Het is je vast niet ontgaan: vandaag is het Koningsdag! In deze blog word je helemaal bijgepraat over de mode van het koninklijk gezin. Kom gerust nog eens terug voor een update, want de blog wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Outfit koningin Máxima 

Koningin Máxima is in het nieuw vandaag. Haar kleding komt uit een eerdere collectie van Natan. 

Outfit prinses Amalia 

Prinses Amalia draagt eveneens Natan, uit de nieuwe collectie. 

Amalia's jas kennen we van Koningsdag 2019. 

Amalia's groene clutch is geleend van Máxima. 

Outfit prinses Alexia 

Prinses Alexia draagt een jurk en vestje van Maje. 

Klik hier -of op de afbeelding- om de jurk te kopen. 

In 2007 was Máxima in Eindhoven en daarbij kwam het tasje in beeld dat Alexia vandaag bij zich heeft. Daar is de knipoog weer! 

Sandaletten van Zara: 

Outfit prinses Ariane 

Ariane draagt een jurk van Natan. 

Bij aankomst draagt Ariane de bruine jas die haar moeder droeg bij het fotomoment kort na haar geboorte. Zo heerlijk zoet! 

Haar nieuwe tasje komt van Marina Raphael, een tassenontwerpster die ook levert aan Máxima en Amalia. 

Espadrilles van Castañer:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Luna

Luna

vrijdag 30 apr 2021 - 12:03

Ik ben echt verbaasd over de scherpe reacties op de kleding van de prinsessen. Net als Maxima hebben ze ook een soort werkoutfit aan toch? Ze staan er als prinses en zijn in functie. Ik vind dat ze alledrie er prachtig uit zien op hun eigen manier. Grappig juist om ook de verschillen te zien hoe ze zich kleden. Om steeds maar te zeggen dat Alexia verstand heeft van mode. Dat heeft ze zeker, maar kijk naar Amalia! Ik vind haar echt prachtig. lekker eigen, doet haar ding. De avond outfits zijn ook mooi en allemaal vlot. Ik vind het echt super leuk om te zien allemaal!

En ergens las ik de reactie van zodra Amalia dan 18 is ga ik wel commentaar leveren, dan is ze volwassen. Nu nog niet. Ehm. Oke. Dat is de reden dat ik nu een account heb aangemaakt. Ik vind dat echt nergens op slaan. Is dat dan het moment om haar tot de grond toe dan af te branden? Juist niet, dan is ze net in functie en moet ze alles nog eigen maken. Buiten dat is het gewoon raar om altijd commentaar te hebben. Kijk naar wat er mooi is en hoe goed ze het doen. Dat ze publiek 'eigendom' is, betekend niet dat ze geen emoties heeft. Constant commentaar op je uiterlijk lijkt mij echt dodelijk vermoeiend en ook totaal niet nodig.

afbeelding van Senna

Senna

zaterdag 01 mei 2021 - 10:58

Helemaal mee eens en ook als jong volwassene ben je nog zo kwetsbaar.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 30 apr 2021 - 21:24

Tja als U! Er zo over denkt.... is dat uw waarheid, de aannames die u maakt, foei! Het is híer de regel dat juist over de prinsessen ònder de 18 jaar géén commentaar gegeven wordt, juist om “verkeerde”aannames zoals u die hierboven “eventjes” schetst te voorkomen! Een excuus is hier wel op zijn plaats, en ik raad u aan om eerst na te denken voor u mensen valselijk op voorhand beschuldigd.

afbeelding van Luna

Luna

zaterdag 01 mei 2021 - 13:52

Voor zover ik heb begrepen mag er wel over de prinsessen gepraat worden maar positief en niet te kritisch. Ik snap dan niet goed waarom er nu niet een positieve opmerking gemaakt kan worden ook al zijn ze nog geen 18 jaar. Genoeg goede en mooie dingen zijn er te benoemen. Als ze 18 zijn gaan we, mag ik hopen, toch niet ineens helemaal los ook met kritische noten? Dat zou toch hartstikke zonde zijn.

Ik bedoelde mijn opmerking niet als persoonlijke aanval. Het was meer dat die opmerking mij aanzette tot ah oke en wat gaan we dan precies zeggen/doen? Dan is toch niet ineens alles geoorloofd? Ik lees trouwens al wel een jaar of vijf met veel plezier verder mee en ben dat ook zeker van plan om te blijven doen. Genoeg inspiratie hier te vinden altijd :D

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

zondag 02 mei 2021 - 16:26

Fijn dat je t zegt Luna. Ik 'viel' ook over de oomerking maar wist even niet hoe ik t zonder aanval moest verwoorden. Je hebt t wmb goed en respectvol verwoord

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 01 mei 2021 - 14:23

Ik deel jouw vragen, ook al ben ik de beheerder. Hoe we het op gaan lossen als ze achttien is, weet ik nog niet. Eerst zijn we achter de schermen nog bezig met iets heel anders, maar deze zomer kom ik er op terug. Onnodig kwetsen is sowieso niet de bedoeling uiteraard.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 30 apr 2021 - 13:02

Applaus Luna!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

dinsdag 27 apr 2021 - 20:21

Wat leuk om het gezin weer samen te zien! Het is een mooi plaatje met een paar leuke knipoogjes naar het verleden.
De prinsessen hebben allemaal een eigen kledingstijl, heel leuk om te zien.
Máxima vind ik heel mooi gekleed, ik denk dat ik liever een andere hoed had gezien, maar misschien een volgende keer.....

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

dinsdag 27 apr 2021 - 19:10

Ik vind de kleur op zich mooi bij Maxima, lekker lente-achtig. De gele mantel haalt het geheel wel flink op en dat is nodig, want het groen is wat dof. Van de losse 'haarflappen' (zoals treffend benoemd door BleuStyle) ben ik geen fan, het haar had beter opgestoken kunnen worden.
De outfit van Alexia vind ik tuttig, en het is geen mooie kleur. En brrrrr, wat zal zij het koud gehad hebben!
Mooie combinatie bij Amalia, het groen met het lichtblauw en de bijpassende oorbellen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 27 apr 2021 - 16:40

Máxima's outfit mét gele jas maakt t een Koningsdagoutfit! Maakt t geheel vlot.
Foto's die bij t vertrek zijn gemaakt ook veel ontspanner!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 27 apr 2021 - 16:49

Ik vind ook de gele jas van Maxima de outfit helemaal afmaken. Ik vind de turban dan ook minder ouwelijk ofzo, misschien komt dat ook omdat ze haar haar los heeft. Mooi met een slag erin.

afbeelding van Anniek

Anniek

dinsdag 27 apr 2021 - 16:10

jammer die kledingkeuze Amalia en Ariane. En dat is dan een peperduur ontwerp van een buitenlandse ontwerper nog wel. snap hier helemaal niks van. Echt tuttige kleding en vooral dat van Ariane. Had gehoopt dat zij een eigen stijl zou gaan ontwikkelen als jongste. Maar helaas. Alexia doet het veel beter, die weet precies wat haar staat en heeft echt allure. Maxima moet zich ook schamen. Draagt zo vaak Natan en is meestal niet eens mooi qua pasvorm. Vandaag vond ik haar kleding en haar wel heel verzorgd, maar in het vervolg graag een Nederlands ontwerp (ja ook de prinsessen, er is zoveel moois!) en niet alleen op Koningsdag !

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 27 apr 2021 - 14:15

De meisjes beoordeel ik niet gezien de leeftijd. Ik vind Máxima ouwelijk gekleed. Iets voor een vrouw van 80. De schoenen vind ik mooi en goed gecombineerd. Maar ik vind het tegen vallen dit jaar.

afbeelding van Bouwien

Bouwien

dinsdag 27 apr 2021 - 13:54

Er is een vergissing gemaakt tav de kleding van Alexia. Het merk is Natan en later Maje.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 27 apr 2021 - 13:28

Eerlijk? Zo jammer dat Natan hier de boventoon voert, eigenlijk vind ik het zo langzamerhand beledigend worden naar onze eigen fantastische couturiers toe, die notabene wél wereldfaam genieten, om uitgerekend op een dag als Koningsdag, met een buitenlandse kledingmaker aan te lopen. Maar goed, dat is één, ten tweede vind ik het complet van de Koningin vrij ouwelijk, ze is nog geen 50/jaar maar ik vind het toch een hoog gehalte oubolligheid hebben. Kan liggen aan de stof in combinatie met het hoofddeksel, ik weet niet maar vlot is anders. Het had wel gepast als ze een tiental jaren ouder zou zijn geweest. Over de meiden zeg ik niets, mag nog niet maar eind van het jaar wel over Amalia, dan is ze tenslotte 18.

afbeelding van Suyari

Suyari

dinsdag 27 apr 2021 - 13:50

Ik ben het zooo met je eens. Het is te oudbollig voor een dag als dit.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 apr 2021 - 13:05

Wat leuk weer eens een koninklijke outfit te zien! Kleur en stof super mooi, vooral de rok en blouse van Máxima. De turban vind ik niet het allermooiste maar maakt de outfit wel af.
De prinsessen zien er leuk uit, Mooie outfits die goed bij hen passen. Leuk om te zien hoe ze steeds meer zichzelf worden.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 apr 2021 - 13:05

Wat leuk weer eens een koninklijke outfit te zien! Kleur en stof super mooi, vooral de rok en blouse van Máxima. De turban vind ik niet het allermooiste maar maakt de outfit wel af.
De prinsessen zien er leuk uit, Mooie outfits die goed bij hen passen. Leuk om te zien hoe ze steeds meer zichzelf worden.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 27 apr 2021 - 12:02

Ik vind Maxima er echt prachtig uitzien in deze outfit! Mooie kleuren en die turban staat haar super, zeker met die mooie haarlokken! Persoonlijk vind ik het niet erg dat ze weer eens kiest voor een strakkere outfit met mooie blouse.
De 3 prinsessen zien er ook leuk uit!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 27 apr 2021 - 11:56

Wat een mooie (jonge) vrouwen, wow wat is Ariaan veranderd! Komt ook wel wat door outfit denk ik? Maxima, fijn weer verzorgd te zien. Beetje ouwelijke outfit maar verder prima.
Koning zeer verzorgd en trots op zn gezin!
Leuke jurk van de quiz-mevrouw, welk merk zou dat zijn?

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 27 apr 2021 - 13:07

Die outfit deed me denken aan een gelijkaardige outfit van Maxima en het bosje peterselie :p

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 27 apr 2021 - 13:14

Ja..zij heeft ook zoiets!

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

dinsdag 27 apr 2021 - 12:41

Wat een schilderachtig kleurenpallet!

Ik vind dat her dragen van kleding door de kinderen zoals dat tasje van Alexia een geweldige aspect eraan geven. Een tik terug, dat het een goed moment was geweest.
Maar de jas van Amalia begrijp ik niet helemaal, twee keer hetzelfde kledingstuk op koningsdag.

Wat Maxima aan heeft vind ik geweldig, zo kleurrijk en vrolijk. Het moet je passen. Een turban is een geweldig modestuk. Ze draagt het vaak en voelt zich er volgens mij prettig bij. Is multi toepasbaar ook.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 27 apr 2021 - 11:53

Wat vinden jullie van het programma? Ik zit hier echt te genieten!

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 27 apr 2021 - 13:10

Heel leuk, soms een beetje tenenkrommend maar ze hebben plezier :) vond het persgesprek heel leuk, vooral de prinsessen aan het woord. En als ik heel goed geluisterd heb, bestaat er een kansje dat we in elk geval het koningspaar bij The Streamers zullen zien vanavond :D Ik hoop echt volgend jaar op een 'ouderwetse' Koningsdag in Maastricht, ik zou daar naar toegaan vorig jaar lekker kortbij ><

afbeelding van Sandra

Sandra

dinsdag 27 apr 2021 - 12:06

Amalia lijkt de aquamarijnen oorhangers van Máxima te dragen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 27 apr 2021 - 11:44

Gaaf om ze weer te zien! De combi lichtblauw met donkergroen had ik niet direct bedacht. Moet er even aan wennen, maar het misstaat niet. Ariane wordt echt een dametje. Wat is ze groot geworden, en het laagjes kapsel staat haar erg goed. Alexia lijkt een jonger meisje door de korte rok, maar ook haar staat het goed. Maxima's outfit lijkt een wat bekend tafereel, ondanks dat het nieuw is. Maar wel mooi, hier staat een Koningin.

afbeelding van Tony

Tony

dinsdag 27 apr 2021 - 11:24

Helemaal goed voor Koningsdag!!! Schitterende kleur voor Ariane, Alexia lekker pittig en Amalia in een mooie combinatie van blauw en groen. Wat een mooie meiden! Maxima ziet er keurig uit voor zo’n dag, niet spectaculair maar heel passend voor Koningsdag!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 27 apr 2021 - 11:21

Ik vind Máxima's outfit in beweging heel erg mooi.

afbeelding van Krielie

Krielie

dinsdag 27 apr 2021 - 11:19

Onsamenhangend geheel. Rok Máxima een maatje te klein? Over de dames zal ik nx zeggen.
En waarom krijgen ze toch altijd zo’n struik bloemen waar ze dan de hele tijd mee moeten rondzeulen?

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 27 apr 2021 - 11:12

Blouse/hemdjurken zijn volgens wel nu helemaal in, dus ik vind het geen gekke keuze. Bij mij op school dragen leerlingen én collega's dit, dus tja ouwelijk? De koningin herfstig, maar misschien bewust gekozen voor kleuren die haar op de achtergrond brengen? Ze draagt ook een jas, maar die heeft de hofdame nu vast. Mooie kleur!
En ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik combineer groen en blauw ook wel eens ^^' Door Maxima durf ik te experimenteren met kleurencombinaties, daar kwam deze bij mij uit. Amalia draagt trouwens een clutch van groen (slangen?) leer.
Alexia vind ik voor haar doen flets? Als in de kleuren en dan het harde contrast met het zwarte. De make-up herken ik wel, toen ik zo oud was droeg ik ook veel hardere make-up dan nu. Is het niet de periode dat je experimenteert met opmaken en stijlen? ;-)

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 27 apr 2021 - 11:12

De turban vind ik ook wat ouderwets, het doet me denken aan de tijd van Juliana. Een pillbox in de kleur van de schoenen was leuker geweest.

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

dinsdag 27 apr 2021 - 11:09

Het is een ‘mix’ en daardoor geen match! Persoonlijk had ik als kleurpallet het paars van de das en het blauw van Ariane als rode draad aangehouden. Elk had dan kunnen kiezen voor een kleur welke tussen die kleurenrange ligt. Je had dan een mooie visuele eenheid gehad.

Persoonlijk vind ik de set van Maxima ook zeer ouds. Ik had toch echt iets feestelijkers aangetrokken op de verjaardag van de partner. De kleuren flatteren haar niet in het gezicht en waardoor rimpels juist extra opvallen. Ik mis de ‘sparkle’ in het gezicht en dat komt toch echt door de kleurkeuze van de set. De ‘dop’ ook nog eens in dezelfde stof. Het wordt er niet beter van. Ze staat ook bijzonder hoog op het hoofd. Het losse kapsel met de brede ‘haarflappen’ eronder maakt het niet mooier.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 27 apr 2021 - 10:55

De koning zoals altijd; keurig. Maxima ziet er wat herfstig uit. Een wat dieper kleurtje op de lippen kan ze nu wel gebruiken om het wat op te frissen. Amalia lijkt wat zwaar opgemaakt bij de ogen en ik weet niet of ik de combinatie met dat groen en blauw zo mooi vindt. Het staat haar wel. Het is dus meer mijn smaak. Ook bij Alexia is de oogmakeup zwaar, het zal een dingetje zijn. Qua kleding vind ik haar schoenen te zwart en te hard voor bij het zachte materiaal en de tint van haar outfit. Ariane is echt meisje-af en een mooie jonge vrouw. Die kleur staat haar goed, maar het geheel is misschien nog wat te ouwelijk. Ik weet niet of ik Nathan voor deze jonge dames een goed merk vind. Het mag wel wat pittiger.

afbeelding van car

car

dinsdag 27 apr 2021 - 10:35

Zouden de kids allemaal rond de 500eurie budget hebben gekregen?

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 27 apr 2021 - 10:24

Een keurige Koningin (iets te ouwelijk naar mijn smaak maar een echte koninginnelook). En wat een mooie dochters, Amalia fantastisch in blauw groen, Alexa mooi in Maje en Ariane flitsend in koningsblauw. Wat een mooi stel zeg!

afbeelding van zita

zita

dinsdag 27 apr 2021 - 10:17

Máxima: prachtige outfit, maar ik vraag me af of de kleur haar wel staat. En de turban van dezelfde stof is mij een beetje teveel van hetzelfde.
Amalia: aardig, maar onsamenhangend. De broek had wel even gestreken mogen worden.
Alexia: aardig, maar het oogt gekrompen. En die modellenblik mag ze wel weer afschaffen.
Ariane: mooie jurk hoor. Maar ook geschikt voor oma Beatrix.
De koning droeg een pak.
Kortom: niet echt fout, maar ik ben niet echt onder de indruk.

afbeelding van car

car

dinsdag 27 apr 2021 - 10:27

Oehh leukkk! Lekker allemaal hun soort van eigen stijltje!! De kleurencombi van Max is opzichleuk, de hoed wat ouwelijk doordat het een turban in hetzelfde patroon is als de jurk! Amalia fris! En ik vindde combi juist verrassend leuk! Misschien had ik de broek in flair leuker gevonden,maar dat kan ik nog niet goed beoordelen! Alexia, best fashion, wel kort, maar Ik vind de schoenen niet mooi bij deze combi en vind haar oogmake up te aanwezig en hard, wel leuk dat ze haar moeders tasje hergebruikt, al vind ik dat soort tasjes net als witte leggings gewoon lelijk haha Ariane: leuke kleur, misschien had een plateausneaker het iets jeugdiger gemaakt oid!
De strop van de koning vind ik prachtiggggg

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 27 apr 2021 - 09:57

Wat hebben de prinsessen toch schitterend haar! Outfits vind ik niet heel speciaal dit jaar.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 27 apr 2021 - 11:46

Jammer dat niet alle prinsessen er bij kunnen zijn. Dat speuren naar al die outfits is juist altijd zo leuk. Maar ja, het is logisch dat hier voor gekozen is. Hopelijk komt het ooit weer terug.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 27 apr 2021 - 09:53

Mooie jurk van Ariane, Amalia heeft een mooie top en broek, staat haar goed, maar ik weet niet zo goed of ik die kleurencombi wat vindt. Amalia's haar zit beeldig! Alexia's outfit vind ik het minst geslaagd, niet zo kleurrijk als de andere dames. Maxima's outfit: netjes, leuke kleurencombi, en geen grote hoed.

afbeelding van Moon

Moon

dinsdag 27 apr 2021 - 09:46

Eerste indruk? Verwarrend en rommelig. Alsof ze allemaal naar een ander feestje gaan.
Máxima is prachtig al heeft ze zeker mooiere outfits.
Amalia lijkt op het laatste moment twee niet passende casual stukken bij elkaar aangetrokken? Broek is gaaf, blouse is gaaf, maar bij elkaar op je vaders verjaardag?
Alexia is natuurlijk een prachtige meid, maar kijkt als een supermodel. Het is een feestje, geen fotoshoot voor Vogue. En er is iets met haar schoenen wat afleidt?
Ariane, wat een lieve vrolijkerd! Leuke knalblauwe blousejurk maar de lengte is wat ouwelijk.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 27 apr 2021 - 09:42

Ariane is mooi opvallend dit jaar
Iedereen keurig!!

afbeelding van Marga

Marga

dinsdag 27 apr 2021 - 09:38

Wouw, wat ben je er al weer snel bij!! Mooi plaatje weer van de family!!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 27 apr 2021 - 09:19

Ik hoop de outfit van 2016

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?