 reacties

Prinses Laurentien in Diane von Fürstenberg en …

Op 19 mei was Prinses Laurentien met de Raad van Kinderen aanwezig bij Desso! De Prinses droeg een zwart met witte broek, een witte top, zwarte blazer en een sjaal in zwart/wit/grijs. 

 Helaas is de ontwerper van deze kleding mij niet bekend. Iemand tips?

Op woensdag 20 mei was Prinses Laurentien met de Raad van Kinderen aanwezig bij C&A! De prinses leidde er een dialoogsessie, waarin de kinderen oplossingen presenteerden aan de directie van C&A.

 

Foto met toestemming ©Raad van Kinderen (Missing Chapter Foundation)

 

De prinses droeg een blouse met slangenprint van Diane von Fürstenberg, vermoedelijk op een lange zwarte broek. Het is niet heel goed te zien, maar het zou heel goed kunnen dat ze er een sjaal van dezelfde stof op draagt. 

 

Afbeeldingen ©Diane von Fürstenberg

 

Op donderdag 21 mei was Laurentien met de Raad van Kinderen aanwezig bij de NS. Kinderen van de school De Paradijsvogel gingen hier onder haar leiding in gesprek met de directie. Ze draagt zo te zien een geel jasje en een sjaal. Verder is haar kleding helaas niet goed te zien.

 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments