Vandaag vindt de jaarlijkse zomerfotosessie weer plaats op het strand van Wassenaar. Meer info en beeld volgt zo spoedig mogelijk! 

Ps. Deze log gaat over de mode van koningin Máxima. Ik wil jullie met klem vragen om eventuele kritische reacties op de kleding van de prinsesjes achterwege te laten. Zodra de meiden groter zijn zal ik volop aandacht besteden aan de prinsessenmode, maar in de periode waarin zij zich ontwikkelen tot jonge vrouwen wil ik niet dat mijn website eventueel bijdraagt aan een slecht zelfbeeld. Hartelijk dank voor jullie medewerking :-)


Foto: Vorsten

 


Máxima draagt een top van Tory Burch, een van haar favoriete designers voor casual kleding. Top kost online 480 euro. 

Update: De RVD heeft 5 foto's foto's vrij gegeven!

Klik voor de overige 3 afbeeldingen op de miniaturen onder aan deze log! Foto's ©RVD, Robin Utrecht.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 04 aug 2015 - 22:32

Meisjes dragen Sissy Boy!!

afbeelding van Jadau

Jadau

dinsdag 14 jul 2015 - 09:20

Nog een late reactie op de fotosessie. De top van Maxima vind ik zoals de meesten heel mooi. Het broekje had ik ook liever strakker gezien maar vind dit prima kunnen voor op het strand. Foto's zien er erg leuk uit zo met het hele gezin.

afbeelding van marinde

marinde

maandag 13 jul 2015 - 21:05

Heb dit keer de commentaren hiervóór niet gelezen dus misschien/waarschijnlijk schrijf ik iets wat al geschreven is.
De top van Máxima vind ik heel mooi. Zou, net boven de knie, ook een geweldig jurkje zijn. De broek vind ik minder. Ik had liever een strakke 7/8e broek gezien. Ook de schoenen vind ik niet geweldig. De foto van Amalia met hond vind ik fantastisch, zowel qua compositie als qua kleur. Ik vind het een ontspannend tafereel daar aan zee.

afbeelding van sandy

sandy

zondag 12 jul 2015 - 03:07

Heeft iemand een link naar bewegend beeld? Ik heb het interview gemist.

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 11 jul 2015 - 20:32

Ben wel benieuwd van wie de veel besproken broek van Maxima is. Iemand al enig idee??

afbeelding van juliette

juliette

zaterdag 11 jul 2015 - 17:02

Word er wel nog gespeurd naar de kleding van de meisje ?;)

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 11 jul 2015 - 14:39

Wat een leuke foto 's. Vooral de foto van Amalia met de hond. Super leuk.

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 11 jul 2015 - 12:45

Bedankt voor de link!!!

afbeelding van zara

zara

zaterdag 11 jul 2015 - 10:35

Wat een leuke ontspannen foto's. Het strand, de blauwe lucht en de witte schuimkoppen op de golven. Je kunt de wind bijna voelen als je ernaar kijkt. Goed idee om de honden mee te nemen, dat geeft de prinsesjes lekker wat afleiding tijdens de verplichte fotosessie. Ze zien er trouwens heel leuk uit in hun vrolijke t-shirts en zomerbroeken. Máxima's kleding vind ik niet zo spectaculair, en daarom goed gekozen. Ik heb de indruk dat de pijpen van de broek zijn opgerold, vanwege de strikbandjes. Niet elegant, maar handig voor op het strand! De top is even wennen. Bij het zien ervan moest ik, vreemd genoeg, net als Jeannine meteen aan de JTjapon denken vanwege het wiebertjespatroon. Op de close-up kun je de structuur van de stof goed zien, een soort dik geweven katoen. Staat haar goed!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 11 jul 2015 - 10:15

Wat een heerlijk ontspannen gezinnetje! Wat zullen ze met elkaar blij zijn dat de vakantieperiode is aangebroken.
Heerlijk genieten van elkaar in ontspannen omgeving! Ik gun het hun!
De top van Maxima vind ik echt geweldig, zou ik best van haar over willen nemen!
Ook WA vind ik er leuk casual uit zien! Vind het er fris uit zien. Witte katoenen broek met een donker colbertje! Heel leuk!
Ook de meisjes zien er ontspannen uit! Leuke meisjes worden het toch!!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 11 jul 2015 - 10:02

Ik vind de kleding van Maxima ook prima gekozen voor het strand, trouwens iedereen ziet er goed uit, de prinsesjes lekker hip, lekker dat de meisjes zo heerlijk spontaan rennen in de zee en wat gezellig met de honden erbij! Het lijkt me niet gemakkelijk voor Amalia, Alexia en Ariane om plotseling voor zoveel fotografen te moeten staan die graag een mooi plaatje willen schieten, maar ze waren goed voorbereid en langzamerhand raken zij wel een beetje meer gewend aan al die aandacht, tja het hoort er nou eenmaal bij!

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 11 jul 2015 - 09:03

Het vliegtuig stond al klaar..........direct na de fotosessie zijn ze vertrokken.
Hoop dat de vakantie net zo vrolijk gaat worden als we hier zien.

afbeelding van Marieke123

Marieke123

zaterdag 11 jul 2015 - 00:48

Leuk en voor zover mogelijk redelijk ontspannen zo met die honden. Maxima mooi maar niet heel erg casual, haar broek vond ik in de eerste instantie mooi maar ik ben na aanleiding van jullie meningen beter gaan kijken, en idd, had anders gekund.
Dit gezin zit waarschijnlijk nu al lang en breed in hun vakantiehuis. En Josine, goed die opmerking over de prinsesjes, het is zo makkelijk je mening het net op te slingeren en even zo makkelijk doe je er mensen pijn mee, ook al is dat geheel onbedoeld. Wel jammer dat er de komende tijd voor ons niet zoveel te beleven valt op het gebied van Maxima's kleding.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 11 jul 2015 - 09:36

Wat jammer dat je je zo laat beinvloeden door de mening van anderen.
De broek van Maxima is erg leuk voor het strand, heel goed gekozen.
De kans dat ze het water in zou gaan, was reëel. Nu wordt haar kleding niet nat, zoals de broekspijpen van WA. Het zou een erg gek gezicht zijn, wanneer zij haar broekspijpen op zou rollen, zoals bij de prinsessen. Voor de gelegenheid, m.i., prima. Er staan her en de op het www hele mooie series foto's van dit fotomoment. En de reacties zijn veelal positief.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 11 jul 2015 - 10:11

Persoonlijk vind ik het model van de broek ook niet mooi (niet beïnvloed door andere meningen ;)). De lengte is heel goed gekozen, maar het model vind ik niet mooi; te wijd. Iemand anders - Annetje dacht ik - noemde het terecht een knickerbockers. Een slimfit in dezelfde lngte zou veel leuker zijn geweest :)

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 11 jul 2015 - 10:11

Het was Doro :)

afbeelding van kimmy

kimmy

vrijdag 10 jul 2015 - 23:54

Wat een prachtige foto van Amalia met de hond!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 11 jul 2015 - 00:09

Ja he! Er zijn 5 foto's vrij gegeven door de RVD. Deze zijn toegevoegd aan de miniaturen. Klik op een miniatuur voor een grotere afbeelding.

afbeelding van kimmy

kimmy

zaterdag 11 jul 2015 - 09:59

Superleuke foto's!! Die met Amalia en hond blijft mijn favoriet :-)

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 10 jul 2015 - 22:23

Wat een zomers tafereel!! Erg leuk. Maxima lekker casual, de kids ook en wat vind ik Willem Alexander er ook heerlijk uitzien in deze witte broek en het lichte overhemd. Prima dat hij er een colbert over aan heeft. Ik vind dat het hele plaatje wel afmaken. Tenslotte zullen alle foto's op alle details uitgemeten gaan worden. Dus dan zal ook hij er goed verzorgd uit willen zien. Prima zo

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

vrijdag 10 jul 2015 - 21:34

Het colbert moet misschien een beetje zijn buikje verhullen, zou dat het niet zijn?
Ik heb zojuist het interview bekeken en beluisterd - wat moeten die mensen toch een geduld opbrengen om steeds maar weer beleefd al die vragen te beantwoorden.!
En dat pofbroekje had voor mij ook niet gehoeven maar de top is wel mooi, hoewel de lengte ervan Maxima niet flatteert.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zondag 12 jul 2015 - 14:25

Waar kan ik het interview terug kujken?

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 10 jul 2015 - 20:42

Mooie locatie, lekker Nederlands! Maxima ziet er prima uit, de koning trouwens ook!! ;)

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 10 jul 2015 - 20:24

Leuk gezin, ze zien er ontspannen en leuk uit, fijn! De opmerking bovenaan vind ik helemaal niet overbodig gezien de afgrijselijke commentaren die hier regelmatig staan. Ik vind Maxima's broek leuk en de combinatie met de top ook. Zo ook de meisjes en ook WA ziet er ontspannen en leuk uit. Ik ken mannen genoeg die nu eenmaal graag een colbert dragen, leven en laten leven dus.

afbeelding van Manon74

Manon74

vrijdag 10 jul 2015 - 20:17

Sluit me aan bij het commentaar op de outfit van WA. Jasje uit en het had beter bij het geheel van het gezin gepast en de sfeer van het strand..
Maxima haar outfit is niet geweldig. Top qua lengte niet mooi, knickerbocker ook niet zo geslaagd, en toch komt ze er wel mee weg door haar charisma ;)

Voor wat betreft de meiden, gewone leuke Hollandse meiden. Niets op aan te merken. De opmerking bovenaan is wat mij betreft overbodig maar snap wel waarom die er staat.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 10 jul 2015 - 19:32

deze tuniek doet mij denken aan de lange avondjurk van jan taminiau die bordeau met zilvergrijs ook zo dat ruitpatroon
misschien een beetje te mooi voor op het strand maar al bij al zijn ze allemaal mooi gekleed

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 10 jul 2015 - 18:26

Wat leuk met dit weer naar het Wassenaarse strand. Dat brengt herinneringen naar boven van de perfecte fotosessie waar de meisjes nog kleiner waren en met hun moeder in blauw/wit gekleed.
Ik vind WA een mooie zomercombinatie aan hebben. Zo n colbert is stukken mooier dan die bodywarmer van afgelopen week. Maxima s hes is ook leuk...maar had beter op een skinny zwart broekje gekund.
Jammer dat we de komende weken geen nieuwe outfits gaan zien .. Ik hoop dat ze goed uitrusten en dan op naar onder andere China.

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 10 jul 2015 - 17:05

Alleen de top vind ik heel erg mooi. Wat worden de prinsessen al groot. Heb ook echt heel veel respect voor de regels bovenaan Josine. Fijn dat je er rekening mee houdt. Dat zullen ze zeker waarderen. Ik heb het gevoel dat koningin Maxima zich ook niet zoveel aantrekt van wat wij denken:-). Weet ook niet of ze tijd heeft om het allemaal te lezen.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 10 jul 2015 - 18:14

En al zou ze tijd hebben...... wil ze het misschien helemaal niet weten wat wij ervan vinden.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 10 jul 2015 - 17:01

o ik dacht eerst dat Maxima de broek had opgerold! maar zie nu dat het een knickerbocker is! brrrr....hoort thuis in hetzelfde laadje als de culotte! het lijkt ook een beetje op een pofbroek, die vroeger als ondergoed werd gedragen met van die strikken onder de knieen.
top heel leuk! op een skinny of desnoods wijdere witte of zwarte linnenbroek!
de schoenen geen goede keuze bij de broek en ook niet op het strand, lijkt me ook vreselijk akelig zitten. slippers of blote voeten inderdaad.
maaaaaaaaar......als altijd een feest om naar haar te kijken! ik wens deze lieve bijzondere mensen een heerlijke vakantie
Josine, heel stijlvol je regels bovenaan!!

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 10 jul 2015 - 18:45

Helemaal mee eens! Hoef ik het zelf niet nog een keer op te schrijven! ;-)))

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 10 jul 2015 - 17:05

Doro, eens, ze straalt, al heeft ze een vuilniszak aan, waarschijnlijk (wel klam met dit weer).

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 10 jul 2015 - 16:41

Heel ongedwongen. Ergens is dat leuk, en ergens vind ik het nergens voor nodig. Ik hoef geen inkijkje in hun privé leven, is goed genoeg als we ze 'in functie' zien. Maar goed, als doel was ongedwongen gezinsfoto's maken, dan is dat gelukt.

Dan Maxima. Een kniebroek, sorry hoor, is zo onelegant, het hakt je benen in tweeën. En de combinatie met de lange top versterkt dat. En de espadrilles met enkelbandjes doen er nog een schepje zand bovenop. Die top is best aardig op 1e gezicht, al creëren de zwarte strepen een optische illusie van een buikje (en welke vrouw wil dat nou?). En er zitten franjes (geen sliertjes, maar toch) aan, dat ook nog. Pocahontas. Stel je nu eens voor dat ze een strakke 7/8 broek had gedragen en teenslippers in plaats van dit bbq-op-de-camping broekje. Of dat de top de lengte van een jurkje had gehad. Zo veel beter.

afbeelding van juliette

juliette

zaterdag 11 jul 2015 - 10:13

Ik zou het liefst alles van hun prive leven willen weten , dat klinkt misschien vreemd maar ik ben benieuwd hoe het er daar aan toe gaat !
En ik wat zou ik graag Maxima's walk in closet willen zien ❤️

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 11 jul 2015 - 13:04

Ja, daar heb je een punt Juliette, die walk in closet, daar zou ik wel een dagje per ongeluk opgesloten willen zitten nu ze op vakantie zijn ;)). Als ze ooit krap bij kas zitten zie ik allerlei mogelijkheden om inkomsten te genereren ;)))))))

afbeelding van kimmy

kimmy

vrijdag 10 jul 2015 - 20:28

Ik ben het met je eens Merel ook met je suggesties om de look beter te maken.
Ik heb zo'n broek aan als ik naar yoga ga, dan is het een ik-ga-naar-de-yoga-dus-ik-heb-een-comfortabel-broekje-aan-gedaan-broekje :-)

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 11 jul 2015 - 13:02

Hahaha Carmen en Kimmy. Het is wel een heel handig broekje!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 10 jul 2015 - 17:02

Haahahahahaha dames, ik deel jullie mening over deze broek. Ik dacht zelf aan 'Moeder moet nog even snel naar de winkel want ze is de mayonaise vergeten' broek, maar bbq op de camping is ook prima :D
De top is heel leuk en staat haar super! Hopelijk hebben ze een fijne vakantie.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 10 jul 2015 - 17:04

Hahahaha, ook grappig. Ik vind het ook een ik-had-me-al-omgekleed-om-te-gaan-slapen-maar-er-wordt-aangebeld-en-ik-doe-toch-maar-open broekje.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 10 jul 2015 - 20:46

Hahahahahahaaa ja Merel, die kan ook nog inderdaad! Ik lig dubbel :D

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 10 jul 2015 - 16:48

dubbel

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 10 jul 2015 - 16:48

bbq- op-de-camping broekje! Goed verwoord, ik had het kunnen zeggen!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 10 jul 2015 - 16:36

Ziet er heel gezellig uit. Ook de locatie is leuk. Een keer iets anders dan op Eikenhorst. Niets mis mee natuurlijk. WA vind ik ook "zwaar" gekleed. Zonder jasje zou beter bij de setting hebben gepast. Verder mooi overhemd en broek. Het jasje is wel mooier dan het camelkleurige jasje van vorig jaar.
De broek van Maxima vind ik echt niet mooi. Slim fit op knielengte of net iets er boven is veel vlotter.
De schoenen vind ik er niet geslaagd bij. De top is wel leuk. Och, en zo hebben we altijd iets te zeuren :)
De prinsesjes zien er erg leuk en hip uit en hebben veel plezier.
Hopelijk hebben ze een geweldige vakantie :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 10 jul 2015 - 18:12

Wat een super leuke zomer foto's! Goede op,erking Josine!
Leuke outfits van allemaal. Die top van Máxima zou Ik ook wel willen hebben, al is zwart- wit niet mijn kleur. Leuke oorbellen ook!
Ik hoop dat ze van een heerlijke vakantie kunnen genieten.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 10 jul 2015 - 16:20

Ben het met je eens Josine, maar een positieve reactie mag toch wel?
Ik vind ze er alle drie erg leuk, zomers uitzien.
De koning mag wat mij betreft een volgende keer z'n jasje ook thuislaten.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 10 jul 2015 - 21:14

Zeker! Ik zou als moeder van Lieke nooit willen dat ze in haar pubertijd onzeker wordt vanwege negatieve reacties op een openbare website, dus vandaar dat ik het ook niet wil voor de prinsesjes.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 10 jul 2015 - 16:15

Het ziet er allemaal gezellig en informeel uit. Prima lijkt me.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 10 jul 2015 - 16:06

Eens met de mededeling bovenaan deze pagina!!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?