Koningin Máxima was vanmiddag digitaal op stap in Tilburg. Een bekende blouse van NATAN kwam daarbij in beeld. 

Het programma begon met een werkbezoek aan ‘de Doorbraakmethode’ in Tilburg, één van de vijf schuldhulpmethoden die door SchuldenlabNL landelijk worden opgeschaald. Vervolgens nam ze samen met SER-voorzitter Mariëtte Hamer een kijkje bij Station 88 het Huis voor Ondernemerschap en Innovatie in Tilburg. Het bezoek richtte zich op mkb-bedrijven en organisaties in de regio Midden-Brabant die mensen begeleiden die vanwege de coronacrisis werkloos zijn geraakt of dreigen te raken.

Al met al pittige, sobere onderwerpen, en daarom bleef een modefeestje ook uit. Máxima's lichtblauwe blouse, eerder gedragen met een geplooide ruitrok, komt van het Belgische modehuis NATAN. 

Met de blouse bij het UWV, december 2020. 

De blouse komt uit de collectie van NATAN. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 24 jan 2021 - 10:47

Deze mooie kleur blouse matched goed met t interieur. Er had een ketting in de hals gekund, zoals Oranjefan opmerkt, nu een beetje saai. Of een sjaal.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 21 jan 2021 - 19:50

Goede keuze! Ik vind het een mooie kleur en helemaal goed voor een digitaal bezoek.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 21 jan 2021 - 16:15

Maxima heeft er nu ook geen ketting bij, staat wel mooier net als bij het model. Omdat de blouse openvalt is de hals zo kaal. Verder prima look, ook de rok vind ik mooi.

afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 21 jan 2021 - 09:30

Voor mij is dit een goede combinatie. Ze is aan het werk,..... dan hoef je niet pronken met bijzonder kleding. Goed gekozen koningin Máxima

afbeelding van Tony

Tony

woensdag 20 jan 2021 - 19:04

Deze blouse ziet.er een stuk beter uit voor een zakelijke afspraak, mooie kleur, eenvoudig van vorm en stijlvol (hoop alleen dat ze die rok in de kast heeft gelaten).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?