Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 09 okt 0 reacties

Prinses Laurentien draagt bijzonder vest; gemaakt met lipjes van blikjes!

Prinses Laurentien heeft vandaag op de openbare basisschool De Pantarijn in De Meern voorgelezen uit het boek wat ze samen met Jan Terlouw heeft geschreve . Het boek 'Kapsones' is gericht op duurzaamheid, en het is daarom heel toepasselijk dat het vandaag, op de Dag van de Duurzaamheid, werd gelanceerd!

 

Laurentien droeg een zwarte broek en zwarte top, met daar over heen een wel heel bijzonder vest. Het duurzame vest is gemaakt van lipjes van blikjes. Het is een exemplaar dat is ontworpen door een Braziliaanse kunstenares, zo verklapte de prinses vanavond in een uitzending over de Dag van de Duurzaamheid. Of het vest lekker zit? Dat is nog maar de vraag…

Foto's ©Royalduo

Zojuist kreeg ik van Jannemieke van Royalduo de tip dat het vest is ontworpen door Walleska Ecochicc! Dank je wel, voor de tip en de foto's!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments