Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 04 mei 0 reacties

Nationale dodenherdenking 2018: de kleding

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte zijn vrijdagavond 4 mei aanwezig bij de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam. 

De Koning en Koningin Máxima zijn aanwezig tijdens de herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe Kerk in Amsterdam, waar Daan Heerma van Voss de 4 mei-voordracht uitspreekt. Aansluitend leggen zij een krans bij het Nationaal Monument op de Dam. De krans namens de Rijksministerraad wordt gelegd door de minister-president, minister Bijleveld van Defensie, staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de gevolmachtigd ministers Besaril, Eisden en Ellis van respectievelijk Aruba, Curaçao en Sint Maarten.

De Nationale Dodenherdenking en een website over kleding gaat doorgaans niet zo goed samen. Uit het verleden weten we dat het bespreken van bijzaken kwetsend kan overkomen . Daarom worden er vandaag twee blogs geplaatst. Eén die draait om de herdenking en één om met elkaar te praten over uiterlijkheden en andere bijzaken. Op deze manier proberen we beide partijen tegemoet te komen. Het zou fijn zijn als we juist op een avond als vanavond in onderlinge vrede en rust kunnen herdenken. Namens het moderatorteam, Josine. 

 
 
Bekende mantel van Natan:
 

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

 

Bekende hoed: 

Foto: PPE 

De koningin draagt tijdens de Nationale Dodenherdenking altijd dezelfde schoenen met een brede hak. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments