Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 02 dec 0 reacties

Prinses Beatrix, Prinses Mabel en Prinses Laurentien bij uitreiking Prins Claus Prijs 2015

Zoals gemeld in de log van Josine, waren Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, Prinses Beatrix, Prinses Mabel, Prins Constantijn en Prinses Laurentien aanwezig bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs 2015.

Prinses Beatrix ging gekleed in een donkergroen pakje met goudkleurige accenten. De opstaande kraag is goudkleurig, en haar wijduitlopende mouwen zijn goudkleurig met donkergroen gestreept.

 Mabel draagt een (voor ons) nieuwe outfit van Missoni: een broek en een lang vest met de bekende print, gecombineerd met een zwarte top.

Prinses Laurentien draagt een zwarte strokenrok, die aan de zijkant wat langer is. Daarop draagt ze een zwarte top (mogelijk is het een jurkje). Daarop draagt ze een kort zwart jasje met metaalkleurige accenten.

Op de screenshots hierboven is het helaas niet te zien, maar Laurentien draagt dezelfde zwarte pumps van Diane von Furstenberg, die ze eergisteren droeg bij de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs.

Foto´s met hartelijke dank aan Yvonne van Woudenberg en Josée Zwaga!

Afbeeldingen ©Missoni. Video Zie.nl/ANP.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments