Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 21 nov 0 reacties

Prinses Laurentien bij MRF congres, literacy conferentie en RvK

Prinses Laurentien had deze week weer verschillende activiteiten. Zo was ze afgelopen woensdag aanwezig bij een bijeenkomst van de Raad van Kinderen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Op dezelfde dag was ze ook aanwezig in Brussel. Ze sprak hier bij de 3e Health Literacy Centre Europe conferentie. Prinses Laurentien ging bij beide gelegenheden gekleed in een lange zwarte pantalon met daarop een top met print. Over de top draagt ze een lange zwarte blazer.

Ook was Prinses Laurentien deze week aanwezig bij het jubileumcongres van MRF (Metaal Recycling Federatie). Prinses Laurentien haalde voor de gelegenheid maar weer eens haar favoriete korte zwarte rokje uit de kast. Daarop droeg ze een bekende rood/bruine blazer, een top in dezelfde kleur, gecombineerd met een bedrukte sjaal. Update: een scherpere foto van Prinses Laurentien is hier te zien! Inmiddels heb ik dezelfde foto ontvangen om hier mag plaatsen. Op deze foto is te zien dat ze een dikke zwarte panty onder het zwarte minirokje draagt, en bekende donkerrode enkellaarsjes. 

Ook heeft ze een tas bij zich in dezelfde kleur.

Het jasje en de enkellaarsjes droeg ze eerder bij een voorleesdag in 2015.

Update: Prinses Laurentien tijdens een andere gelegenheid met het zwarte rokje.

Foto's ©Stichting Lezen & Schrijven, ©MRF, ©Janiek Dam, screenshot video.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments