Op uitnodiging van Zijne Majesteit de Koning brengt de president van de Republiek Singapore, mevrouw Halimah Yacob, op 21 en 22 november 2018 een staatsbezoek aan Nederland. Zij wordt vergezeld door haar echtgenoot Mohamed Abdullah Alhabshee. De eerste dag wordt afgesloten met een staatsbanket in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Outfit
Koningin Máxima draagt vanavond een asymmetrische japon uit de nieuwe collectie van Claes Iversen.  Qua kleur een mooie keuze, want het rood is een knipoog naar de rood/witte vlag van Singapore. 

Het diadeem dat koningin Máxima vanavond bij haar nieuwe aankoop draagt, wordt ook wel het pauwenstaartdiadeem genoemd. Edwin Fellner, onze juwelendeskundige, praat ons bij over de herkomst van het juweel. Edwin: De "Pauwenstaart“ parure bestaat uit een diadeem, collier en een devant de corsage/broche. Gemaakt in 1897 van de robijnen uit de nalatenschap van Koningin Sophie door de Frankfurter juwelier E. Schürmann voor de toenmalige koningin Wilhelmina. Voor zover bekend heeft Wilhelmina alleen het diadeem en de (inmiddels gedemonteerde) devant de corsage gedragen. Haar dochter Koningin Juliana droeg het collier bij haar inhuldiging, maar heeft andere delen van de set nooit publiekelijk gedragen. Prinses Irene, die de set geregeld droeg (ze kreeg deze ‘cadeau’ van haar grootmoeder Wilhelmina), heeft de set wel helemaal compleet gedragen. Irene heeft gedurende haar jonge jaren de parure veelvuldig in verschillende versies gedragen. Ze maakte optimaal gebruik van de veelzijdigheid van deze robijnen juwelenset. Echter, vanaf de jaren ´70 werd de parure niet meer gezien en de geruchtenstroom kwam op gang; de juwelenset zou door Irene zijn verkocht.. Maar ongeveer 40 (!) jaar later bleek dit niet op waarheid te berusten. Maxima herintroduceerde de tiara weer tijdens het Zweeds staatsbezoek aan Nederland in 2009. Dat onze huidige Koningin wel van een verrassing houdt, bleek ook wel weer tijdens het recente bezoek van de Duitse bondspresident Gauck, want daar „toverde“ ze het Pauwenstaart collier weer terug! Irene’s robijnen juwelenset was weer terug waar het hoorde, namelijk in de koninklijke kluis. De set wordt heel vaak gemixt met andere robijnen juwelen, voornamelijk die uit de Mellerio Robijn Parure.

 

Japon van Claes Iversen:

Brede ceintuurs kenmerken de nieuwe collectie van Iversen en dat is de trouwe MKM-er vast niet ontgaan: 


Foto: PPE/Nieboer


Foto: PPE/Nieboer

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 25 nov 2018 - 18:52

Jurk is toch, na BB te hebben gezien, meer donkeroze dan orange-rood.
Ik vind m steeds mooier en aparter worden.

afbeelding van Jeffrey

Jeffrey

zondag 25 nov 2018 - 09:53

Blijft mooi, de pauwenstaart juwelen. Deze set bestaat uit 4 onderdelen: diadeem met 7 punten in het pauwenstaart motief, collier met 5 punten, broche met 5 punten, grote devant de corsage met 9 punten. Laatste is in het geheel gedragen door koningin Wilhelmina ergens in de jaren 30, en door koningin Juliana tijdens het staatsbezoek aan USA in Washington op 4 april 1952. https://nl.pinterest.com/pin/807973989371732246/
Prinses Irene droeg het pauwenstaart motief met 9 punten van de grote devant de corsage als diadeem. Hopelijk draagt koningin Maxima de devant de corsage in de toekomst eens een keer.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 23 nov 2018 - 08:30

Oh, had ik maar één zo'n mouw! (vrij naar Bomans). Wat een prachtige, loep-zuiver gesneden japon is dit! Ondanks de ene blote schouder vind ik dit toch wel een echte winter-galajapon door de diepe cyclaam kleur. Het romantisch pauwendiadeem vind ik eigenlijk een beetje te ielig voor de strakke, simpele vormen van deze prachtige jurk. Het diamanten bandeau diadeem zou hier m.i. beter bij staan. Maar de hele set bij elkaar (broche, oorbellen, armband, tiara) is wel weer fabelachtig mooi. En de clutch met kwastje eraan is om te 'kwijlen' zo leuk.

afbeelding van Catharina Afra

Catharina Afra

donderdag 22 nov 2018 - 17:28

Inderdaad Prachtig!!! Jurk, riem, juwelen, kapsel; top top top top!

afbeelding van Ton Angers

Ton Angers

donderdag 22 nov 2018 - 15:42

Prachtig ensemble en met de juwelen is het plaatje compleet!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 22 nov 2018 - 14:30

Leuke jurk, naar de zoveelste in quadraat. Zo jammer, daar er van dit soort al diverse in de kast hangen. Het kan blijkbaar niet op.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 22 nov 2018 - 14:26

Alles is relatief en van alle rode avondjurken (deze, MvB lange mouw, Prinsjesdag lange mouw, oranjerood asymmetrisch, rozerood met één vleermuismouw, mis ik er nog een paar?) had ik hier de rode van Prinsjesdag het allermooist gevonden (beetje winters door de lange mouw en hoge hals, beetje kuis vanwege idem, en super chique en statig). En dan met smaragden (doe eens gek).

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 22 nov 2018 - 13:08

Maxima ziet er weer heel mooi uit met het pauwen staart diadeem. Mooie rode jurk, alleen jammer van die brede ceintuur. Had ze beter weg kunnen laten.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 22 nov 2018 - 12:36

Mooie jurk, mooie kleur. Het is rood, maar lijkt in het licht ook wel wat meer naar het fuchsia te neigen. De jurk oogt wat kaal aan de blote arm, maar is zeker niet te bloot of aanstootgevend. Ik vind het wel jammer dat de jurk wat lijkt te snijden in haar blote oksel. Net of het daar te hoog of te strak zit. Het losse haar vind ik zonde. Het haar is zeker wel verzorgd maar ik vind het bij een tiara mooier als het opgestoken is. Het heeft inderdaad een hoog gehalte van Barbie (de pop, niet de Z-ster) op de Missverkiezing. En de make-up... ik weet het niet. Het oogt wat te veel en te zwaar op foto. Bij avondkleding mag het zwaarder zijn, maar ik vind het te onnatuurlijk er op zitten, met te veel glim. Dit accentueert haar lijntjes en maakt het harder en ouder dan nodig.

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 22 nov 2018 - 12:30

Helemaal eens met Josine. Want het zat gisteravond allemaal echt heel perfect. En die riem is juist geweldig, geeft mooi de taille. Ik ben echt positief;-)

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

donderdag 22 nov 2018 - 11:40

Onze koningin ziet er prachtig uit,rood staat er altijd goed!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 22 nov 2018 - 11:37

Ik verlang naar tijd voor mezelf om aan m'n uiterlijk te kunnen besteden;-)

afbeelding van Christal

Christal

donderdag 22 nov 2018 - 11:30

Prachtige japon, krachtige en tegelijk chique uitstraling. Ik vind de kleur rood magnifique.
Mevrouw de President in haar eigen creatie staat er net zo krachtig, hoewel ik het persoonlijk niet zo prachtig vind. Maar dat is een smaakdingetje. Ik heb trouwens niet de indruk dat mensen uit Singapore (of mogelijk elders ter wereld) zich zullen storen aan de minder verhullende kleding van andere culturen. Dat is meer ons terrein :).

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 22 nov 2018 - 11:45

Dat mensen zich eraan storen is erg onze gedachte! Vele malen in gematigde moslim landen geweest. In India zagen wij moslimvrouwen gesluierd, arm om arm lopen met hindy vrouwen in hun sarong met blote buik! Ook in Maleisië. Thailand en Singapore zie je alles naast elkaar! Zeker ook jonge meiden, de een zwaar gesluierd samen met de ander in minirok topje en hoge hakken. Ik denk dat Maxima echt wel weet wat zij aan moet doen bij een staatbezoek dat hier komt. Misschien is het iets anders als zij daar op bezoek gaan.
Ze ziet er geweldig uit deze avond! Als koningin;—))

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 22 nov 2018 - 11:43

zich eraan storen is erg onze gedachte! Vele malen in gematigde moslim landen geweest. In India zagen wij moslimvrouwen gesluierd, arm om arm lopen met hindy vrouwen in hun sarong met blote buik! Ook in Maleisië. Thailand en Singapore zie je alles naast elkaar! Zeker ook jonge meiden, de een zwaar gesluierd samen met de ander in minirok topje en hoge hakken. Ik denk dat Maxima echt wel weet wat zij aan moet doen bij een staatbezoek dat hier komt. Misschien is het iets anders als zij daar op bezoek gaan.
Ze ziet er geweldig uit deze avond! Als koningin;—))

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 22 nov 2018 - 11:24

Ik vind deze nieuwe japon onnodig en teveel tekenend. Ik ben het eens met de opmerking hiervoor ergens dat haar (mooie!) vormen teveel benadrukt worden en dat de gekrulde haren ook teveel van het goede zijn (inderdaad krijgt ze er op de een of andere manier een hard gezicht van). Niet heel respectvol tegenover de gast. Nog een rode (hoewel echt rood is hij natuurlijk niet) avondjapon vind ik overdreven en gewoon zonde van het geld. De juwelen vind ik wel mooi.

afbeelding van Tineke

Tineke

donderdag 22 nov 2018 - 11:05

Prachtige japon en wat een mooie kleur, staat Máxima fantastisch. Ben benieuwd naar vandaag!!!!

afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

donderdag 22 nov 2018 - 10:58

Eerlijk gezegd begrijp ik niet dat er een nieuwe galajapon nodig was. De japon bij het privéfeest toen WA 50 werd had ook prima gekund. De tiara staat prachtig, maar persoonlijk vind ik het stijlvoller als de koningin het haar heeft opgestoken bij een gala.
En ik vind het een beetje flauw om een tiara en een best uitdagende japon te dragen als je weet dat je gast NIET in dergelijke kleding komt. Mevrouw de president valt visueel helemaal weg naast Máxima.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

donderdag 22 nov 2018 - 14:56

Mee eens! Máxima mag wel meer rekening houden met haar gasten van wie ze kan weten dat zij veel ingetogener verschijnen. Bij een bezoek aan een ander koningshuis mag ze wat mij betreft flink uitpakken.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 22 nov 2018 - 11:47

ja zie ook mijn reactie hierboven. vind ik ook, is voor moslims echt aanstootgevend, en dat vind ik niet zo netjes

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 22 nov 2018 - 12:03

Doro, dan kom je eigenlijk weer in een hele andere discussie terecht.
Maar wat ik altijd hoor, als “wij” als westerling naar dergelijke landen gaan moeten wij ons aan hen aanpassen, dan denk ik niet dat als iemand uit een dergelijk land hiérheen komt we ons dan óók aan hen aan moeten passen.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 22 nov 2018 - 10:22

Ben erg benieuwd naar vandaag. Kan bijna niet wachten ;-)

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 22 nov 2018 - 10:21

Ik had zelf ook liever opgestoken haar gezien i..c.m een tiara. Los haar staat inderdaad meisjesachtig en krijg hierbij een associatie met miss verkiezingen.

afbeelding van Adeline

Adeline

donderdag 22 nov 2018 - 09:53

Misschien worden of zijn de bredere riemen weer helemaal hot, maar ik vind het niet zo'n smaakvol geheel. En die harde uitstraling, tsja misschien door het losse haar. De asymmetrische avondjurk door jou geplaatst om 20.07h Josine heeft 't helemaal! Dat dan wel weer...Maar wat zou ik intussen ontzettend nerveus worden van tig jurken met kleine detailverschillen. En dan hebben we het alleen nog maar over de collectie avond jurken. Ik ben het met Car eens, zoveel rijke stoffen die een nieuwe kans verdienen en nu alleen maar rondhangen met z'n allen.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 21 nov 2018 - 23:32

In eerste instantie dacht ik, mens waarom heb je niet een van je andere rode asymmetrische avondjaponnen uitgekozen. Maar nu ik meer foto’s zie vind ik deze versie toch weer een andere, door de ceintuur eigentijdse uitstraling hebben. Ik vind het een pláátje. En die foto waarbij ze elkaar lachend aankijken: ik geniet.
ps Iedereen die het hier over een buik heeft daag ik uit om een foto te plaatsen van het eigen exemplaar.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 22 nov 2018 - 08:02

Ik denk dat we met z'n allen schrikken als we bijna dagelijks foto's van onszelf zouden zien. En dan geen geposeerde, maar genomen tijdens een bezoek waar je je hoofd bij moet houden, waar je handen moet schudden, lachen, geinteresseerd doen, etc. Ik denk dat we ons naar schrikken. Soms kijk ik met dit gegeven in mijn achterhoofd om me heen in de supermarkt en dan komt echt niemand door onze strenge keuring heen. Kijk bijvoorbeeld alleen al naar de lingerie van de Nederlandse vrouw. Verkeerde BH-maten, zichtbare onderbroeknaden, etc. Máxima is echt veel minder nonchalant dan wij vaak denken.

afbeelding van Laura1972

Laura1972

donderdag 22 nov 2018 - 09:41

Terechte opmerking Josine!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 22 nov 2018 - 10:19

Helemaal eens, zowel met Doro als met Josine :-)

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 22 nov 2018 - 14:21

LOL

Helemaal eens dat ‘wij’ de lat akelig hoog leggen, maar Josine, als je de lat legt bij wat je zoal ziet in de supermarkt, leg je de lat natuurlijk wel heel heel heel erg laag ;)

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 22 nov 2018 - 15:24

Ja en als Maxima in de supermarkt zou lopen dan zou ze er ook anders uitzien dan tijdens een diner van een staatsbezoek ;-)
Je moet het dus vergelijken met hoe wij er uit zien als we naar een officiële gelegenheid (zouden) gaan, dan zien we er ook anders uit dan in de supermarkt ;-)

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 23 nov 2018 - 08:37

Oh, ik durf het ook met gemak te vergelijken met hoe de Nederlandse vrouw naar een bruiloft gaat ;)

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 22 nov 2018 - 09:37

helemaal waar Josine, maar kleine kanttekening... de gemiddelde NL vrouw heeft ook niet het budget en de tijd voor.
Maxima heeft nou niet een enorm zware baan laten we eerlijk zijn. en haar man is ook heel veel aanwezig. daarnaast een trits aan hulp voor de kinderen, ook voor hun school werk, chauffeurs, assistenten en een kok. het is niet helemaal te vergelijken met het gemiddelde of zelfs bovengemiddelde gezin.

klein voorbeeld alleen al het uitzoeken op google maps hoe ergens naar toe te rijden hoeft ze niet te doen

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 22 nov 2018 - 10:30

Het lijkt me heerlijk om de was niet te hoeven doen en een chauffeur te hebben, dat scheelt zeker tijd. Maar dan nog moet je aan veel dingen denken en ergens verstand van hebben óf de juiste mensen. Neem de jurk van gisteravond. Een corrigerend broekje zou je zien zitten rond de taille, een spanx kan niet vanwege de halslijn. Een strapless spanx weer wel, maar dan nog zit je met je onderbroek en de juiste bh. Dat vraagt echt wel om aandacht en ik zie dat ze daar de tijd voor heeft genomen. En datzelfde geldt ook voor beenhaar/okselhaar/make-up/geen zweetplekken/etc. Hoe vaak zie je dat wel niet voorbij komen in de supermarkt? Máxima heb ik op wat uitzonderingen in de beginperiode nog niet op deze blunders kunnen betrappen. En daarmee zeg ik niet dat elke kledingkeuze goed is en getuigt van gevoel voor mode, maar je ziet wel dat ze tijd steekt in haar uiterlijk.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 22 nov 2018 - 11:25

ja dat lijkt mij ook heerlijk, nou en of!!

ik denk dat Maxima de boel heeft laten laseren, dat is de meest slimme oplossing dan hoef je helemaal nergens meer aan te denken., botox in de oksels en pronto!

klopt helemaal, en dat is het heerlijke van couture, daar zit vaak een verstevigende stof in (geen idee hoe dat heet maar dat weet je vast heel veel beter dan ik). en misschien gaat ze wel commando

heerlijk he zo zorgeloos je jurk in stappen, kluisje open yummie, yummie en kiezen maar. kinderen een zoen en hop aan de arm van je man zo lekker naar het diner. thuiskomen en alles is al heerlijk opgeruimd. lekker onder de koninklijke wol en vooral niet op MKM kijken naar de kritieken die Doro schrijft want wat weet die er nou helemaal van af.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 22 nov 2018 - 11:55

Nou ik zit liever lekker in mijn eigen huis aan het diner ;-) makkelijke kleding aan, niet zichtbaar voor de hele wereld hoe jij een glas naar je mond brengt.
Ik ben echt niet jaloers op koniningen, prinsessen enzo want die hebben niet veel privacy, kunnen niet lekker ongestoord eens op woensdag naar de markt, en noem maar op ;)
Ik prijs mezelf juist gelukkig dat ik geen prinses of koningin ben haha.

Ik ben maar op 1 ding jaloers en dat is dat ze meer centjes hebben dan ik om mooie kleding te kopen, maar eigenlijk hé, hoe ouder ik wordt hoe ook dat me minder begint te interesseren.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 22 nov 2018 - 11:25

hahaha!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 21 nov 2018 - 23:37

Ik heb het over buik maar niet in negatieve zin.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 21 nov 2018 - 23:52

Nee joh, ik bedoel jou ook niet.
Jouw reacties zijn altijd positief en of grappig.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 21 nov 2018 - 23:28

Net meer foto’s gezien. Ik vind het echt zeer ongepast sorry geen ander woord voor, dat ze deze uitdagende (want dat is het) en veel te strakke (kijk maar onder haar oksel snijdt de jurk) waarin haar prachtige vrouwelijk vormen zo benadrukt worden te dragen terwijl je weet dat je gast dit als aanstootgevend ziet. Ook nog eens weelderig los haar. Ze hoeft echt niet ook gesluierd hoor, maar een beetje minder tekenend was gepast geweest.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 21 nov 2018 - 23:27

Net meer foto’s gezien. Ik vind het echt zeer ongepast sorry geen ander woord voor, dat ze deze uitdagende (want dat is het) en veel te strakke (kijk maar onder haar oksel snijdt de jurk) waarin haar prachtige vrouwelijk vormen zo benadrukt worden te dragen terwijl je weet dat je gast dit als aanstootgevend ziet. Ook nog eens weelderig los haar. Ze hoeft echt niet ook gesluierd hoor, maar een beetje minder tekenend was gepast geweest.

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

woensdag 21 nov 2018 - 22:59

Tja.......rood staat haar goed, dat klopt. Die jurk met broderie d àrt is veel mooier, dus waarom dan een tweede of derde asymetrische jurk aanschaffen?? Beetje verspilling en gebrek aan fantasie. Die brede ceintuurs vind ik niet elegant, zeker niet op een avondjurk. En ook ik houd niet van een tiara in los haar, doet me teveel aan een Missverkiezing denken. Noem me ouderwets....; Maar al met al is het toch een feestelijk plaatje, er staat wel iemand ! Ik zie zojuist bewegende beelden....die extreem lange mouw maakt het efteling-achtig.......in elk geval wel fantasievol en gedurfd!

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 22 nov 2018 - 07:48

Ja, missverkiezing, dat is het juiste woord voor de combi tiara/los haar, haha. Moet ze niet meer doen. Is ze te 'oud' voor.
De combi Maxima en krullen vind is sowieso niet zo hel erg gelukkig. Het is teveel 'meisje-meisje' voor haar, ze krijgt er op de een of andere manier een hard gezicht van.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 22 nov 2018 - 00:03

Ik had nooit wat tegen een tiara op los haar maar nu jij zegt, doet me aan een missverkiezing denken, Haha tja nou kan ik die associatie ook niet meer loslaten in mijn hoofd en geef ik je gelijk ;-)

afbeelding van ElsbethH

ElsbethH

woensdag 21 nov 2018 - 22:49

Zo lang niet gereageerd dat mijn account niet meer werkte. Dus een nieuwe aangemaakt.
Mooie jurk maar jammer van de riem. Voor mij is zo'n riem een sportief element wat botst met een avondjurk. Een ja op een regenjas, maar een nee op een galajurk

afbeelding van Dahlia

Dahlia

woensdag 21 nov 2018 - 22:36

De riem zit veel te strak waardoor de buik te goed uitkomt, ook lijkt het net alsof die ene mouw er nog aan genaaid moet worden.
Geen geslaagde look voor vanavond helaas!

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 21 nov 2018 - 22:56

Welnee :-) Een echte vrouw met vormen daar is het normaal bij dat ze een klein buikje heeft hoor en dat mag je zien :-)
En Maxima heeft die eigenlijk nauwelijks.

Wat ik er eigenlijk mee wil zeggen, we krijgen al jaren lang zo’n vertekend beeld door graatmagere modellen en ook de trend is van magerder en magerder dat zelfs wij gewone vrouwen bijna gehersenspoeld zijn met het idee dat als je meer ziet dan “niks” iemand al dik is of je iets ziet wat niet mag.
Alhoewel ik laatst wel hoorde dat er nu ook modeontwerpers zijn die met shows afwilen van maatje 0.
Ik zou trouwens tekenen voor die “buik” van Maxima hahaha ;)

Oja, over de jurk, helemaal prachtig! Zelfs de brede riem vind ik er dit keer wel mooi bij wat ik bij andere jurken niet mooi vond.
En de tiara met bijpassende juwelen vind ik ook geweldig om weer eens te zien :-D

afbeelding van Dahlia

Dahlia

donderdag 22 nov 2018 - 08:52

Ja zeker!
Maar ik bedoel meer dat het te strak is:)

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 21 nov 2018 - 22:15

De riem vind ik juist schitterend maakt haar juist slanker.
Letizia is zo super slank die kun je alles aantrekken net zoals Kate. Denk dat die jurk bij Maxima niet perse beter staat dan deze die ze nu draagt.
Prachtige kleur rood, staat Maxima altijd goed en Pauwenstaart diadeem en corsage, schitterend. Oorbellen zie ik niet goed.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 21 nov 2018 - 22:15

PRACHTIG!
De jurk met broderie lijkt er zo veel op. Die had ook gekund.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 21 nov 2018 - 22:16

Oeps, dubbel

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?