Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima bezoeken van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december de eilanden Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius in het Caribisch deel van het Koninkrijk. De Koning en Koningin worden tijdens hun reis vergezeld door de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, drs. R.W. Knops.

Op 30 november is het paar in de middag op Sint Eustatius. Vervolgens reizen ze door naar Saba voor de viering van Saba Day op 1 december. 1 december is het Koninklijk Paar op Saba voor de viering van Saba Day. Naast de viering van deze traditionele feestdag, wordt er op Saba aandacht besteed aan natuurbehoud. Tot slot bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op 2 december Sint Maarten. Dit bezoek staat vooral in het teken van de wederopbouw van het eiland na de verwoestingen die orkaan Irma begin september heeft aangericht.

Outfit 3 van 1 december: De intensieve dag sluit Máxima af met een japon met boothals van Valentino. De creatie is gemaakt van geplisseerde organza en kant, en kwam eerder in beeld in 2014.

 Japon van Valentino:

Máxima met de japon in 2014:

Klik hier voor een foto van prinses Mary met de jurk. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

maandag 04 dec 2017 - 20:02

Bleh... wat een muf jurkje. Braaf, zoet, plomp. Helemaal niet a la Max.

afbeelding van zara

zara

maandag 04 dec 2017 - 07:59

Het staat haar prachtig! Verrassend dat deze jurk met informele accessoires zoals open sandalen, het allermooist tot z'n recht komt.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 03 dec 2017 - 12:36

Wat leuk dat ze deze mooie jurk weer tevoorschijn heeft gehaald. Prachtige kleur en met de nude kleurige sandalen een prima plaatje. Vind de jurk haar op eens of andere manier nu veel beter staan. Ook leuk te zien dat Willem Alexander zich hier wat informeler kleedt. Gewoon een leuk en mooi stel op weg naar een feestje.

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 02 dec 2017 - 19:16

Mooie zachte kleur en fraaie stof. Bij het originele model op de foto is het onderste deel van de jurk iets fijner geplisseerd, dat vind ik mooier, dan loopt de jurk mooi door. Ik vind de boothals te wijd, te breed. ‘t Lijkt of de jurk net iets te groot is, ook rond de taille. Prima schoenen.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 02 dec 2017 - 16:41

Roze, kant en plissé. Beetje teveel van het goede. Zo'n suikerzoete creatie past helemaal niet bij Maxima. Model doet ook niks voor haar. Jammer. Ik wed dat ze er een fortuin voor heeft betaald.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 02 dec 2017 - 14:56

kleur is goed. ik vond destijds die plissee strook minder mooi. Een beetje gezocht. Op de foto van deze week valt t minder op en wellicht in de Caraïben meer passend.
En ruim baan voor haar teentjes in deze schoenen. nieuw?

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 02 dec 2017 - 15:40

De schoenen zijn niet nieuw. Máxima heeft de schoenen ook op 24 augustus van dit jaar gedragen. Waarschijnlijk ook op 5 mei van dit jaar, maar daar waren de schoenen niet goed zichtbaar, omdat ze op die dag een lange broek droeg.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 02 dec 2017 - 13:48

Mooi jurkje, mooie zachte kleur!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zaterdag 02 dec 2017 - 13:37

Prachtig! En wat gaaf dat ze herdraagt! Wat heeft ze toch mooie dingen. Bofkont!!!

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 02 dec 2017 - 13:17

Op de een of andere manier nogal een plompe jurk.

afbeelding van Els

Els

zaterdag 02 dec 2017 - 15:39

Dacht precies het zelfde.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zaterdag 02 dec 2017 - 13:05

Leuk kleurtje, staat haar goed. Maar het model of de lijnen in de stof lijken ook wat breder te maken. Verder prima.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?