Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 25 okt 0 reacties

Prinses Elisabeth 18 jaar! Nieuwe foto's en festiviteiten

De Belgische Prinses Elisabeth, Hertogin van Brabant, is vandaag 18 jaar geworden! Vandaag zijn er verschillende festiviteiten. Daar hoop ik later over te schrijven in deze blog/te updaten met foto's en kledingweetjes.

De festiviteiten zullen worden uitgezonden door diverse Belgsiche media.

https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/het-journaal/2019/het-journaal-journaal-extra-20191025/

Prinses Elisabeth draagt een witte robe manteau met brede witte riem. Een outfit van Natan. Haar gouden oorbellen met diamanten zijn nieuw. 

Koningin Mathilde draagt een lichtblauwe japon van Natan.

Ter gelegenheid van deze bijzondere verjaardag zijn er eerder deze week een aantal nieuwe foto's vrij gegeven. Op de 1e foto draagt Prinses Elisabeth een rode jurk met lange mouwen. Update: De jurk is een ontwerp van Natan. Haar oorhangers van Tikli Jewelry, zijn geleend van haar moeder Koningin Mathilde.

Foto

Een nieuwe maxidress, een ontwerp van Esmeralda Ammoun.

Foto

Op de onderstaande foto draagt Prinses Elisabeth een auberginekleurig truitje van Zara, met knopen op de mouwen. Ze draagt het truitje op flared jeans. 

Foto

Foto

Ook is er een postzegelset ontworpen. De foto die op de postzegels staat is gemaakt door Koning Filip. Prinses Elisabeth draagt een witte jurk van The Kooples (info met dank aan Netty).

Foto

 

Foto's ©Belgian Royal Palace, Michael Groomberger

Info met dank aan ModekoninginMathilde, Netty en RoyalFashionBlog.TWoR

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments