Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 27 jun 0 reacties

Prinses Laurentien bij Lidl, in Athene en bij uitreiking Klimaatprijs

Prinses Laurentien heeft deze week weer verschillende aciviteiten gehad! Op dinsdag 23 juni was ze samen met de Raad van Kinderen aanwezig bij de Lidl, om het platform Optimaal te lanceren. 

Prinses Laurentien ging gekleed in een zwarte broek en top met een witte mantel met groene print. De mantel komt me nogal bekend voor, maar ik heb het tot op heden nog niet kunnen vinden.

Op donderdag 15 juni was Prinses Laurentien in Athene. Laurentien sprak onder andere de laureaten van de ECF Princess Margriet Award for Culture 2015 toe op de Athene Biennale. 

Bij deze gelegenheid droeg Laurentien een bekende zwarte jurk met laagjes, met daarover een sjaal die vermoedelijk van Missoni is.

Gisteren reikte Prinses Laurentien de HIER Klimaatprijs uit! Bij deze gelegenheid droeg Prinses Laurentien een zwarte broek, zwart hemdje en een doorzichtig lang zwart vest, gecombineerd met rode accessoires.

Het zwarte vest droeg ze eerder bij de lancering van de Wendy, het magazine van Wendy van Dijk. Toen droeg ze het over een zwarte jumpsuit.


Welke outfit van de afgelopen week vind je het mooist?

Foto's ©Lidl Nederland, ©Athens Biennale, ©European Cultural Foundation, ©HIER Klimaatbureau.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments