Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 05 mei 0 reacties

Nationale Dodenherdenking 2021

Op een bijna lege Dam hebben de koning en koningin gisteren de Nationale Herdenking bijgewoond. Naast een trompet klonk ook het Indische Onze Vader en indrukwekkende toespraken, onder andere van André van Duin en Roxane van Iperen. 

 

Uiteraard is de Nationale Herdenking geen modeshow, maar kleding en juwelen kunnen wel bijdragen aan de waardigheid van de plechtigheid. Koningin Máxima droeg gisteren de lange cape van Koningsdag en haar zwarte jurk van Massimo Dutti. De pumps van suède en leer komen vaak in beeld op 4 mei vanwege de brede hak. 

Qua juwelen koos Máxima voor een diamanten broche in de vorm van een halve maan, met een parel als pendant. Waarschijnlijk behoort het juweel tot Máxima's privécollectie, net als de parelstekers in haar oren. 

De hoed lijkt sterk op een eerder gedragen hoed van Máxima, maar het vilt is dit keer kortharig. Wellicht is er iemand met een scheeraparaat aan het werk gegaan, maar ik sluit ook niet uit dat er gewoon een nieuw lapje stof over de mal is getrokken. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments