In Denemarken is het een traditie dat koninklijke gasten hun naam graveren in het raam van paleis Frederiksborg. Koning Willem-Alexander heeft dit zojuist gedaan, onder toeziend oog van koningin Máxima. Op de foto die werd vrijgegeven door de RVD is te zien dat Máxima een nieuwe outfit draagt van modehuis NATAN en het beige jasje die we onlangs zagen tijdens een bezoek aan de onderwijsbeurs. De hoed met omgeslagen rand hebben we inmiddels in zoveel verschillende uitvoeringen voorbij zien komen, dat ik hem bij deze maar omdoop tot de Máxima-hoed. Edit: In Duitsland draagt Máxima dezelfde outfit. 

Máxima met het jasje bij Villa Joep:

Bij NOT2015:

advertentie

Outfit van NATAN:

Foto:
RVD
Josee Zwaga 
Wijzer in Geldzaken 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

vrijdag 20 mrt 2015 - 10:05

Vandaag is Maxima in vlammend rood!

afbeelding van zara

zara

vrijdag 20 mrt 2015 - 09:18

De voorkant mooi, de achterkant lelijk. Z'n rok met verschillende kleuren snap ik werkelijk niet. Wat kun je hier nou mooi aan vinden, en het staat nog plomp ook. En alwéér veel camel, terwijl dat haar echt niet flatteert.

afbeelding van Sanne

Sanne

vrijdag 20 mrt 2015 - 00:52

Ik vind het een leuke outfit: niet haar mooiste maar ze heeft ook minder mooie outfits dan deze! Ik vind het wel echt iets voor Máxima: net even anders dan de meeste mensen zouden doen! Ik vind alleen de halslijn niet mooi vallen, lijkt me wat stug ofzo, door de dikke stof en voering. Of misschien bedoel ik meer niet soepel genoeg in plaats van stug... ik weet het niet, maar dat vind ik minder mooi aan de outfit. Ben benieuwd naar morgen!

afbeelding van amybb

amybb

vrijdag 20 mrt 2015 - 00:25

Het jasje blijf ik mooi vinden. Het jurkje vind ik ook wel mooi. De bovenkant had van mij alleen een andere stof mogen zijn zodat het jasje er beter bij past. De rok vind ik er wel leuk bij! Zonder het jasje mag de top van het jurkje wel zo mogen blijven haha :D

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 19 mrt 2015 - 23:20

Mooi maar de rok zit veeeeeel te strak!, de rok in a-zijn was veel charmanter geweest

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 19 mrt 2015 - 22:57

Het is een beetje veel bij elkaar, te ver gezocht!!
Maar de kleur bruin/aubergine vind ik wel heel mooi bij grijs en camel. En wat is dat voor stof van de top? Dat vind ik het geheel wel heel stoer en vrouwelijk maken. Heel mooi!!!
Het jasje ben ik nog steeds niet over uit, ik weet niet wat ik ervan vind.. Het kan er wel bij, maar het geeft de outfit niks extra's. Maar ja wat zou je er anders bij moeten doen??!
De jurk zonder jasje is gewoon het mooist, maar wel een beetje koud voor deze maand.

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 19 mrt 2015 - 22:52

Wat een geweldige combinatie van stof en kleur. Heel anders als de vorige dagen, maar nu ook weer aan alle details gedacht. Op 2 verschillende plaatsen, Denemarken en Duitsland, verschijnt ze zo in een heel origineel ontwerp dat in beide landen goed staat. En die hoed blijf ik prachtig vinden.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 19 mrt 2015 - 21:18

Niet lelijk maar ook niet echt geweldig.
De afgelopen dagen zijn we heel erg verwend met prachtige ensembles, dus daarom zijn we nu waarschijnlijk extra kritisch :)

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 19 mrt 2015 - 19:33

Het jasje, waar ik eerder absoluut niet enthousiast over was, vind ik wel een stuk mooier zo dan bij de jurk; op een donkere ondergrond komt het veel beter tot zijn recht. Alleen de zeer wijdvallende top eronder maakt het toch weer rommelig, jammer. Qua kleur en stijl vind ik het verder uitstekend gedaan. Mooi dat warme roodbruin, dat is precies het accent dat de outfit nodig heeft. Anders heb je alleen neutrale kleuren en dat wordt gauw een tikje saai, dan ben je op makeup en sieraden aangewezen om nog wat sprankeling toe te voegen.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

donderdag 19 mrt 2015 - 19:30

En toch, als je de foto's op newmyroyals bekijkt (www.newmyroyals.com/2015/03/king-willem-alexander-and-queen-maxima_19.ht...) snap ik het wel weer..... Grijze rok met grijze hoed, grijze schoen met Bordeaux neus die weer past bij Bordeaux top, tas en handschoenen. De achterkant is geheel één kleur zo te zien, en die matcht weer met jasje. Alles bij elkaar is het wel heel veel, maar los kloppen alle elementen toch weer. En, love it or hate it, ze zet er wel weer n modestatement mee neer zoals alleen zij dat kan (en durft....)

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 19 mrt 2015 - 19:27

Ik zie net,dat de achterkant van de rok Camel gekleurd is.....de kleur van het jasje is dus wèl goed....had ik niet gezien....

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 19 mrt 2015 - 19:24

Het kan mij ook niet bekoren..het model van het jasje is niet mooi,zelf draag ik ook vaak korte jasjes,maar wel met goede snit.Dat kan ik van dit jasje niet zeggen,bovendien is de kleur niet mooi in het totaalplaatje.
Ik vind het geheel enorm zwaar ogen en een beetje somber....de hoed is mooi,maar ik heb hem nu wel gezien.....het is niet zo dat het geheel vreselijk is,maar zeker geen"winner".

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 19 mrt 2015 - 19:11

Helaas. Na al het moois van de laatste dagen is dit echt een understatement. Te veel kleuren en stoffen, maakt het erg rommelig. De top wil ik nog wel eens zien op een wijde Bordeaux rode broek, maar jas en rok vind ik echt niet mooi. Morgen beter hopelijk...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 mrt 2015 - 19:01

Ik vind dat Máxima echt hele mooie outfits heeft van Natan, maar de laatste tijd ben ik er niet zo weg van. Al meerdere wintercollecties achter elkaar is het oversized en ook de stoffen lijken veel op elkaar. Wordt het een beetje zat, zeker als ik dan van die mooie outfits van Claes voorbij zie komen. Wat een feestje was die jurk van gisteravond. Die staat absoluut in mijn top 3!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 19 mrt 2015 - 19:21

Die jas van Claes was ook oversized hoor haha!
De nieuwe trend? Hoop het! :-)

afbeelding van Moos

Moos

donderdag 19 mrt 2015 - 17:42

De kleuren bij elkaar zijn saai. Ik vind de kleding van Natan niet meer verrassend, het is te veel van hetzelfde.
Jammer, Maxima is een mooie vrouw. Er is zo veel mooiers van te maken!

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 19 mrt 2015 - 17:06

De tas is dezelfde stof als de top en de handschoenen , ik vind de stof erg lelijk en bekakt

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 19 mrt 2015 - 16:27

Zo op het eerste gezicht vind ik het best een leuke outfit. Zonder jasje vind ik hem wel 10x mooier. Wat leuk dat de handschoenen matchen met de top, en de hoed met de rok! Zulke details vind ik erg leuk.

afbeelding van Firefly15786

Firefly15786

donderdag 19 mrt 2015 - 16:13

Ik vind het passend voor dit bezoek aan Duitsland, degelijk. Ik zou niet zo snel voor deze kleuren kiezen maar ze ziet er netjes verzorgd uit. Ik zag op een foto dat de de rok/jurk/top aan de achterkant geheel beige/bruin is, apart.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 19 mrt 2015 - 15:51

Wel een beetje een afgang na de afgelopen dagen, vind ik... Zonder jasje gaat het nog wel, maar met jasje is het behoorlijk teveel... Jammer wel, dit... Het ging zo goed...

afbeelding van Nova

Nova

donderdag 19 mrt 2015 - 15:20

GEWELDIG dit! Echt mooi die verschillende materialen en kleuren. En de handschoenen...... super. Deze stijl vind ik haar het best staan, ik noem het stoere soberheid maar wel heel vrouwelijk. Veel beter dan lieflijke jurkjes met draperie. Bedankt voor de link MirjamV.

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 19 mrt 2015 - 15:17

De rok is duidelijk weer té strak om de heupen. Niets koninginnenachtig, alles té vergezocht om anders te zijn. Fifty shades of brown, hahaha!

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 19 mrt 2015 - 14:52

Gek toch....ik vind het weer prachtig! Het jasje vond ik laatst niets, bij dat jurkje en het losse haar, maar hierbij staat het veel beter. De glanzende top, de rok, de schoenen in twee kleuren, de handschoenen, de hoed wat achter op het hoofd, super!
Je moet wel groot zijn om zoiets met verve te kunnen dragen maar dat is ze.
De derde dag, al weer een mooie dag. Indrukwekkend!

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 19 mrt 2015 - 14:27

Ik vind dit een ensemble wat nou echt NIETS voor haar doet:
hoed: te groot;
Jasje: geen snit: je maakt het wijd en noemt het haute couture;
Rok: 13 in een dozijn;
Topje: leuk, maar idem.
Kleur: o, wat saai!
Schoenen: niet gezien, maar meestal veel te hoge hakken.
(NB ik genoot van delatte schoenen van Koningin Margarethe!)
En dit bij iemand met zo'n prachtig hoofd en lijf dat je haar alles aan kunt trekken en het staat goed!
waar blijft toch de persoon die haar goed kan adviseren?!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 19 mrt 2015 - 19:19

Deze combinatie hebben ze niet bij Natan bedacht. Vast haar eigen (slechte) idee of idee van een hofdame....
Sommige dingen moet je gewoon aan vakmensen over laten. Dat doet ze niet altijd, jammer genoeg.

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 19 mrt 2015 - 14:26

Hier ben ik niet zo gecharmeerd van.
Het jasje was door het model al niet mijn favoriet al vind ik het qua kleur wel goed passen bij haar rok die ze vandaag draagt maar de bruine top vind ik er niet bij passen ja de top past bij haar handschoenen.
De hoed dit model vind ik erg mooi daar ben ik enthousiast over.......

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 19 mrt 2015 - 13:26

En ik keek even bij de Rvd en ik zie wat voor een volle Agenda ze hebben .
Nu Denemarken , straks al Duitsland en morgen avond een concert !
Wat een drukke boel zeg , wel leuk al die outfits !

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 mrt 2015 - 13:57

Ze zijn al in Duitsland volgens mij.

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 19 mrt 2015 - 13:24

Ik vind het het niet zo geweldig als de afgelopen dagen .
Het matriaal van de top vind ik afschuwelijk .
En de verschillende kleuren vind ik niet bij elkaar passen .
Maar het totaalplaatje valt dan weer mee dus een 6 op 10
De blote armen snap ik ook niet zo goed het is nog echt geen lente zeker niet in Denemarken .

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 19 mrt 2015 - 13:30

Dank voor de links, Iris.
Als ik dit zo zie, ben ik niet gecharmeerd van de top. Onder het jasje komt die nogal propperig over. Zonder jasje vind ik geen succes. Het likt wel van leer, maar dat kan ik mis hebben. Nee, niet mooi. Jammer. De rok wel apart. Ik zou graag een andere combinatie zien.
Na zoveel moois de ze dagen, vind ik dit wel een miskleum. ( natan h'e)

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

donderdag 19 mrt 2015 - 12:20

Ik geloof dat het een rok is met een aparte top als ik andere foto's bekijk :)

afbeelding van Yoeri1983

Yoeri1983

donderdag 19 mrt 2015 - 12:08

Ik vind het alweer een ideale outfit voor Koningin Maxima. Allicht gaat ze hier opnieuw de 'eigen' tour op met Natan en een hoed van de Belgische (landgenote!!!) modiste Fabienne Delvigne. Ik ben zeer tevreden over de kledingkeuze de afgelopen dagen, met nieuwe outfits van de hand van Claes Iversen. Ik heb hem vanmorgen van harte gefeliciteerd met de manier waarop hij Koningin Maxima heeft doen stralen de afgelopen dagen. Ik vind dat hij gerust wat meer dagoutfits voor de Koningin mag ontwerpen. Ik ben wat uitgekeken op Natan (zowel voor Maxima als voor mijn eigen Mathilde). Wat hoeden betreft heeft de Koningin iedereen eens tevreden gesteld, met een kleinere hoed zonder rand achter het hoofd gedragen op de eerste dag, een stoere feodora op de tweede dag, en nu bij het afscheid haar 'signature', eigen look. Een woord: fantastisch.
Ik geloof niet in toeval, en ik had de jurk van de Inhuldiging ook niet meer gedragen, maar ik was overweldigd door de jurk van Jan Taminiau die we opnieuw mochten bewonderen. Mijn Maxima-mania is begonnen op 30 april 2013, en is opnieuw bevestigd. Ik ben echt in de wolken!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 19 mrt 2015 - 12:16

Het lijkt er op dat de jurk uit 2 delen bestaat. Voorkant zwart of d.blauw of leer? en de achterkant de kleur van het jasje. Ik hoop dat je gauw ook andere foto's kunt plaatsen, Josine. Het ziet er in eerste instantie netjes uit. Mooie pumps! En ja, de Maxima-hoed. Alhoewel ik het een mooi model vind, zou ik graag ook eens een ander model zien. Al met al hebben hebben we 3 stylen gezien en ik ben zeer tevreden Maar nu ik de foto wat beter bekijk, lijkt het wel of ze een blouse draagt onder het jasje, dan zou het een rok kunnen zijn.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 19 mrt 2015 - 11:34

Kan het helaas niet goed zien. Heeft het jurkje een lederen voorpand?

afbeelding van Nova

Nova

donderdag 19 mrt 2015 - 11:21

Op deze manier gecombineerd, met deze donkere kleur (is het zwart of donkerblauw?) komt het jasje goed uit. En de donkere dichte pumps en hoed, ik vind het helemaal goed!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 19 mrt 2015 - 11:46

Mee eens, Nova. Het jasje matcht niet mooi met het andere jurkje.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 19 mrt 2015 - 11:06

Wat een leuke traditie! En ik sluit me bij je benaming aan, Josine. Een mooi ensemble zo op het eerste oog.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?