Hare Majesteit Koningin Máxima neemt van vrijdag 20 tot en met zaterdagochtend 21 april deel aan de voorjaarsvergadering van de Wereldbank Groep (WB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in Washington DC. Zij doet dit in haar functie van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Via Instagram kregen we voor aanvang van de vergaderingen een kijkje achter de schermen. De RVD publiceerde namelijk een foto van de koningin in het vliegtuig. De Arendsogen onder ons zullen de top wel herkennen, want de koningin draagt hem vaker tijdens vliegreizen. 

Bij aankomst koos de koningin voor een kledingwissel. Ik hang de vlag nog snel even uit, want ze heeft dit keer gekozen voor een zakelijke jumpsuit en opvallende oorhangers. Love it! 

Jumpsuit van Natan:

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 09 mei 2018 - 14:56

Leuke jumpsuit. Passend voor deze gelegenheid. Is hier niet in officiële functie van koningin. Ik vind dat ze haar stijl goed aanpast aan de gelegenheden. Duidelijk te zien wanneer ze formelere gelegenheden heeft als koningin. Draagt dan meestal hoed. Werkbezoeken wat informeler gekleed. VN bijeenkomsten geregeld wat zakelijker. Doet ze echt goed. Voor wat betreft het haar. Iets beter laten föhnen. En de ergste dode punten eraf. Een kapsel met veel hulphaar vind ik ook niet zo mooi.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 25 apr 2018 - 10:07

Moeilijk te zien op de foto van Maxima, maar gebaseerd op de Natan/model foto ziet het jumpsuit er mooi uit! Ik hoop wel dat ze er een topje onder draagt :). Mooi gecombineerd met de cognac schoenen.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 23 apr 2018 - 13:20

Volgens mij is dit wel vaker ter sprake gekomen. Ik denk bij ordinair aan Barbie en Kim Kardashian, maar er zijn dus ook mensen die bij het begrip denken aan 'alledaags'. Hebben we hier te maken met een taalbarriere Nl/Belgisch, of is het een inlandse spraakverwarring?

afbeelding van Lina

Lina

maandag 23 apr 2018 - 14:36

Tja de letterlijke vertaling van ordinair vanuit het frans is “gewoon” Maar wij Nederlanders hebben daar toch echt een andere betekenis aan gegeven.

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 23 apr 2018 - 13:24

Wát een prachtig pak! De oranje versie mag ze van mij ook nog kopen!
En je kunt van Máxima van alles vinden en denken, maar ze zou ordinair overkomen? En niet alleen soms, maar zelfs vaak? Dat gevoel heb ik nog nooit gehad. In geen enkeke betekenis van het woord "ordinair".
Hè, gelukkig maar...
O, Kensington Palace meldt net dat Kate begonnen is met de bevalling van hun derde kindje, spannend!

afbeelding van Henny

Henny

maandag 23 apr 2018 - 13:10

Ja, spannend hé dat Kate aan het bevallen is. Ben echt benieuwd naar het geslacht en de naam.

Hopelijk gaat het allemaal goed en brengt ze een gezonde baby ter wereld. :-)

afbeelding van Henny

Henny

maandag 23 apr 2018 - 12:23

Wat een mooie, trendy, elegante outfit. Helemaal TOP! De oranje uitvoering is ook prachtig. Een van de weinige ontwerpen van NATAN waar ik enthousiast over ben.
Leuk om Maxima zo achter de schermen bezig te zien in het vliegtuig.
Ik heb er geen moeite mee dat ze water uit een flesje drinkt, ook al heeft ze de titel van koningin. :-) Uit een fles drinkt zo heerlijk weg, vind ik altijd ;-)

Ze komt op vele momenten "ordinair" over!!?? Is me dan ontgaan. Ik ben dan wel benieuwd naar de momenten waarop. :-)

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 23 apr 2018 - 12:55

Het is maar net welke betekenis je aan het woord 'ordinair' geeft: 'gewoon', 'alledaags' maar ook 'vulgair' en 'onbeschaafd'...

Nou ... 'ordinair' is voor mij synoniem aan 'vulgair en 'onbeschaafd' en dat vind ik Maxima zeker niet. Vind haar trouwens ook niet 'gewoon' of 'alledaags'. Conclusie: ik vind haar niet ordinair.... :-)

afbeelding van Henny

Henny

maandag 23 apr 2018 - 13:06

Hallo Babs74,
Het woord "ordinair" is voor mij ook het synoniem van "vulgair" en "onbeschaafd".
Ik vind haar, net als jij, noch gewoon of alledaags, noch "ordinair". :-)

afbeelding van elise1

elise1

zondag 22 apr 2018 - 20:29

Mooi eenvoudig pak en kloeke oorbellen. Zo zie ik het graag!

afbeelding van Jens

Jens

zondag 22 apr 2018 - 14:45

Whow! Wat een geweldige outfit. Een 10 waard!

afbeelding van Merel

Merel

zondag 22 apr 2018 - 13:58

Prachtig. Helemaal prachtig. Echt helemaal prachtig. Van de oversized bellen via de mooi passende vrouwelijke jumpsuit tot de cognac pumps.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 21 apr 2018 - 20:12

Ik vind haar prachtig. Inderdaad helemaal in haar element. Zowel qua kleding, als qua spontaniteit, haar ontwapenende lach èn haar nuchtere slok uit de fles. I love Maxima.

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 21 apr 2018 - 19:23

Haha vindt het wel leuk, even vergeten hoe het heurt.
Ze ziet er leuk en elegant uit in die jumpshuit. Ik denk, dat er veel mannen op haar vallen.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 21 apr 2018 - 22:34

Dat ben ik ook met je eens!

afbeelding van Shereen

Shereen

zaterdag 21 apr 2018 - 18:38

Prachtig die jumpsuit van Maxima! Ben er helemaal weg van.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 21 apr 2018 - 17:12

De foto on vliegtuig is natuurlijk goed doordachte promo van rvd.
Jumpsuit en schoenen ok, haar is wat het meestal is en waar al zoveel over geschreven werd.
Ga akkoord met margot en stijl hierboven....
Maxima heeft ook officieel een royale status maar straalt deze niet uit dr bvb uit fles te drinken , enz. Zij komt mi dus op vele momenten "ordinair" over. Zich inzetten doet ze wellicht wel maar ik mis dat ietsje meer in gedrag wat van een royal kan verwacht .worden. dat ietsje meer is geen synoniem van hautain gedrag. Ik ben wrschl ouderwets maar ik vind niet dat alles steeds moet kunnen. Geef mij maar enkele "rules" ....

afbeelding van Iris

Iris

maandag 23 apr 2018 - 13:47

Ze mag van mij absoluut uit een flesje drinken maar ik begrijp Maribrune ook wel een beetje. Een voorbeeld wil ik graag noemen en dat is het kapsel van Maxima. Dan heb ik het niet over of het netjes zit of niet maar bijvoorbeeld die highlights vind ik toch wel een tikje ordinair. Kijk je nu bijvoorbeeld naar de foto op de recente blog van Josine over de zwarte turban, dan zie je die higlights onder de turban vandaan komen en dat vind ik dus totaal geen combinatie, absoluut niet chique en ja, sorry maar zo zie ik het: ordinair.

afbeelding van Suus

Suus

maandag 23 apr 2018 - 13:57

Nou, dan ben ik ook ordinair! Highlights technisch bekeken. En dat terwijl ze mij vroeger op school een kakker noemden ;-) LOL.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 23 apr 2018 - 14:06

Ik sluit me ook aan bij #teamordi

afbeelding van Iris

Iris

maandag 23 apr 2018 - 14:01

Suus, de manier waarop het bij Maxima is gedaan vind ik ordinair. Ik beken je dat ik het zelf ook highlights ook heb overwogen maar ik ben bang dat het zo wordt als bij Maxima en dat wil ik echt niet. Ik vind het te zichtbaar, zeker als ze ook nog bruiner is na de zomervakantie.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 23 apr 2018 - 14:00

.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 23 apr 2018 - 14:24

Even los van de ordi discussie, graag wat aandacht voor de highlight discussie, want veel interessanter. Ik vind die brede zebrastrepen ook niet mooi. Ik heb eens highlights laten zetten in mijn midden-roodbruine haar, resultaat waren werkelijk zonder overdrijven cadmiumgele highlights. Ik was een soort hommel! De overtreffende trap van niet-mooi was dat. Dus iedereen met vrij warme wat donkerdere haarkleur raad ik aan voor highlights naar een hele goede kapper te gaan (qua kleur en voor mooie dunne streepjes) en te zorgen voldoende asblonde spoeling in huis te hebben (plan B).

afbeelding van Suus

Suus

maandag 23 apr 2018 - 18:24

Dat klopt wel Merel en Iris: ik ga naar een dure goede kapper en die is er heeeeel lang mee bezig om alles in folies te zetten met hele kleine plukjes, zodat het er heel natuurlijk uitziet. Overigens ook omdat ik op mijn 39e al grijs word...

Evengoed vind ik Maxima geen ordinaire uitstraling hebben, wel zou haar natuurlijke haarkleur of een verfje in haar eigen kleurtoon mooier zijn.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 21 apr 2018 - 18:32

Een koningin mag niet uit een flesje drinken?? Dat vind ik nou echt totále onzin.
De tijd dat royals alleen uit gouden kopjes dronken is nu wel voorbij hoor ;-)

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 21 apr 2018 - 22:33

Er is een middenweg! Ik ben zeer voor uit de fles drinken (want het is zo lekker en op de een of andere manier lest het meer de dorst ofzo) maar ik vind dat als de gastvrouw/heer glazen neer zet je het glas dient te gebruiken

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zondag 22 apr 2018 - 07:43

Misschien heeft ze het glas totaal gemist in een verhitte discussie.

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 21 apr 2018 - 14:10

Het valt me altijd op hoezeer ze in haar element is op dit soort bijeenkomsten, fijn om te zien!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 21 apr 2018 - 12:47

Vind de nieuwe tanden trouwens niet echt een vooruitgang

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zaterdag 21 apr 2018 - 14:46

Gelukkig een medestander. Ik vind het teveel tanden. Mond raar dicht. Nee geen verbetering.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 21 apr 2018 - 18:57

Vind ik ook! Heel jammer, ze was nóg veel mooie voor die neptanden en beugel. Lievere uitstraling

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 21 apr 2018 - 22:32

Je begrijpt vast wel dat met te veel tanden bedoelt wordt dat het wel erg grote tanden zijn. ! Ze had zulke mooie tanden maar die waren niet zo groot.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zondag 22 apr 2018 - 07:42

Eens Doro. Ze kan hoor mond bijna niet meer dicht krijgen. Tanden zitten over haar eigen tanden. Wil te groot en dik

afbeelding van Stijl

Stijl

zaterdag 21 apr 2018 - 13:18

Neen, ik ook niet.
In haar andere functie, als ze even geen Koningin is, is het een spetter! Maar wel een tikje ordi voor mij.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zaterdag 21 apr 2018 - 14:47

Ordi? In welk opzicht?

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 21 apr 2018 - 12:26

Ja, dit is nu leuk! Mooi pak, modern, goede kleur.
Minpuntje: het haar, daar moet nu toch echt even de schaar in worden gezet, onderste helft ziet er nou niet echt gezond uit. Stel je eens voor die oorbellen, dit pak en een prachtig ietwat bol strakke boblijn, dan is het echt een geweldig voorkomen.

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 21 apr 2018 - 09:00

Herkent iemand van jullie de nieuwe broche die Máxima aan het eind van de dag draagt. Het is een gouden/goudkleurige strik broche met in één van de linten het silhouet van een vrouwenhoofd. Heel apart.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 21 apr 2018 - 07:44

Mooie foto's bij RbR. De jumpsuit ziet er wat mij betreft grijs/blauw uit. Staat haar goed, haar kapsel zit ook erg mooi.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 20 apr 2018 - 23:31

En Fijn die nude/cognac pumps eronder

afbeelding van AdrianavD

AdrianavD

vrijdag 20 apr 2018 - 23:19

Krachtig pak met knallers van oorbellen, super leuk!

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 21 apr 2018 - 08:46

De oorbellen zijn de oversized clip on earrings van Monies.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 20 apr 2018 - 22:03

Wat een mooi broekpak en wat is ze actief! Goed bezig, top!!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 20 apr 2018 - 21:33

Mooie look!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 20 apr 2018 - 23:44

Heel leuk filmpje van haar op BB.
Zeer goede outfit ! Maar wat is de kleur ? Donkergrijjs ?
En ze is echt een beetje boos over het genderverschil. Ze doet dat op zn Nederlands, direct en niet omfloerst.
Bijzonder dat RVD foto uit vliegtuig vrij geeft.
Jumpsuit deze week van Mathilde ook super. Zij had de oranje-rode versie aan.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 20 apr 2018 - 20:24

Wat is ze mooi op die foto dat ze uit dat flesje drinkt.
Lieve Maxima, van mij mag je elke dag zo'n pak aan!! Wat een perfecte look!! Top! Af en toe afwisselen met dat mooie rode pak graag

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 20 apr 2018 - 20:17

Topper van een outfit! Zakelijk en vrouwelijk zonder over the top te zijn!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 20 apr 2018 - 21:59

Wat een trendy outfit. Volgens mij draagt ze in Washington een jumpsuit, super leuk. De jumpsuit is sowieso favoriet bij royals; Letizia droeg gisteren ook een mooi exemplaar en Mathilde droeg deze week de rode. Zag dat deze er ook in het fuchsia roze is: hebben!
Ik ben heel benieuwd naar de top die ze in het vliegtuig draagt. Natan?

afbeelding van Elles

Elles

vrijdag 20 apr 2018 - 20:01

Dat stoort mij totaal niet!Actieve spontane koningin hebben wij.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

vrijdag 20 apr 2018 - 19:51

Leuk pak, wat grove bellen en een uit een flesje drinkende koningin terwijl er een waterglas naast staat!! Op de tribune tijdens een sportwedstrijd al la, maar hier vind ik het echt niet gepast.

afbeelding van Jet

Jet

vrijdag 20 apr 2018 - 20:02

Dat flesje hoort bij het glas water :) Er staan geen kannen water op tafel maar water staat klaar in flessen. Vrij gebruikelijk bij dit soort conferenties. Nothing to wory about....

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?