De outfits hangen klaar, de kapper is geboekt. Alles is geregeld voor de zomerfotosessie die morgen plaatsvindt. Alleen de gebruikelijke terugblik van ModekoninginMáxima liet even op zich wachten, maar hier issie dan eindelijk. 

In 2013 begon Máxima haar vakantie met een chemisier, oftewel: een overhemdjurk. Het ontwerp van NATAN spreekt mij wel aan, omdat het een heerlijke combinatie van casual en chic is. Dat komt ook door de matchende (koraal-citrien-hoorn) ketting van Mercedes del Campo, dus als de koningin nog op zoek is naar een goede outfit voor een informeel werkbezoek in september, dan hoop ik stiekem dat ze deze jurk tegen het lijf loopt. 

Vanwege de ramp met de MH-17 vond er in juli 2014 geen fotosessie plaats. Het jaar erop wel, want toen werd de Nederlandse journaille uitgenodigd voor een zonnig kiekje op het Wassenaarse strand. Máxima's top bleek een ontwerp van Tory Burch te zijn, de ontwerper van de moderne knickerbocker is helaas nog niet gevonden. 

Van het strand verhuisde de fotosessie naar de tuin van Villa Eikenhorst. Heel wat bloemetjes werden vertrapt, maar Máxima bleef van begin tot eind stralen. Haar top, met een soort moderne interpretatie van de peplum, bleek uit de collectie van COS te komen, de broek komt vermoedelijk van Máxima's favorite: NATAN. 

In 2017 werd er gekozen voor een nautisch thema. Máxima's top met pofmouwen komt van Sonia Rykiel, de culotte (toen nog heel vernieuwend en hip) van J. Crew. 

In 2018 diende Villa Eikenhorst weer  als decor, want de verhuizing naar Paleis Huis ten Bosch stond -net als het gezin- voor de deur. Máxima's jurk- een denim midi-jurk- bleek een ontwerp te zijn van Co. Het gouden collier in de vorm van een condor triggert mij nog steeds. Máxima droeg het eerder op de begrafenis van haar zusje Inés en komt van een Argentijnse sieradenontwerper, waardoor ik mij afvraag of er wellicht een persoonlijke betekenis achter schuilgaat. 

Na een jaar verhuizen poseert het koningspaar in de zomer van 2019 bij hun nieuwe stulpje. De jurk van Máxima komt uit de RTW-collectie van Jan Taminiau. 

Nu de maandpolls tot september geschrapt zijn, gooi ik er maar een fotosessie-poll tegenaan. Niets heerlijker dan stemmen, toch? 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 17 jul 2020 - 13:23

Wat een leuk overzicht weer. De outfits van 2013, 2015, 2016 en 2019 vind ik mooi. Ik heb voor 2019 gestemd, wat is dat toch een leuk en kleurig ontwerp. De top uit 2016 zou ik zelf graag willen hebben, net als de jurk uit 2013.

afbeelding van Maria48

Maria48

vrijdag 17 jul 2020 - 09:14

Mee eens Jansje

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 17 jul 2020 - 08:30

Heb ook op de spijkerjurk gestemd. Die ketting wil ik zooo graag hebben hebben hebben!
Maat vind de Burch top ook mooi alleen dan graag met een lange wijde broek in wit of zwart.
Culotte please no more!
Voor vandaag benieuwd. Als een oudje dan gok ik op de blauwe jurk die ze droeg in Indonesië geloof ik of India . Met dat keyhole op midden rif
Maar dat zal niet.

Knalgeel of knalroze zou mooi zijn; iets sprankelends

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 17 jul 2020 - 00:19

Super leuke scene op het strand in 2014 met de kinderen, de honden erbij en iedereen in heerlijke frisse kleding. Die top van Maxima vind ik nog steeds zo gaaf!!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 16 jul 2020 - 22:36

Ik heb voor de spijkerjurk van 2018 gekozen. Lekker casual outfit dat Máxima heel goed staat. Veel van de outfits voor deze sessies vind ik wat minder. Jurk van vorig jaar is leuk, maar juist de spijkerjurk vind ik lekker toegankelijk en dat trekt mij aan.

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 16 jul 2020 - 21:54

De spijkerjurk van 2018 is mijn favoriet! Staat haar harstikke mooi en het is een outfit waarin we haar tijdens werkbezoeken en officiële gelegenheden minder snel in zien.

afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 16 jul 2020 - 21:51

Heb op 2018 gestemd, maar 2017 vind ik ook erg leuk

afbeelding van Jacolien

Jacolien

donderdag 16 jul 2020 - 21:42

Valt me op in 2013 hoe weinig de kleur voor haar doet! Als je snel kijkt lijkt het alsof ze niets aan heeft. Vind het moeilijk om te stemmen,..

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 16 jul 2020 - 21:35

Ben niet heel enthousiast over de foto-sessie-outfits..dan toch maar voor 2019 gestemd...de top van 2016 als 2e.
De kids waren op hun mooist bij de eerste sessie op t strand waar ze nog pukkies waren...

afbeelding van Jansje

Jansje

donderdag 16 jul 2020 - 21:31

Leuk overzicht! Heerlijk om al die foto's terug te zien. Ik verheug mij op morgen, hopelijk draagt ze geen culotte, ik kan die dingen niet meer zien ;)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?