Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 12 mrt 0 reacties

Naamdag Kroonprinses Victoria + Naamsbekendmaking en Te Deum voor Prinses Adrienne!

Update:

Kroonprinses Victoria vierde vanmiddag haar naamdag, in aanwezigheid van Prins Daniel en Prinses Estelle. Over haar paarse kleding droeg ze een lange zwarte mantel van Ida Sjostedt.

Vanochtend zijn de namen en titel van de dochter van Prinses Madeleine en Chris O'Neill bekend gemaakt! Het meisje heet Adrienne Josephine Alice, is Prinses van Zweden en Hertogin van Blekinge.

Adrienne is (geloof ik) een vrije naam. Josephine is een vernoeming naar de oma van Chris O'Neill, Alice is een vernoeming naar de moeder van Koningin Silvia. Ze is dus vernoemd naar twee overgrootmoeders. Overigens is Josephine ook een historische naam in de koninklijke familie, en ook Prinses Madeleine's 4e naam.

Prinses Madeleine opende gisteren een officieel instagram account, waar ze een foto van haar drietal plaatste!

Om 12:15 uur begint het Te Deum. Dit wordt helaas niet live uitgezonden. Later hoop ik de log aan te vullen met beelden en info over de kleding. Chris O'Neill is uiteraard aanwezig (zonder de kinderen), Koning Carl Gustaf en Koningin Silvia, Prinses Victoria en Prins Daniel, Prinses Estelle, Prins Carl Philip en Prinses Sofia, en ik hoorde zeggen dat er ook verschillende leden van de familie O'Neill aanwezig zijn.

Koningin Silvia draagt een bekende blauwe deux pieces met een blauw dopje.

Kroonprinses Victoria, die om 14:15 uur haar naamdag zal vieren, draagt een paars mantelpakje met een paarse strikblouse. Prinses Estelle draagt haar donkerblauwe mantel van Aletta.

Prinses Sofia gaat gekleed in een zwart/donkerblauw mantelpakje van Veronica Virte, waar ze al vaker kleding van heeft gedragen. In haar kapsel draagt ze een strik.

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments