Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 09 mrt 0 reacties

Nieuwe foto's van de Zweedse kinderen en activiteiten van Kroonprinses Victoria

Kroonprinses Victoria ontving op donderdag 7 maart Maria Wallin in het Paleis. Ook bracht ze een bezoek aan het Zweedse kantoor van Google in Stockholm. Victoria droeg een zwarte broek met daarop een roze blouse met print van Baum und Pferdgarten en een roze blazer van Rodebjer. Wat vinden jullie van deze outfit?

Kronprinsessan välkomnades av Googles Sverigechef Anna Wikland och Sara Övreby, samhällspolitisk chef.

Kronprinsessan och Rikard Herlitz i hårdvarulabbet för ljudprodukter.

Foto ©Kungahuset, Sarah Friberg

(Info met dank aan The Real my Royals)

De afgelopen weken werden er een aantal feestjes gevierd in de Zweedse Koninklijke familie!

Prinses Leonore, de oudste dochter van Prinses Madeleine en Christopher O'Neill was op 20 februari jarig. Madeleine gaf een zomers plaatje van haar dochter vrij. 

Foto

Foto ©Princess Madeleine of Sweden op Instagram

Op 23 februari was het 10 jaar geleden dat Kroonprinses Victoria en Prins Daniel hun verloving bekend maakten. Daarom gaven ze een prachtige spontane foto van hen samen vrij. Hoe leuk is dat! Op de foto draagt het stel vrijetijdskleding. 

Foto

Foto ©Kungahuset, Linda Brostrom

Een dag later werd Prinses Estelle 7 jaar. Ter gelegenheid daarvan werden er 2 foto's vrij gegeven, 1 met Prins Oscar en 1 van Prinses Estelle alleen. De twee dragen winterse kleding en zijn heerlijk in de sneeuw aan het spelen.

Foto

Foto

Foto's ©Linda Brostrom, Kungahuset

Prins Oscar werd op 2 maart ook al weer 3 jaar. Natuurlijk werd er ook van hem een foto vrij gegeven op zijn verjaardag.

Foto

Foto ©Sarah Friberg, Kungahuset

En vandaag werd de kleine Prinses Adrienne 1 jaar. Adrienne is de jongste dochter van Prinses Madeleine en Christopher O'Neill. Het gezin woont sinds een tijdje in Florida. Adrienne draagt een lichtroze met wit gestreept jurkje met een Peter Pan kraagje. De jurk is eerder gedragen door Prinses Leonore. In haar haren (wat een mooi donker bosje haar heeft ze al!) draagt ze een lichtroze strik. Eenzelfde soort strik die we ook al vaak bij Prinses Estelle en bij grote zus Prinses Leonore gezien hebben.

Foto

Foto ©Princess Madeleine of Sweden op Instagram

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments