Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 29 okt 0 reacties

Prinses Laurentien in actie met Raad van Kinderen

Prinses Laurentien had vandaag weer een activiteit voor de Missing Chapter Foundation. Zo ging ze als gespreksleider in gesprek met de Raad van Kinderen van PostNL. Het gesprek ging met name over post bezorgen in 2020.

Prinses Laurentien droeg een crème/witte mantel met groen/zwarte print op een strakke zwarte broek. Ze combineerde deze met cognackleurige enkellaarsjes. We zagen deze mantel eerder bij haar bezoek aan Lidl, eerder dit jaar, eveneens voor de Missing Chapter Foundation. Heeft iemand enig idee van welk merk deze mantel is?

Foto's ©Raad van Kinderen en ©Lidl.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments