Zoals Josine heeft geschreven, werd gisteren Willem Jan van Vollenhoven gedoopt in de kapel van Paleis het Loo! Addy van den Krommenacker liet via Twitter weten dat de kleding van Prinses Aiméé van zijn hand is! De prinses draagt een kanten complet met applicaties van kraaltjes uit de nieuwste collectie van Addy. 

Naast prinses Aimee droeg ook prinses Margarita kleding van de Brabantse ontwerper. 

 

Foto met dank aan:

Josee Zwaga 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 12 nov 2014 - 22:04

De outfit van Aimee is werkelijk prachtig!! maar dan wel voor een bruid op leeftijd. Het pakje van Margarita vind ik heel mooi.Is mooi gemaakt,prachtige kleur ,goede roklengte maar al met al wel erg saai.Margarita heeft nu eenmaal een moeilijk figuur en dan staat zo'n pakje prima natuurlijk.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 12 nov 2014 - 20:57

Heb nog eens een keer naar het ensemble van Aimee gekeken naar aanleiding van reacties van degenen die het truttig vinden. Ik kan me er wel iets bij voorstellen, vooral als je naar de bovenste foto kijkt, dan wekt de stof wat associaties met ouderwetse vitrage... Maar in z'n geheel (zie de foto's van PPE) vind ik het toch erg mooi. De combinatie van romantische stoffen/applicaties en eenvoudige belijning levert een heel elegant plaatje op en het staat Aimee geweldig. En nee, geen gekleurde schoenen hierbij, het moet juist ton sur ton zijn... Het tere en bleke hoort juist bij de uitstraling.
Om dit mooi te vinden moet je denk ik wel een romantische type zijn, smaken verschillen uiteraard.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 12 nov 2014 - 20:29

Outfit van Aimee bijzonder mooi .
@Merel, het idee van Aimee in leer en zijde lijkt me ook helemaal top ,idd een topmodel!
Maar voor deze doop plechtigheid vind ik dit meer geschikt .
Het pakje van Margarita vind ik echt ouwelijk ,de kleur staat haar ook niet bijzonder fraai .

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 12 nov 2014 - 20:01

De kleding vanAimee is erg mooi, van Margarita vind ik het wat stijfjes. Ook prinses Margriet ziet er erg mooi uit. Ik ben niet zo'n fan van de ontwerpen van Addy, maar de outfit van Aimee is echt heel bijzonder. Zeker leuk als trouwjurk, maar voor de doop op prachtig!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 11 nov 2014 - 13:03

Een heel mooi pakje van Aimée, spreekt me heel erg aan. Super mooie details, elegant, prachtige paarlen-rand.
http://www.ppe-agency.com/preview.php?start=0&id=135039&zoektype=2&searc...

Het heeft wel een wat "bridal" effect, zou ook heel goed voor een burgerlijk huwelijk kunnen, maar dus ook heel geschikt voor een doop, naar mijn mening.

Heel verzorgd kapsel ook. Ik ben alleen niet zeker over de schoenen-keuze. Misschien dat een felle kleur of zo hierbij wel beter had gestaan dan de nude.

De outfit van Margarita vind ik wat minder. Ze heeft ook wel een moeilijker figuur om te kleden, maar toch denk ik dat Addy het beter had gekund dan dit.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 11 nov 2014 - 11:28

Keurig verzorgde outfits.

afbeelding van zita

zita

maandag 10 nov 2014 - 20:23

De outfit van Aimée vind ik enorm zomers voor november. De temperaturen zijn nog wel hoog, maar dit is echt een hoogzomeroutfit. De outfit van Margarita vind ik perfect. Mooie lengte, goede kleur, passend bij het seizoen, perfecte pasvorm.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 10 nov 2014 - 17:36

Wat een leuke outfits! Ik vind beide pakjes erg mooi!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 10 nov 2014 - 17:06

Netjes. Meer is er eigenlijk niet van te zeggen. Er zijn niet veel ascesoires, maar simpel. Wel mooi hoor. Maar hier geld niet less is more, het is een beetje te weinig. Ik vind dat wat Aimee draagt wel mooi, maar op de catwalk staat het mooier!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 11 nov 2014 - 11:27

Vind je? Ik vind niet dat het "te weinig" is. Het jurkje heeft al genoeg; helemaal van kant + een tailleband en randen langs de mouwen afgezet met kleine pareltjes??

Moeilijk voor hen om de juiste balans hierin te vinden, zonder dat wij het hier te veel of te weinig vinden. :)

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 11 nov 2014 - 12:42

Haha ja, dat vind ik;). De pareltjes vind ik wel mooi,maar het is allemaal zo wit. Een andere kleur erbij was leuker geweest!

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 10 nov 2014 - 15:59

Ik vind de kleding vooral heel netjes; het past blijkbaar bij beide dames en hun persoonlijkheid. Ik vind het haar van Aimee op deze foto niet heel mooi eerlijk gezegd.. Het ziet er niet heel gestyled uit, een leuk klein hoedje of tooi zou wel leuk zijn geweest en passend voor de doop. Margarita is mooi gekleed, zij is van boven slank maar ze heeft best stevige benen, dit valt echter helemaal niet op in deze creatie. De roklengte is mooi, net bij de knie zie je dat ze best flinke knieen heeft, het model van de rok is precies goed voor haar figuur.

afbeelding van zara

zara

maandag 10 nov 2014 - 12:50

Het mantelpakje van Margarita is zo prachtig gesneden, het staat haar waanzinnig goed! De driekwart mouwen en het borduursel bovenaan de jurk en kraag van het jasje geven haar lengte, en de clutch in dezelfde zilvertint maakt het helemaal áf. Het ensemble van prinses Aimée vind ik mwah, maar ja, zij is in een jutezak nog mooi....

afbeelding van riethoek

riethoek

maandag 10 nov 2014 - 14:22

Dat pakje kan de prinses ook nog aan als ze tachtig is, ik vind het erg ouwelijk staan.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 11 nov 2014 - 11:33

Ben het met jullie eens, beide outfits zijn zo braaf... Ik vond Annette daarentegen geweldig, lekker stoer en modern.
Stel je Aimee eens voor in zo'n leren legging en bv een mooie zijde blouse en een strak gesneden blazer... dan ziet ze eruit als een topmodel. Nu toch beetje alsof ze jurk van haar moeder aan heeft.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 10 nov 2014 - 12:30

Ik vind het een vreselijke outfit, zo tuttig en ouwelijk. Ik vind die Aimee en Anita altijd zo vreselijk gekleed gaan. Annette is een stuk vlotter qua kleding en trouwens haar persoonlijkheid, voor zover ik daar wat van gezien heb, ook.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 10 nov 2014 - 12:04

Wow, wat mooi. Van beide prinsessen! Ik zou zo graag eens Maxima in kleding van Addy willen zien. Hij maakt zoveel moois.

afbeelding van Mary

Mary

maandag 10 nov 2014 - 10:16

Ik vind het heel mooi. Alleen jammer dat je niet zo goed ziet hoe slank ze is.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?