Koningin Máxima was vanmiddag in Rotterdam voor een werkbezoek in Rotterdam. Naast een indrukwekkende riem droeg de koningin ook twee nieuwe armbanden. Een verjaardagscadeau? 

Het werkbezoek stond in het teken van de samenwerking in de regio om werknemers die hun baan verliezen snel weer aan werk te kunnen helpen en om werkgevers met een tijdelijk tekort aan personeel te koppelen aan bedrijven waar onvoldoende werk is. Koningin Máxima vond dat als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap natuurlijk boeiende kost. Wat mij nog meer boeide, waren de twee nieuwe glimmers om haar pols. Aan haar rechterarm droeg de koningin een indrukwekkende armband van diamant en goud met de initialen van haar gezinsleden, aan haar linkerarm een goudkleurige armband met hartjes. In het hartje dat goed in beeld is gebracht, zie ik de letter C. Het zou mij niet verbazen als de initialen van de andere prinsessen en het koningspaar in de overige hartjes staan. Bij haar veertigste verjaardag kreeg Máxima ook al een gezinsarmband cadeau. 


 

 

 

Dan door naar het totaalplaatje. Qua kleding droeg de koningin een midi-jurk van Antik Batik Paris. 

 

 

Het kledingstuk kwam eerder in beeld tijdens een werkbezoek aan mantelzorgers, 2020. 

 

De grote krakeling om haar taille komt van Teresa Helbig. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Ton Angers

Ton Angers

vrijdag 21 mei 2021 - 14:14

Prachtig hoe de jurk zich beweegt - ben zelf geen liefhebber van grote riemen - een kleine riem staat ook mooi - maar het is en blijft haar smaak!

afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 20 mei 2021 - 14:45

Schitterende armbanden, leuke jurk.

afbeelding van Anniek

Anniek

donderdag 20 mei 2021 - 10:06

jurk vind ik heel erg leuk, riem iets minder maar wel modern. En haar haar zit ook weer goed, heeft een flinke boost gehad de laatste tijd

afbeelding van Anniek

Anniek

donderdag 20 mei 2021 - 10:05

ik denk dat de letter in de hartjesarmband inderdaad de letter D van Dolores is. Misschien zelfs wel van haar zus geweest. In ieder geval vast een dierbaar cadeau. En de diamanten armband kan denk ik wel aan haar dochters worden doorgegeven, desnoods met kleine aanpassing van de setting. Maar ach, ze hebben waarschijnlijk al meer dan voldoende keuze uit het juwelenkistje van mama en voorgangers ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 20 mei 2021 - 19:19

Met een aanpassing zal het zeker kunnen. Maakt verder ook niet uit, was slechts een gedachte die ik deelde ;). De armband vind ik in ieder geval erg mooi!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 19 mei 2021 - 22:10

Ik vind de jurk heel mooi, alleen de zwarte accesoires maken het zo winters, dan liever combineren met het geel of blauw van de jurk.
De diamanten armband is prachtig, kan ze ook dragen bij een avondjurk, cadeau van W-A wellicht? De andere armband is een stuk simpeler, maar leuk, en vast een lief cadeau van de dochters?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 20 mei 2021 - 08:22

Ik vind de jurk ook heel mooi en ben ook benieuwd als het met 1 van de andere kleuren gecombineerd wordt, hoe de jurk dan uitkomt! Met geel lijkt het me een mooie combinatie.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 19 mei 2021 - 21:16

Leuk dat ze op locatie was, en nog dicht in de buurt!
Wow, een dure armband van chopard ofzo van de koning. Altijd mooi. En een lieve armband van haar girlz. Ik denk dat t een a is, een kleine letter a. Modern geschreven. En dan 3 keer. Voor t aanstaande bijna lege nest.

afbeelding van Celeste

Celeste

woensdag 19 mei 2021 - 21:05

De diamanten armband is prachtig.
Zou werkelijk niet weten waarom hij niet doorgegeven kan worden.
Hartjes armband vind ik erg kinderlijk.
Zal zelf zoiets nooit dragen. Mijn dierbaren weten dat ze daar niet mee aan hoeven komen ☺️

afbeelding van Deirdre

Deirdre

woensdag 19 mei 2021 - 20:49

Ik vind dit niet haar mooiste outfit en die sjaal mag ze de volgende keer ook thuislaten :)

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

woensdag 19 mei 2021 - 20:16

Prachtige dress. Vind het een fijn merk met al haar boho geïnspireerde items. Ik wil onze majesteit bedanken voor het prachtige interview. Ik geloof dat er voor elk wel wat in zat wat je kan triggeren. Bij mij was dat althans wel zo. Als de mooie armbanden een verjaardagscadeau zijn, wens ik u er veel geluk mee. Ze zijn prachtig!

afbeelding van Molly

Molly

woensdag 19 mei 2021 - 19:35

Leuke armbanden. Was alleen benieuwd waar staat de "C" voor op de armband. Ik kan er niet opkomen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 19 mei 2021 - 19:56

Ik zag m voor een D aan. Maar dat zal ik wel mis hebben. Een C zou voor Carmen kunnen staan, haar moeder. Zomaar een idee hoor.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

woensdag 19 mei 2021 - 22:45

Misschien de C van Catharina Amalia?

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 19 mei 2021 - 20:02

Wat grappig, ik dacht aan de c van catherina-amalia. Benieuwd van wie ze de armband heeft gekregen. Ik zou een ander cadeau ook wel eens leuk vinden voor de koningin!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 19 mei 2021 - 20:12

Nou, dat vond ik dus stiekem ook. Maar wie weet heeft ze nog wel meer gekregen, en was dat heel origineel ;).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 19 mei 2021 - 20:43

De C zou dan trouwens wel op de kop staan. Zou het toch niet een D zijn? Misschien van haar zus Dolores? Ik ben heel benieuwd naar de andere initialen!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 19 mei 2021 - 19:31

Wat straalt ze weer. Leuke outfit met die laarzen en grote riem en mooie armbanden. Zou het diamanten exemplaar uit de Koninklijke kluis komen? De hartjes armband vind ik echte helemaal hip. Mooi bij het horloge.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 19 mei 2021 - 19:25

Ik gun haar best een mooi kado, maar 't mag van mij wel iets origineler. Armbanden heeft ze wel genoeg. Al is de diamanten stiekem wel erg mooi. Maar 't is geen juweel wat uiteindelijk doorgegeven kan worden aan haar dochters en haar verdere nageslacht. Dat vind ik stiekem wel eens jammer, dat ze daar niet in investeren.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 19 mei 2021 - 19:31

Ik denk dat de diamanten armband wel een serieuze glimmer is hoor. Dit kost geen twee tientjes.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 19 mei 2021 - 19:54

Nee dat begrijp ik. Die vind ik ook erg mooi. Maar mijn punt is eigenlijk dat ze deze niet zo makkelijk kan doorgeven aan haar dochters vanwege de initialen. Of ze moeten er wat aan veranderen. Maar goed, ik hoop dat ze er zelf erg en lang van mag genieten.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?