De laatste dag van het officiele bezoek aan de Verenigde Staten is aangebroken! Na de prachtige strikjapon van Jan Taminiau koos de koningin vandaag een wit mantelpakje uit met een bekende turban van Fabienne Delvigne. 


Foto: Nederlandse Ambassade 

Het mantelpakje komt van het Belgische modehuis NATAN. Koningin Mathilde heeft een soortgelijk complet met dezelfde sluiting. 

Máxima's oorhangers komen van juwelier Steltman en kunnen op veel verschillende manieren gedragen worden. In de VS droeg ze de uitgebreide versie. 

Bekende turban:

-

Schoenen (met plastic) en clutch zijn van Natan. 

Meer info over schoenen en clutch volgt. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 05 jun 2015 - 15:54

Wat een chic, van top tot teen ! De oorbellen zijn ook zo schitterend en verfijnd !

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 04 jun 2015 - 21:16

Mooi pakje. Eén van de betere ontwerpen van Eduard Vermeulen. Mooie accessoires!

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 04 jun 2015 - 18:10

Mooi pakje, dat wel. En zo lekker Belgisch. Vooral niet teveel Nederlandse ontwerpen dragen Maxima! Eén keer Taminiau is wel genoeg tijdens twee staatsbezoeken. Juwelen vind ik erg mooi, hoofddeksel en clutch ook. Schoenen daarentegen lelijk. Ik houd niet van dat plastic. En het haar zit beroerd. Ze had best nog een keer de kapper kunnen inschakelen.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 04 jun 2015 - 21:38

En WA draagt alweer geen pak van Viktor en Rolf....het moet niet gekker worden ;-D

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 05 jun 2015 - 21:01

Ha, ha! Van wie is dat pak dan? Ik heb werkelijk geen idee. Maar je hebt gelijk, niemand die zich dat ook afvraagt. Van onze Max wel.
Het zal best dat jullie mijn berichtjes irritant vinden , hoor. Maar omdat veel reacties van jullie vaak zo kritiekloos positief zijn, wil ik jullie aanbidding toch graag een beetje nuanceren. Snap overigens best dat ze voor werkbezoeken en zo voor Natan kiest. Redelijk betaalbaar, meestal goed (op de pasvorm na) en de beste man levert ook bijpassende schoenen en tassen etc. Makkelijk dus.
Maar als je op staatsbezoek gaat en vooral de Nederlandse economie een boost wilt geven (en dat wil het koningspaar!) dan hoort daar ook een Nederlandse outfit bij, zeker voor Maxima, want alle ogen zijn toch op haar en wat ze draagt gericht. Dus deze staatsbezoeken vond ik wat dat betreft zeer, zeer teleurstellend!

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 04 jun 2015 - 21:49

Hahaha, zeg dat wel.......

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 04 jun 2015 - 21:17

Pffff.............

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 04 jun 2015 - 16:41

Schoenen en clutch zijn ook van Natan, kreeg ik bevestigd.

afbeelding van zara

zara

donderdag 04 jun 2015 - 13:51

Wat een leuk pakje, het is op een leuke manier 'tuttig'. Ergens doet het me wel een beetje denken aan ensembles die Máxima 15 jaar geleden droeg bij de kennismakingsronde. De turban heeft dezelfde kleur als het haar, daardoor lijkt het kapsel aan de achterkant opgetoupeerd, wat ik fantastisch vind staan.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 04 jun 2015 - 13:19

Nu ik de foto hier boven zie: mooi , mooi, mooi. Toch stoort het mij nu niet dat Maxima het haar los heeft. Prachtig met die schoenen en tas. Weinig sieraden. Ja ik ben dik tevreden. Haha.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 04 jun 2015 - 13:16

Prachtig pakje! Wat mij betreft was het nog mooier uitgekomen met opgestoken haar, maar dat is persoonlijk.. Tasje en schoenen vind ik zo bij het pakje heel chique, alleen de plastic stukjes vind ik helemaal niks.. Je huid die er zo tegenaan geplakt zit.. Zo'n signature mag natan wat mij betreft weglaten.. Ik vind "volledige" pumps echt mooier, want een "bloot" effect heeft dit toch niet..
Ooh en de oorbellen.... Smelt... Die wil ik dan wel heeeeeeel graag!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 04 jun 2015 - 12:57

Super mooie outfit, schoenen, tas, oorbellen, alles prachtig (ik kan het niet laten om te zeggen dat ik van ganser harte hoop dat de schoenen en tas niet van echt leer zijn). Alleen de turban vind ik echt niet mooi.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 04 jun 2015 - 10:44

Goedemorgen! Wat ziet Maxima er mooi uit zeg. Heel mooi pakje! Ik mis alleen nog wat informate in de log. Is de turban nieuw of eerder gedragen, zoja wanneer heeft ze deze gedragen? Zijn de clutch en schoenen ook nieuw? En de oorbellen, herken ik ook niet helemaal.. kortom, ik zou graag nog wat meer info willen krijgen :-).

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 04 jun 2015 - 11:22

Als het goed is, zie je deze informatie wel staan in deze log. De cache heb ik net weer geleegd, dus als het goed is kan iedereen de updates zien. 13 juli stappen we over op 2 nieuwe servers ipv 1, dus dan zijn we een dag offline, maar zijn veel problemen waarschijnlijk verholpen. 10.000 bezoekers per dag of meer trekt de huidige server niet meer. Maar ons contract loopt tot eind juli, dus vandaar dat we nog even moeten wachten. (Tenzij iemand een geldboom heeft ;-))

afbeelding van Mary

Mary

donderdag 04 jun 2015 - 18:54

Tandjes... Dat zijn veel bezoekers... Allemaal unieke bezoekers of zoals ik die vaker per dag even tussendoor kijken of er weer iets nieuws bij staat. Hopelijk kost het je niet tev€€l....

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 04 jun 2015 - 12:32

Nu wel, maar toen Agnes haar vraag stelde (nog) niet...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 04 jun 2015 - 13:11

Ah, dan was de cache nog niet geleegd. Nu gelukkig wel ;)

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 04 jun 2015 - 09:11

De VS zijn erg conservatief: Máxima heeft haar kleding daaraan aangepast, erg goed.
Ik vond het merendeels erg mooi wat zij droeg en ook de rustige make-up en haardracht..Prachtig opgestoken haar,, oh neen, daar zouden we het niet meer over hebben.

PS: ik moet steeds als ik een paar dagen niet gemaild heb een nieuwe account aanmaken, hebben jullie dat ook?

PS 2: het is " de pers HEEFT...." en niet " de pers HEBBEN....".

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 04 jun 2015 - 11:17

Het kan goed zijn dat je tegenwoordig wat vaker opnieuw moet inloggen, maar als het goed is blijft je account het gewoon doen. Via www.modekoninginmaxima.nl./user kun je gewoon met je huidige gegevens inloggen.

En waar zie je dat staan? 'De pers heeft/hebben?' Toevallig in de tweet die al gewist is? Want die had ik niet zelf gepost natuurlijk, dus heb niet meer zo scherp wat daarin stond.

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

donderdag 04 jun 2015 - 09:25

Ja, ik moet ook vaak een nieuw account/wachtwoord aanmaken.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 04 jun 2015 - 09:01

Dank je LG voor dit bijzondere local news. Wat een mooie foto's. Ja die jurk is echt een topper! Weten we meer over de sieraden gedragen bij de Timineau jurk ?

afbeelding van LG

LG

donderdag 04 jun 2015 - 17:38

Siobhan ik las dat de diamanten armband van Koningin Juliana is geweest. Misschien weet Josina daar iets over.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 04 jun 2015 - 07:07

De prachtige schoenen lijken een plastic zijkant te hebben. Natan? Ik zou ze zo willen hebben!

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 04 jun 2015 - 09:00

Ik ook! En ik denk ook van Natan. Uit dezelfde serie waar ze meer modellen van heeft, zoals op Koningsdag in de fuchsia kleur

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 04 jun 2015 - 19:26

Leuk, de journaliste van deze Chicago-blog praat de lezers in 10 punten even bij over Máxima, en behoorlijk to the point. Alleen haar carrière wordt nogal opgeblazen (de verkeerde stukjes overgeschreven blijkbaar). Een overdreven uitbundige outfit kunnen we voortaan aanduiden als 'Seussical', leer ik uit dit stukje. Als je googlet op deze musical snap je wat er bedoeld wordt ;-)

afbeelding van LG

LG

donderdag 04 jun 2015 - 17:17

Yup ;-) op de vraag van Iris en ;-) to Mrs. Bucket.

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 04 jun 2015 - 15:24

Leuk om te zien dat de tijd dat een link wordt geplaatst hier zoveel verschil in reakties oplevert.

Die link had ik nl. twee dagen geleden ook al geplaatst, maar werd toen alleen door LG gezien/becommentarieert.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 04 jun 2015 - 13:57

Haha, leuk Iris! Stiekem ben ik toch wel erg trots als ik zoiets lees :D

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 04 jun 2015 - 14:09

Ja, als je dan kijkt naar al die stijve prinsessen zoals Kate, Mary, Letizia, komt Maxima toch wel heel anders over hoor vind ik persoonlijk.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 04 jun 2015 - 21:32

Zo, dat is kras uitgedrukt....... maar ik ben het er 100 % mee eens!
Niet alleen "anders" maar überhaupt! Ook Mathilde mag, wat mij betreft, toegevoegd worden aan jouw lijstje. Daarmee is niet gezegd/bedoeld dat ze niet goed zouden functioneren in hun rol als prinses of koningin maar ze zijn niet echt interessant, voor mij, op modegebied.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 04 jun 2015 - 14:41

Maxima is één brok emotie. Haar kapsels veranderen elke dag (hebben wij even mazzel!), haar kleding, alles verandert mee. Kate van Engeland zal vast een hele fijne vrouw zijn maar haar gezicht verraadt weinig. En hetzelfde geldt voor Letizia en ergens, Mary ook wel. Maxima is aanwezig, flamboyant, vaak schaterlachend. Dat hebben ze in het buitenland niet. Wij hebben echt ongelofelijk geluk gehad met haar. En dan is ze ook nog eens intelligent én gewoon erg, erg knap. Wat wil je nog meer?

Willem-Alexander zie ik als de baksteen en Maxima als het cement. Samen zijn ze een geweldig duo. Hij wat stugger, zij één brok charme.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 10 jun 2015 - 09:11

volledig met je eens Paula

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 04 jun 2015 - 12:15

Heel erg bedankt!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 04 jun 2015 - 10:18

Geweldig LG, wat een ontzettend leuk stukje. Dank voor het posten van deze link!

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 04 jun 2015 - 09:34

Wat een enig stukje!! Dank je wel voor het delen.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 04 jun 2015 - 09:26

Heel erg leuk. Bedankt, LG :)

afbeelding van car

car

donderdag 04 jun 2015 - 00:46

Naar mijn mening vind ik de tamineau jurk en dit setje van vandaag,.allemaal zo hoog gesloten! Kan ze ook nog dragen als je 70 is. Pump van vandaag wel mooi! Lekker eigen. ..maar vond de outfits voor Canada mooier en meer internationaal! (In de vs n beetje saai :)

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 04 jun 2015 - 00:21

Wat een gave schoenen!! Geeft een mooi accent aan een stijlvol geheel verder. Wat een goede vertegenwoordiging heeft ze weer samen met WA geleverd in Canada en de USA. En nu nog door naar New York. Knap staaltje werk!

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 03 jun 2015 - 23:24

Koningin Máxima blijft nog even in de VS. Op 4 en 5 juni is ze in New York.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 04 jun 2015 - 00:19

Elegant en mooi pakje. De print van de schoenen en clutch maken het geheel spannend. Ik hou wel van zo'n print. Niet ordinair, omdat het heel subtiel wordt toegepast. De mooie parels zijn een goede keuze bij deze outfit.
Alleen vind ik de turban ook niet goed zitten en het kapsel past er niet zo mooi bij.
Maar verder helemaal mooi. :))

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 03 jun 2015 - 23:15

Heel mooi eenvoudig en toch ook pittig door het korte jasje!! Wat staat de kleur wit ( eigenlijk is het geen kleur) toch fris bij onze koningin..
Ze heeft in vergelijking met de gedragen outfits in Canada een hoop goed gemaakt in USA.
De jurk van Tamineau vond ik geweldig en ik ben blij dat ze hem opnieuw gedragen heeft!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 03 jun 2015 - 22:45

En nu nog even door naar New York voor haar VN functie.... Hoe houdt ze t allemaal vol?

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 04 jun 2015 - 13:42

Ja, ik snap ook niet hoe ze het allemaal vol houdt! Ik word al moe als ik alleen al naar haar activiteiten kijk hi hi.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 03 jun 2015 - 22:36

Wat is dit leuk, een jurk met een jasje.
Echt een beetje retro, maar heel sjiek en ook wel practisch,, geen gedoe met sjaals of jassen waar je geen raad mee weet..
Zoiets mag ze voor mij vaker dragen.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 04 jun 2015 - 22:00

Wat een mooie foto's, bedankt voor de link ! Hierdoor krijg je een goed beeld van het hele bezoek.

afbeelding van kimmy

kimmy

woensdag 03 jun 2015 - 22:41

Erg Jackie O; het jurkje met het korte jasje met opstaande kraag en subtiel spannend gemaakt met de slangenprint op schoenen en clutch. Turban ook beeldschoon en de look is compleet door de prachtige parels in haar oren, love it!
Ik had het mooier gevonden als haar haar was opgestoken met zijscheiding, maar verder...wat een klasse!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

woensdag 03 jun 2015 - 22:06

Ik sluit me gemakshalve bij je mening aan! Eens! ;)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?