Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 24 nov 18 reacties

Ook Mathilde is wel te porren voor een capejurk

Vanavond prikken de Belgische koning en koningin een vorkje met de de president van Zwitserland. En olala, wat ziet Mathilde er goed uit!

De Belgische royaltyverslaggever Wim Dehandschutter is er bij en maakte zojuist onderstaande foto.

De jurk is een ontwerp van Armani Privé en kwam ook in beeld tijdens de intronisatie van de Japanse keizer, oktober 2019.

(c) BSR
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
18 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie verschijning zowel met hoedje als tiara. Roze in japan is de kleur voor een nieuw begin. Erg passend bij de intronisatie.
goed gedaan mathilde!

ik vind het haar bijzonder mooi en koninklijk staan

Het was mooier geweest als de cape van een iets dunnere stof was gemaakt. Denk ik. En wat staat dat diadeem raar achter op haar hoofd.

De kleur staat haar goed, maar ik ben het eens met Leene dat het wel heel veel jurk is. De witte jurk van Kate vond ik mooier. Daar zat een flinke dosis glimmer op om het witte vlak te breken, en bovendien zag je haar armen (de mouwen waren open). Deze jurk van Mathilde vind ik erg massief overkomen.

Kleur staat mooi en ik vind de jurk met Tiara beter dan met het hoedje. Maar ik twijfel of ik deze jurk nu wel zo mooi vind. Het is zoveel jurk. En ook wat stijf. Als je dan al een cape jurk draagt vind ik het persoonlijk mooier als deze wat losser valt. Ik denk dat ik daarom de gouden jurk van Catherine mooier vind dan de witte die ze onlangs droeg. Al was dat volgens mij niet echt een cape jurk

Ik moest er wel aan wennen, ik vond de capejurk zo massief, maar nu vind ik het wel mooi, mits de draagster maar lang is, dan staat het heel statig en elegant, zoals hier. Ook een mooie kleur.

De capejurk in zacht roze staat koningin Mathilde heel mooi. Een paar geweldige oorbellen in, tiara op en klaar voor het staatsbanket.

Prachtig zeg! Mooie zachte kleur past helemaal bij haar zachte uitstraling. Echt heel mooi. regal net als Kate van de week. Maar ook ik moet nu wel zeggen dat ik het nu wel heb gezien met de capejaponnen. Tijd voor een nieuwe andere trendlook.

Echt prachtig, héél erg chic, deze capejurk (en andere ook) ! Ik bemerk dat die vooral met (mooie !) ordelinten worden gedragen, zoals bij Kate; ze zijn dus echt heel koninklijk ! Ook handschoenen (zie tweede foto) passen er uitstekend bij ! En Mathilde is een héél mooie koningin, met zo’n zachte en lieve uitstraling !

De capejurk…het is wel een mode item onder de Royals hoor.
Maar hij staat ook Mathilde heel mooi!
Keurig kapsel met stijlvol diadeem.
Staat er nu in het midden een soort omhoogstekend kroontje op, of is dat gezichtsbedrog?

Ze ziet er heel mooi uit. Een prachtige koningin. En toch, de capejurk houd ik nu wel voor gezien.

Heel stijlvol en elegant, ze heeft altijd zo’n zachte uitstraling. Mooie warme kleur en het glitter randje langs de cape is leuk.

Ja heel mooi.

Wat een prachtige outfit. Mooi met het rode orde lint. En ik zag dat ze vandaag bij de ontvangst net als Máxima ook in het rood was. Zeeziek er heel stijlvol uit vandaag.

Zeeziek?

Heerlijk deze japon, zo mooi, staat haar geweldig!!

Wat ontzettend mooi, wat is ze zo een beauty, kapsel prachtig, lieve uitstraling, statuur. Bravo.

Schitterend! Een 10
(En er zijn denk ik 10 kilootjes af)