Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 12 jan 0 reacties

Prinses Laurentien in actie voor Raad van Kinderen

Prinses Laurentien had gisteren en vandaag een activiteit voor de Raad van Kinderen. De Raad van Kinderen is een project van de Missing Chapter Foundation.

Gisteren was ze bij de P. Oosterleeschool in Den Haag. Er is helaas slechts 1 fotootje op twitter verschenen, waarop eigenlijk alleen te zien is dat ze een grijs/zwart/witte blazer van Gerard Darel draagt. Deze heeft ze 2 keer eerder in het openbaar gedragen, waarvan 1 keer vorig jaar in Letland. In Letland droeg ze de blazer op een witte broek en top, vandaag combineerde ze het met zwart.

Foto ©EU (Latvia)

Vandaag was Prinses Laurentien in Zwolle met de Raad van Kinderen van Enexis. Hier droeg Laurentien een grijze broek met print met daarop een wijde zwarte trui.


Wat vinden jullie van de blazer en haar outfit van vandaag?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments