Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 05 nov 0 reacties

Poll: favoriete outfit staatsbezoek Japan

Het staatsbezoek aan Japan is alweer achter de rug en koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn weer terug in Nederland. In de log van vandaag blikken we terug op de kleding die de koningin droeg tijdens het bezoek. 

Dag 1 begon met een oranje outfit van de Nederlandse ontwerper Mattijs van Bergen. De bruine cape die Máxima droeg tijdens het bezoek aan de tempels is geleend van prinses Beatrix. Onderstaande beelden komen uit het prachtige overzicht dat de NOS maakte van de reis. 

Dag 1 werd afgesloten met een staatsbanket. Koningin Máxima verscheen in de gouden Prinsjesdagjapon van Jan Taminiau en droeg op haar hoofd het huwelijksdiadeem van prinses Beatrix. 

Op dag 2 koos koningin Máxima voor een bekende creatie met peplum van haar favoriete ontwerper Edouard Vermeulen. 

Tijdens het diner die avond zien we de koningin in een nieuwe japon van Jan Taminiau. Onderstaande beelden komen uit het uitgebreide verslag van Blauw Bloed. 

De laatste dag zien we Máxima weer in kleding van haar favoriete ontwerper Vermeulen. De japon met leer is eerder gedragen door de koningin in 2013 en 2014. 

De laatste japon van het bezoek aan Japan staat op deze website inmiddels bekend als de lampenkapjurk en werd eerder door de koningin gedragen in 2013 en 2014. Klik hier voor betere foto's. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments