Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 11 jan 0 reacties

Prins Harry en Meghan Markle bezoeken Reprezent Radio

Meghan Markle heeft een enorme x-factor en een interessante kledingstijl, maar alsof dat nog niet genoeg is heeft ze ook nog een prins aan de haak geslagen. Op modekoninginmaxima.nl houden we haar kledingkeuzes nauwlettend in de gaten, want als geen ander weet de toekomstige royal ons op modegebied keer op keer te verrassen. In de log vandaag: een terugblik op het bezoek aan Reprezent Radio.

De meeste royals arriveren het liefst zonder jas of met een warme omslagddoek op de rode loper, maar bij Meghan is daar nog niets van te merken. Keer op keer weet de verloofde van de prins ons te verrassen met de mooiste mantels. Bij het bezoek aan Reprezent Radio was het ook weer zover. Bij aankomst en vertrek droeg de voormalige Suit-actrice een wollen mantel van het label Smythe. Bij binnenkomst trok Meghan gelukkig haar mantel uit, zodat we ook haar outfit wat beter te zien kregen. Onder de Smythe-jas bleek een zwarte top met bijzondere klokmouwen te zitten. (een ontwerp van Marks & Spencer) en een pantalon met wijde pijpen. 

Persoonlijk vind ik de look heel geslaagd voor een informeel bezoek. De pantalon onderstreept op elegante wijze haar slanke postuur en door de look verder vrij eenvoudig te houden, sneeuwt de inhoud van het bezoek gelukkig niet onder. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments