Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 19 sep 0 reacties

Prachtige beelden: Prins Charles van Luxemburg gedoopt

Vandaag is in Luxemburg de kleine Prins Charles gedoopt. Charles is de zoon van Erfgroothertog Guillaume en Erfgroothertogin Stephanie. Hij is gedoopt als Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume in de abdij van Clervaux. Zijn peetouders zijn Prins Louis en Gaëlle de Lannoy (zus van Erfgroothertogin Stephanie). 

Erfgroothertogin Stephanie ging gekleed in een oranje mouwloze jurk van Paule Ka. Prins Charles droeg een familiedoopjurk.

Een kunstig kapsel voor de stralende moeder!

Groothertogin Maria Teresa droeg een wit broekpak met een zalmkleurige top.

Prinses Claire ging gekleed in een geel gebloemde jurk van Zimmermann en blauwe schoenen van Aquazzura. Haar dochtertje Prinses Amalia droeg een oranjegeel jurkje met peter pan kraag.

Info over de kleding volgt (hopelijk!) nog!

 

Foto's ©PPE/Nieboer

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments