De eerste beelden van vandaag zijn weer binnen! De koningin draagt een tweekleurige japon van NATAN, die we tweemaal eerder gezien hebben: in Duitsland en in Frankrijk. 

Foto's: Fotocollectie Wereldbank

Máxima in Duitsland:

In Frankrijk:

Máxima's hoed is al een oudje en zagen we voor het eerst tijdens Koninginnedag 2010. Het model (van Fabienne Delvigne) draagt de naam 'Ariane' en zagen we in het grijs tijdens de doop van prinses Ariane. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 02 jun 2015 - 18:43

De schoenen zijn van Jan Taminiau , net bij RTl Boulevard

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

dinsdag 02 jun 2015 - 18:42

Leuk detail: De schoenen zijn van Jan Taminiau ;)

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 02 jun 2015 - 18:41

Heel geslaagde outfit, mooi gekozen voor deze gelegenheid. Elegant en tegelijk stemmig, zonder dat het al te begrafenisachtig wordt. De schoenen en doorschijnende zwarte panty maken het perfect af. Ik vind deze schoenen trouwens sowieso mooi, weer eens iets anders dan het zoveelste paar open pumps. Ze staan ook mooi omdat ze optisch de voeten en enkels smaller doen lijken. Mag ze van mij vaker dragen...

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 02 jun 2015 - 16:15

Ja ik vind dit echt een mooie jurk! Mag ze nog wel 10x dragen!
De oorbellen zelf vind ik ook erg mooi!

afbeelding van Eva17

Eva17

dinsdag 02 jun 2015 - 16:09

Ik ben eigenlijk wel benieuwd waar jullie je kleding kopen? Proberen jullie de nederlandse mode industrie ook te steunen? De zelfstandige (nederlandse) ondernemers, met waar jullie je kledinge/voedsel etc. kopen? Zijn jullie daar ook zo kritisch in als dat jullie Maxima oordelen?

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 02 jun 2015 - 18:49

Ik koop alles tweedehands, behalve schoenen. En let totaal niet op waar het vandaan komt of wie het gemaakt heeft.

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 02 jun 2015 - 17:02

Eva17: Nee hoor .Ik koop wat ik mooi vind maar ik zeur er dan ook niet over dat Maxima de Nederlandse mode industrie moet steunen. Vind het persoonlijk belangrijker dat ze er echt representatief uitziet en zinnig communiceert met de mensen die ze ontmoet. Dat zal heel wat meer bewerkstelligen dan een japonnetje van ene .??????..... waar nog nooit iemand van gehoord heeft.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 02 jun 2015 - 16:56

Ik denk dat ik geen enkel kledingstuk in mijn kast heb dat Nederlands is (behalve dan een hup holland hup t-shirt maar ik denk dat ook dat in de goedkope landen is gemaakt;-)). Ik koop veel kleding van Engelse winkels (die begrijpen mij heel goed ;-)), dus veel online ( de winkels waar Kate shopt) maar ook ASOS.com. Topshop.com, ebay en gewoon in de winkel en dan met name bij Mango, H&M, Zara, Bijenkorf, maar ook gerust bij Forever 21, New Look. Ik koop over het algemeen geen dure kleding omdat ik dat gewoon niet nodig vind. Ook al zou ik barsten van het geld zou ik nog geen designer kleding kopen omdat het heel vaak mijn smaak niet is.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 02 jun 2015 - 16:47

Ik doe net als Maxima ;))
Als ik een outfit van een Nederlandse ontwerper niet mooi vind koop ik het gewoon niet. Ik vind iets mooi en het staat mooi dan koop ik het, Nederlands of niet.
Ik kan goed slagen bij o.a. Caroline Biss, Marc Cain, Claudia Strater (als het niet te klassiek is). Ik hou van van trendy. Voorheen ook bij Talking French (is failliet). Kom nog vaak bij een andere modezaak waar ze verschillende (hoofdzakelijk) buitenlandse merken (o.a. Frans, Italiaans, Zweeds) verkopen.
Kortom, wat in m'n kledingkast hangt is voor 99,9% buitenlands.
Dus ik oordeel niet over Maxima. Ik begrijp haar wel :)

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 02 jun 2015 - 16:49

Henny.Talking French was zo leuk.Jammer inderdaad dat ze failliet zijn

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

dinsdag 02 jun 2015 - 16:00

SUPER MOOI!!!!!!

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 02 jun 2015 - 12:57

Ik vind de zwart/witte japon bééldig en heel mooi voor deze gelegenheid. De schoenen geweldig met die T-strap, gelukkig geen overhangende tenen in open plateaus zoals op de eerste avond, onder het slobberige pyamapak! LOL!!
Het is mij wel opgevallen dat de zoom van de japon slecht zit, dat is jammer, maar kan misschien aangepast worden.
Verder top! Mooi hoedje/dopje, lekker JackieO, en mooie, korte, zwarte handschoentjes. (Maar handschoenen uit als je mensen een hand geeft!)
;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 02 jun 2015 - 10:52

Bevestiging via Vermeule: Het is NATAN!

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 02 jun 2015 - 10:09

Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik er van moet zeggen dat Maxima geen Nederlandse ontwerpers heeft gedragen (of nog gaat dragen) tijdens dit bezoek. Als ze gewoon niets van haar gading vindt in Nederland dan hoeft het voor mij ook niet.
Het is wel positief dat ze de meeste kleding die ze draagt tijdens dit bezoek al eens heeft aan gehad dus gerecycled heeft, toch?
Deze zwarte witte jurk vind ik prachtig ook de zwarte panty eronder. De schoenen vind ik er niet zo bij passen, zoals anderen ook al hebben opgemerkt, een eenvoudige pump had ik mooier gevonden.

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 02 jun 2015 - 13:23

Iris. Inderdaad,als ze niets naar haar zin vindt in Nederland mag ze wat mij betreft shoppen op een ander. Zo hier en daar heeft een ontwerper wel iets leuk maar meestal is het karig gesteld met mooie ontwerpen van nederlandse bodem.Al had ik het geld dan zou ik echt niet weten bij welke ontwerper in Nederland ik voor heel mijn garderobe zou gaan shoppen. Hooguit een avondjurk bij JT. en een enkel pakje bij Frans Hoogendoorn.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 02 jun 2015 - 07:55

Avondprogramma is gecanceld vanwege t slechte weer

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 02 jun 2015 - 04:42

ik vind eindelijk een beetje meer kleur in de kleding wel goed altijd zwart wit( dat was bij Mary ook al zo in Duitsland ) en ook leuk dat deze site s'nachts verder aangevuld word

afbeelding van LG

LG

dinsdag 02 jun 2015 - 04:52

Jeannine of jij bent al vroeg op of je loopt misschien te spoken zoals miin moeder dat vroeger noemde, ik woon in Amerika en bij mij is het nog avond.
Ik vond de jurk een hele mooie keuze voor vandaag vooral met de kranslegging.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 02 jun 2015 - 09:16

L G het zal zijn zoals je moeder wat lopen spoken het is hier volle maan dus ik doe geen oog dicht maar vind dat niet erg lig gezellig in mijn bedje naar de regen en wind te luisteren maar als er op modemaxima wat te gebeuren staat kom ik af en toe eens kijken

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 02 jun 2015 - 04:12

Mooie chique outfit en wat een mooie schoenen.

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 02 jun 2015 - 00:48

Ik ga geen olie op het vuur gooien.
Echter vandaag weer Natan.
Het Zeelandpak zonder omslagdoek.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 02 jun 2015 - 06:00

Veel mooier pakje zonder de omslagdoek! Staat goed!

Weer Natan inderdaad. Ik ben nu toch wel echt verbaasd, tijdens andere staatsbezoeken leek ze zeer bewust (ook/vooral) NL ontwerp te dragen, en nu helemaal niet. Waarom? Ze had toch iets kunnen herdragen? Of, veel beter idee, Mattijs van Bergen in kunnen huren als privé couturier; had ze daarmee zijn doorstart gefinanciert ;)))

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

dinsdag 02 jun 2015 - 16:02

goed gezegd!!!

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 02 jun 2015 - 07:45

Merel. Het bezoek aan de Verenigde Staten is GEEN staatsbezoek.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 02 jun 2015 - 12:16

Nee een 'officieel bezoek', maar het bezoek aan Canada was wel een staatsbezoek.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 01 jun 2015 - 22:51

Als nog steeds niet bekend is wie de ontwerper is van deze jurk.....dan kan het ook nog steeds een Nederlandse ontwerper zijn...

afbeelding van amybb

amybb

maandag 01 jun 2015 - 22:53

hihi jaaa hahah

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 01 jun 2015 - 22:47

Hele mooie outfit. Past bij t bezoek begraafplaats Arlington.
(Er was vorig jaar kritiek op haar gele en daarmee vrolijke jasje bij D-day / Obama maar dat was een viering van de overwinning)
De dunne zwarte panties zijn zeer geschikt hierbij.

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 01 jun 2015 - 22:18

Prachtig plaatje! Ik vind de schoenen erg leuk en eigenlijk nog beter staan dan die in Duitsland. Daar leken ze zo plat. De lichtzwarte panty ook helemaal mooi. Top!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 01 jun 2015 - 21:59

Ik vind dat ze er prachtig uitziet!! De schoenen vind ik ook heel leuk, maar ik weet niet of ik ze bij dit jurkje zo geslaagd vind. Ik ben het trouwens eens met Elise dat het een beetje jammer is dat ze Nederlandse ontwerpen niet echt promoot in het buitenland. Bij het Japanse staatsbezoek deed ze dat wel. Zou ze nu niet meer kunnen slagen nu mattijs van Bergen failliet is? Of is onze Máxima zo'n werdeldburger dat ze Nederland en de Benelux over een kam scheert en denk dat Natan daarom ook prima is. Ach ja, het is het belangrijkste dat ze er verzorgd/mooi uitziet en dat doet ze vandaag, maar nogmaals als ze een Nederlands ontwerp zou dragen, zou het nog leuker zijn!

afbeelding van Fina

Fina

maandag 01 jun 2015 - 21:43

Prachtige jurk die uitstekend zit. Ook de turban staat mooi ook de kleur zwart is goed bij deze gelegenheid. Ook mooi zwarte panty's waarin je de huid nog kan zien.
En ik ben ook blij dat ze wederom een duidelijke kleur lippenstift draagt!!

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 01 jun 2015 - 21:22

Dit jurkje staat Maxima prachtig.Mooie juwelen erbij en beeldige schoenen!!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 01 jun 2015 - 21:03

Zag foto's van Mabel tijdens een gala in onze eigen Viktor en Rolf. Gelukkig nog iemand van onze koninklijke familie die weet hoe het hoort!

afbeelding van marinde

marinde

maandag 01 jun 2015 - 21:18

En ook dit vind ik een zure opmerking, elise1.

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 02 jun 2015 - 00:18

Wat een gepreek richting Elise1. Van mij mag ze schrijven wat ze wil en ook kritisch blijven.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 02 jun 2015 - 00:26

Van mij ook, er zit alleen een kras in d'r plaat.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 01 jun 2015 - 23:40

Tegenwoordig zijn Viktor & Rolf Parijsenaren (haha, dat woord bestaat niet, krijg een rode streep er onder te zien, lekker laten staan). Al zijn ze natuurlijk van oorsprong Nederlands. Maar goed, daar is een aparte log over, dus kunnen we daar wel verder over hebben denk ik ;-).

afbeelding van elise1

elise1

maandag 01 jun 2015 - 21:03

Zag foto's van Mabel tijdens een gala in onze eigen Viktor en Rolf. Gelukkig nog iemand van onze koninklijke familie die weet hoe het hoort!

afbeelding van amybb

amybb

maandag 01 jun 2015 - 22:52

Elise1 ok we weten nu echt wel dat je het niet zo hebt op dat Maxima veel buitenlandse kleding draagt. Haar keus. Ook jouw keus om dit te zeggen, maar je hoeft hier echt elke keer over te beginnen. Ik bedoel, we weten ook allemaal dat Maxima's haar (loshangend) niet geweldig is. Zitten we ook met z'n allen steeds over te zeuren. Dat is ook over gegaan. Laat dit ook overgaan. We weten allemaal wat iedereen ervan vind. We weten dus ook wat jij ervan vind. Laat het serieus gewoon leuk houden zodat Josine het ook leuk blijft vinden om dit met ons te delen. Ga ergens anders over zeiken over bijvoorbeeld een spin als broche, i don't care. Dit is niet meer leuk.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

maandag 01 jun 2015 - 20:18

Prima plaatje vandaag! Alles tiptop en passend bij deze bezoeken aan de begraafplaats en op visite bij Obama! Beetje Jacky Kennedy stijl vind ik ! Mooi!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 01 jun 2015 - 20:13

Mooie outfit, mooi hoofddeksel, mooi kapsel. Prima. Alleen de schoenen vind ik niet mooi. Zou willen dat het een Nederlands ontwerp was. Maar dat zal wel niet. Want daar heeft ze geen enkele boodschap aan.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 02 jun 2015 - 20:30

Elise1, je schrijft dat je alleen de schoenen niet mooi vindt. Laat dat nou net, volgens RTL Boulevard, schoenen zijn van Jan Tamineau, een Nederlandse ontwerper!

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 02 jun 2015 - 20:20

x

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

dinsdag 02 jun 2015 - 18:55

De schoenen zijn van Jan Taminiau, dus van een Nederlandse ontwerper. Ik vind ze geweldig

afbeelding van marinde

marinde

maandag 01 jun 2015 - 20:36

Wat een zure opmerking weer, die laatste twee zinnen.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 01 jun 2015 - 20:48

Niet zuur, realiteit. Ze heeft echt geen boodschap aan de Nederlandse mode-industrie, en daarmee geen boodschap aan het land dat ze vertegenwoordigt. Nogal kwalijk voor een koningin.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 01 jun 2015 - 23:37

Het zou fijn zijn als ze kleding droeg van Nederlandse ontwerpers, dat ben ik met je eens. Maar als je dag in, dag uit, nieuwe kleding moet dragen en er op je best uit moet zien, dan snap ik wel dat je kiest voor een ontwerper waarvan je de kleding graag draagt. Dat doet iedereen volgens mij in het dagelijks leven.

En dit is dan Natan, een Belgische ontwerper. Het zij zo. Maxima voelt zich daar kennelijk heel happy bij, de stijl bevalt haar, dat is meer dan duidelijk.

Hier kun je dan ettelijke keren een punt over maken, maar ik denk dat het nu wel duidelijk is. Er is voor Maxima kennelijk geen alternatief in Nederland. Accepteer het nou eens Elise.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 02 jun 2015 - 09:25

Mee eens, Paula.
Behalve dan dat we niet zeker weten dat deze jurk een NATAN is.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 02 jun 2015 - 11:53

@Henny, oh oké, dat had ik even niet meegekregen :)

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 02 jun 2015 - 11:56

Paula, inmiddels is het wel zeker dat het een jurk van Natan is, zie hiervoor de reactie van Josine een stukje naar onderen.;-)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?