Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 27 mrt 25 reacties

Nog even over de ‘nieuwe’ oorbellen van Máxima…

In Marokko droeg Máxima oorhangers van oranje enamel (glazuur) en diamant. In deze blog lees je meer over de herkomst ervan.

Laten we beginnen met een close-up, dan weten we waarover we praten.

(c) PPE/Schoemaker

Misschien is het je al wel opgevallen dat ik het woord ‘nieuwe’ in de titel tussen haakjes heb gezet. De glimmers kwamen tijdens een videocall op 1 april 2021 namelijk ook al in beeld.

01-04-2021 Digitaal werkbezoek Kletsmaatjes. (c) Screenshot gesprek

Met dank aan MKM-lid Jane Austen kan ik jullie vertellen dat de oorbellen gekocht zijn bij KIROS Paris. Helaas zijn ze niet meer te koop in de webshop, maar op de website prijkt nog wel een héél klein plaatje van het ontwerp. Over arendsogen gesproken 😉

De oorbellen zijn dus gemaakt van enamel en diamant. Prijzen van vergelijkbare oorbellen schommelen tussen de twee- en vierduizend euro.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
25 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Super mooi deze emaillen oorbellen. Ik heb net een boek gelezen over the Cheapside board, een juwelenschat met veel sieraden van emaille in combinatie met diamant. Heel bijzonder, dus ik snap dat deze beauties wat duurder zijn.

Leuk, maar niet voor dat geld……

Deze “Bellen” zijn grappig, en waarschijnlijk aangeklikt, zonder er verder bij na te denken.
Niet belangrijk wat ze kosten voor Maxima.
In principe zou ik dit nóóit kopen.
Emaille met diamanten, hoe verzin je het.

De oorbellen zijn wel leuk maar niet heel bijzonder mooi.
Bovendien vind ik alles flets….qua kleding kleur en dat haar…

Leuke oorbellen, inderdaad fors aan de prijs. Ze staan Maxima goed, alleen als ze het haar opgestoken had kwamen ze nog beter uit.

@Oranjefan: juist.

Goeiedag zeg, ik vind deze oorbellen wel aardig, maar niet voor dat bedrag!
Als er een kaartje van 24,95 aan had gehangen, had ik het ook geloofd.
Wat een geld… en dan nog de outfit zelf… Pfff 🙁

Ik zie trouwens ook dat ze een mooie oranje ring omheeft, een stack of aan elkaar gemaakt met diamanten/briljanten (welke er op afstand als kwaliteit uitziet ze fonkelen meer) misschien heb je daar nog foto van?

Daar ben ik ook benieuwd naar

Een paar leuke oorbellen, passend bij de kleding en in de zomer grappig als krab(strand) en voor de overige seizoenen maken we er een kroontje van.
En dat was het dan voor mij!
Diamanten….paar duizend euro…..??
Sorry hoor, maar dát zie ik er écht niet van af!

Gewist

Last edited 1 jaar geleden by MargotStylingsecret

Leuke oorbellen, maar bij deze outfit met v-hals en dit kleurenpalet èn dit kapsel komen ze niet uit de verf, ‘alles hangt’. Wil ze nog wel eens terug zien bij een leuke fluffy top in een warme bruintint of andere zachte kleur en sowieso met ronde hals. De combi van emaille met diamanten vind ik jammer. De website van Kiros is wel sexy😁.

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Bedoel je de meneer zelf (als die al echt is) goed gezien dat inderdaad alles hangt. Je zou zomaar een goede stylist zijn

Last edited 1 jaar geleden by MargotStylingsecret

Ik kan me niet voorstellen dat een diamantair of Goudsmit diamanten en emaille combineren (het is glazuur/glas) emaille zit juist vaak op ijzer om het te beschermen tegen roest bijvoorbeeld. Of het is geen emaille, maar wat is het oranje spul dan wel? Misschien een verfje? Ok nou hou ik op…. Maar ik blijf die Kiros Paris die niet in Paris zit maar een beetje vreemd vinden 😂

Knap gevonden! Ik vind het leuke oorbellen, maar had niet verwacht, zoals anderen hier ook schrijven, dat ze zo duur zouden zijn.

Last edited 1 jaar geleden by LindaVanDeventer

Deze oorbellen staan heel mooi bij de print van deze blouse en rok. Goed speurwerk!

Goed geslaagd deze combinatie van op het eerste gezicht minder goed bij elkaar passende materialen! Ik vind ze mooi en ze passen perfect bij Maxima en de outfit die ze op de foto’s draagt: goeie keuze!!

Het zijn best leuke oorbellen, al vind ik de verwijzing naar ‘Oranje’ en de kwal die op een kroon lijkt, een beetje opzichtig.
Het prijskaartje zie ik er niet aan af. Als ze deze voor een tientje in een souvenirwinkeltje had gevonden had ik het ook geloofd. (Een prijs van 2000-4000 euro vriendelijk noemen gaat me wel wat te ver :))

Kiros zit over de hele wereld blijkbaar Maar ze hebben 3000 volgers op instagram, zag net paar geinige eurbellies van 16.000 euro maar er is maar 1 foto geen model zodat je het ff op een hoofd kan zien (tsja tis geen wisselgeld die 16.000 en PostNL vertrouw ik er niet mee). Ook lekker kettinkje van 35.000 euro. 1 foto en echt inzoomen lukt niet (niet scherp) 😂😂😂 dit kan toch gewoon niet? Weet je zeker dat dit de juiste Kiros link is?

Goed gevonden!
Ik vind ze leuk voor 1 of 2 keer.
En als de hanger er kan worden afgehaald.

Tsja dat oranje en dat kroontje is best geinig. Leuk modelletje. Maar het ziet er niet echt duur uit. Diamanten met emaille? Die materialen zijn enigszins oncombineerbaar. Emaille is een enigszins goedkoop materiaal en dan zet je er zoveel diamanten in? Zonde! Ik heb de site van Kiros bekeken, maar alles kost daar duizenden euro’s. Simpel ringetje paar diamantjes en hartje erop:10.000 euro. Die hele site staat volgens mij de komma verkeerd. Misschien is het het Tiffany van Marbella. 🤷🏻 maar zelfs als multimiljonair, toch raar?

Last edited 1 jaar geleden by MargotStylingsecret

Deze site gaan bij mij alle alarmbellen af, mensen kunnen ook claimen iets te hebben gemaakt en zo Máxima te gebruiken als wandelend reclamebord.hij zit trouwens niet over de hele wereld. Kan alleen winkel vinden in Madrid, en dan noemt hij het Kiros Paris?

Last edited 1 jaar geleden by MargotStylingsecret