Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 18 mei 0 reacties

Prinses Beatrix bezoekt speelbuurt Tilburg

Prinses Beatrix is beschermvrouwe van Jantje Beton en bezocht daarom een speelbuurt in Tilburg. De prinses droeg tijdens het bezoek een donkerbruin mantelpakje met een vrij lang jasje en een overslag. De top onder het jasje geeft het geheel wat meer pit, maar desondanks vind ik het een vrij somber ensemble in vergelijking met de kleurrijke kleding die de prinses normaal draagt. Neemt niet weg dat ik blij ben de prinses te zien genieten van haar werk. Soms mis ik haar stiekem wel een beetje! 

Prinses Beatrix laat veel kleding maken bij Sheila de Vries en Veronique van Groeningen, maar het zou me deze keer niet verbazen als dit (aangepaste) confectie is omdat de stijl en het stofgebruik heel anders is dan normaal. 

Bijschrift: H.K.H. Prinses Beatrix bracht 13 mei een werkbezoek aan de Jantje Beton Speelbuurt in Tilburg. Op de foto poseert de prinses met enkele medewerkers van Jantje Beton en alle nauw betrokken medewerkers van o.a. de gemeente Tilburg. Naast de prinses Rob van Gaal (linkerzijde) en Miranda Verburg (rechterzijde), respectievelijk directeur en projectleider bij Jantje Beton.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments