Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 19 aug 0 reacties

POLL: Welke jurk draagt Prinses Laurentien op Prinsjesdag 2015?

Over een kleine maand is het al weer de 3e dinsdag van september, oftewel Prinsjesdag! Vaak gaat de aandacht van te voren uit naar de kleding van Koningin Maxima, en terecht! Deze keer hebben we ook een aantal jurken op een rij gezet die prinses Laurentien zou kunnen dragen op Prinsjesdag.

De jurken zijn een selectie van tien galajurken met lange mouwen, van merken die prinses Laurentien vaker heeft gedragen. Twee jurken zijn mouwloos, maar Talbot Runhof kan deze waarschijnlijk wel aanpassen tot een japon met lange mouw. Misschien zijn het niet de allermooiste galajurken, maar ze moeten natuurlijk wel bij de stijl van Prinses Laurentien passen. En, we zijn benieuwd of DE jurk van Laurentien er bij zit! Daarom de vraag: welke jurk uit deze poll vind jij het beste bij Laurentien passen?

P.s. Zie je een jurk die beter bij haar zou passen? Voeg gerust een link toe in een reactie!

1. DVF Celia abstract print silk chiffon jurk

2. Mary Katrantzou sentinel gown

3. DVF Celia jurk in een andere print

4. Tory Burch kanten jurk rood

5. DVF Kailey jurk

6. Tory Burch geplooide zijden caftan jurk

7. Talbot Runhof lichtblauwe japon met versierde (geborduurde?) kraag

8. Tory Burch donkerblauwe kanten japon

9. Talbot Runhof lichtblauw bewerkte japon

10. Talbot Runhof japon in 2 prints

11. Tory Burch geborduurde zijde/crepe kaftan jurk

12. Tory Burch Julia kaftan jurk

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments