Koningin Máxima woont donderdagmiddag 7 januari in museum De Hermitage in Amsterdam de ondertekening bij van een lening van 100 miljoen euro van de Europese Investeringsbank (EIB) aan Qredits Microfinanciering Nederland. Met deze lening kan Qredits de komende jaren meer leningen verstrekken en coaching geven aan Nederlandse (startende) ondernemers. Koningin Máxima is hierbij aanwezig in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.

Voor aanvang van de ondertekening is Máxima bij de start van het Nederlandse EU-voorzitterschap. Beide gelegenheden komen in deze log aan bod. 


Foto: Rijksoverheid/EU2016

Máxima draagt vandaag bekende kleding van modehuis Natan:

Máxima droeg de outfit tijdens Almere on Stage, maar de rok zagen we de afgelopen tijd ook vaker in combinatie met andere tops. 

 

De rok in combinatie met een andere blouse:

-

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 11 jan 2016 - 16:08

Het blijft een mooie outfit in kleuren die Máxima fantastisch staan. 2016 begint met herdragen van mooie outfits maar ik hoop dat ze voor de receptie van morgen voor iets nieuws kiest.

afbeelding van Helena

Helena

zondag 10 jan 2016 - 16:12

Dank je wel Zara, dat je dit vermeld en de link geeft.
Als je de goede maat hebt van de jumpsuit zou ik hem maar bestellen.
Je bent vast de ster van het feest.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 09 jan 2016 - 22:20

ik hoor juist dat blauw bloed vervalt en ik was er al zo naar aan het uitkijken
maar ik zie dat het online te zien is joepie dat was ik vergeten

afbeelding van Henny

Henny

zondag 10 jan 2016 - 02:00

Klopt. Gelukkig wel. Wilde je dit al vertellen, maar je hebt het zelf al ontdekt :-) Wat is een zaterdagavond zonder BB. Kijk er zelf ook altijd naar uit.
Ik vond het een mooie aflevering.

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 09 jan 2016 - 11:58

Bij mij is het zo dat het berichtveld weg is. Dan komt de vraag of ik wil inloggen. Ja dus. Dan krijg ik via de mail een link die ik moet aanklikken en dan moet ik een nieuw password aanmaken. Ingewikkeld hoor..

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 09 jan 2016 - 12:49

Heel frustrerend, Margreet. Dit probleem herken ik nou weer niet. Alleen het aanklikken van een bepaald bericht om zo rechtstreeks naar dat bericht te kunnen, zonder te hoeven scrollen, lukt niet.

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 09 jan 2016 - 11:47

Ik heb precies hetzelfde als Jeannine. Raar dat het verschillend is.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 09 jan 2016 - 11:16

ik moet mij ongeveer 1maal per maand inloggende eerste maal staat onderaan de vraag wil je iets wijzigen aan je paswoord ja of nee ik klik nee en dat negeert hij dan log ik direkt een tweede maal in klik weer op nee en dan neemt hij het aan ik gebruik steeds hetzelfde paswoord maar hij wil die 2de bevestiging

afbeelding van zara

zara

zaterdag 09 jan 2016 - 07:13

Ja Josine, echt een superleuk item in shownieuws van 8 januari (begint op 10 minuten) met een paar goedgekozen modefragmenten!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 08 jan 2016 - 23:06

Hey Josine, ik zag je zojuist in shownieuws! Leuk!!!

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 08 jan 2016 - 23:04

@Margreet ik weet niet of het bij u ook zo is maar ik moet mij alle maanden terug inloggen nu de laatste dagen moest ik ook enorm zoeken maar nu ik weer ingelogd ben kom ik rechtstreeks op een van die 4 commentaren waarop ik klik als ik me weer aangemeld heb word degene die ik nog niet gelezen heb aangeduid met de gele kleur dat was de laatste dagen ook niet meer nu is bij mij terug alles in orde ikhoop dat het bij u ook vlug goed komt

afbeelding van Annetje

Annetje

zaterdag 09 jan 2016 - 10:06

Een tijdje geleden meldde ik al over dat problematische inloggen.
Een voorbeeld, ik ben nu bij dit item. Heb mij ingelogd, ga ik dan naar een ander item moet ik mij weer inloggen.
Voor de duidelijkheid, soms drie keer in vijf minuten.
Wel erg veel, toch! En ik heb een I-pad.
Ik heb geen oplossing, hebben meer dames dit probleem?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 09 jan 2016 - 10:28

Josine heeft gisteren contact opgenomen met de ICT-er, zodra we meer weten horen jullie het. Problemen kunnen overigens ook altijd gemeld worden bij Josine via het contactformulier op de site. Alvast bedankt!

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 08 jan 2016 - 23:23

Hallo Jeannine,
Ik moet mij ook zo ongeveer één keer per maand opnieuw aanmelden. Weet niet waarom. Heb dit al vaker gemeld bij Josine maar zij weet ook niet waarom dit zo is.. Lukt wel hoor maar ik moet wel elke keer een nieuw wachtwoord bedenken (en opschrijven).
Ik kom, net als jij, in de rechterkolom bij de eerste vier commentaren. Maar als ik daar dan weer op klik, kom ik weliswaar op de desbetreffende site maar niet op het desbetreffende bericht. Dan scroll ik door tot ik een willekeurig geel bericht vind. Maar dat kan ook weer een ander bericht zijn dan dat wat ik zoek.
M.a.w. dit moet beter kunnen...

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 08 jan 2016 - 23:38

Je moet kennelijk enkel opnieuw inloggen als je in (te) lange tijd niet gereageerd hebt - dat is dan weer mijn ervaring. Voor het overige vergaat het mij (en ons allen wel) als volgt : rechtstreeks op één van de nieuwe commentaren kom je zelden, behalve als er nog maar weinig gepubliceerd zijn. Zijn er daarentegen al héél wat te lezen, dan moet je meestal meerdere bladzijden doornemen. En nogmaals : vooral het spel van de reacties en de 'sub'reacties maakt het zoeken vaak vrij lastig, want de (overigens intern wél gerespecteerde) chronologie raakt vaak zoek. Benieuwd of hier een electronische mouw aan te passen valt....

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 08 jan 2016 - 23:58

Ik reageer toch altijd ten minste wel één keer per paar dagen en toch moet ik heel geregeld een nieuw password aanvragen en mij opnieuw aanmelden.
Het zou het mooist zijn als je gewoon dàt bericht te zien krijgt dat je aanklikt. Èn dat je "alle" recente berichten te zien krijgt in de rechterbalk. Laten we zeggen van de laatste drie dagen..
Josine en Twor, geen kritiek maar hopelijk lukt het jullie IT-team hier een oplossing voor te vinden. Ik hoor jullie al denken: hoezo en welk IT-team? Sorry.....

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 09 jan 2016 - 07:52

Ja, Margreet, ook dat zou mooi zijn : dat er nl. naast de lopende reacties in het nog steeds overblijvende rechterkantje melding wordt gemaakt van de jongste reacties (alleen naam + begin van de tekst), zoals dat nu al (doch enkel) op de startbladzijde (homepage) het geval is. Er zijn blogs waar dat wordt toegepast.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 09 jan 2016 - 10:30

Geen idee wat er allemaal mogelijk is. Met sommige dingen zullen we het denk ik ook gewoon moeten doen. In ieder geval, ter info: Josine heeft contact opgenomen met de ICT-er, zodra we meer weten horen jullie het. Problemen kunnen overigens ook altijd gemeld worden bij Josine via het contactformulier op de site. Alvast bedankt!

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 08 jan 2016 - 23:27

ja dat is zo Margreet

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 08 jan 2016 - 21:22

Hallo Josine en Twor,
Ik begin het een beetje moeilijk te vinden jullie blogs te volgen.
Als ik b.v. mijn Ipad aanzet en naar de rechterbalk kijk en iets aanklik waarvan ik denk dat het interessant is, kom ik in een willekeurige site terecht: Maxima, Mathilde, Scandinavië...enz. Maar dat wil ik helemaal niet. Ik kan rechts alleen de laatste vier reacties lezen maar weet niet altijd over wie het commentaar gaat. Ook kom ik altijd eerst bij blz. 1, terwijl het commentaar pas staat bij blz. 4. Voorbeeld..
Snappen jullie wat ik bedoel?

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 09 jan 2016 - 10:20

Ja, ik weet precies wat je bedoelt, Margreet. Je wilt een bepaalde reactie lezen, door er rechts op te klikken. Vervolgens kom je niet bij de door jou gekozen reactie, maar op pagina 1, terwijl de reactie die je wilt lezen een paar pagina's verderop staat. Heel frustrerend dat je eerst door heel veel, waaronder ook voor-mij-niet-boeiende of nergens-over-gaande reacties moet scrollen. Je raakt dan ontmoedigd om te reageren. Dit probleem speelt al zeker enige maanden. Ik heb er nooit melding van gemaakt, omdat ik dacht dat het of aan mjjn tablet of aan mjjn laptop lag. Dus niet.
Het zou inderdaad mooi zijn als het aantal reacties aan de rechterzijde uitgebreid kan worden naar 20 of zo.
De laatste tijd moet ik wel vaker inloggen. Het probleem dat je vaak een nieuw wachtwoord moet aanmaken herken ik niet.
Dit is geen kritiek op Josine en TWOR. Maar het is wel goed dat ze hiervan op de hoogte zijn.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 08 jan 2016 - 21:35

Margreet, die opmerking had ik al eerder willen maken, of beter : die vraag had ik al eerder willen stellen ! Ja, en dan is er uiteraard het hele spel van de reacties, en van de reacties op de reacties, waardoor de chronologie in het gedrang komt ; dan moet je (helaas) de hele rist doorscrollen....Maar is daar wel een gemakkelijke oplossing voor ?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 08 jan 2016 - 21:39

Ha dames, geen idee of Josine het vanavond nog leest, maar ik heb jullie reactie gelezen en speel het ff door naar Josine. Zij heeft het meest contact met de ICTer, en van Ipads, tablets en alle andere apparatuur heb ik heel eerlijk gezegd zelf ook 0,0% verstand ;). Ik doe dr even een berichtje, en dan komt ze er vast wel op terug!

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 08 jan 2016 - 22:47

Het zou mooi zijn als je direct dàt commentaar te lezen krijgt dat je wilt lezen, door het aan te klikken.
Ook zou het mooi zijn als je in de rechterbalk een overzicht zou kunnen zien waarin alle commentaren (of de laatste 20-30) zichtbaar zijn., i.p.v. alleen de laatste vier.
Zo kon het ook bij mijn school dus dat moet jullie IT-ers toch ook lukken, Josine en Twor?

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 08 jan 2016 - 21:44

Hartelijk dank, TWR ! Benieuwd hoe dit kan worden opgelost.... !

afbeelding van LG

LG

vrijdag 08 jan 2016 - 17:45

Wat een leuk reacties allemaal en ik maar denken “haar benen staan bij elkaar” ;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 08 jan 2016 - 16:50

Ik krijg gewoon ineens bijna de slappe lach. Wat een discussies hier. Over Maxima's kleding gaat het bijna niet meer hahaha.

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

vrijdag 08 jan 2016 - 12:38

De foto voor de Kerstkaart van het Spaanse koningshuis (die zgn. "spontane" foto van de twee meisjes) was ook al gemaakt op 12 October ter gelegenheid van de nationale feestdag. Ik vind dat niet zo erg hoor.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 08 jan 2016 - 16:42

Geen haar op mijn hoofd heeft gedacht dat die foto spontaan was.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 08 jan 2016 - 14:22

Chique65@ Dat is het punt helemaal niet!

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 08 jan 2016 - 10:17

Nieuwjaarsreceptie, meer diners en banketten, dat hoeft niet het hele gebeuren te zijn maar voorafgaand een wat uitgebreider beeld , meer momenten delen van het gezin, minder saaie verplichte fotomomenten , we weten toch bijna niets?
Het wordt zo griezelig strak afgeschermd, ik heb o a. genoten van de beelden van het Engels koningshuis van de kerkgang met de Kerstdagen.
Van Belgie zie je ook veel meer leuke momenten met de kinderen, zoals het bezoeken van een concert/.musical oid.

Dit zijn zomaar wat dingen die mij nu te binnen schieten , er zijn er ongetwijfeld veel meer te bedenken

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 08 jan 2016 - 14:00

elisah@ Dat ben ik volledig met je eens! Inderdaad dat griezelig strakke afgeschermde leventje, de kinderen moeten ook voorbereid worden op een leven in de publiciteit en hoe daar mee om te gaan, dat hoort er nou allemaal bij als je "Koninklijk" geboren wordt.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 08 jan 2016 - 08:34

Boven de taille is het een mooi plaatje. Prachtig kapsel ook, zo zie ik het graag los! (wel of veel make-up, of toch wat bruin van de vakantie?)

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 08 jan 2016 - 08:19

Mooi plaAtje al vind ik het silhouet niet echt mooi: wijd op wijd. Mooie haren.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 08 jan 2016 - 00:13

De tweede foto (in profiel, van Yvonne van Woudenberg) is schitterend !

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

donderdag 07 jan 2016 - 21:57

Een plaatje van een koningin, complimenten!

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 07 jan 2016 - 21:15

Tja, een afknapper na gisteren. Lelijk, die wijde glimrok met daarbij ook nog eens een wijde top. Het silhouet klopt gewoon niet. Bovendien houd ik niet van die smoezelige kleuren. En als klap op de vuurpijl het bekende rommelhaar. Met uitgroei!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 07 jan 2016 - 21:29

Ben ik nu gek? Ik zie geen rommelhaar. Je bent vast in de war met oudere foto's.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 08 jan 2016 - 18:31

Nep haar of niet, ik zie alleen maar verzorgd haar en geen rommelhaar :-)

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 08 jan 2016 - 18:48

@Eftichia, op die foto van jouw link ben ik het wel met je eens. Dat ziet er niet best uit (krul is er ook helemaal uit) maar bij het bezoek van vandaag zit het goed hoor.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 08 jan 2016 - 20:07

Paula@ De foto in mijn link is gisteren op 7 januari 2016 genomen. Als wij thuis de deur gehaast uit gingen dan riep onze moeder, niet zo snel, van achteren wonen er ook mensen m.a.w. daar moest de kam nog even doorheen anders mochten wij de deur niet uit.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 08 jan 2016 - 15:21

Eftichia @ ik noem het ook rommelig ,maar misschien is nep beter verwoord ,zo duidelijk zichtbaar waar dat begint dat het wat mij betreft onder het kopje 'rommelig' valt -;)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 08 jan 2016 - 19:15

Kate@ Dat zou toch beter moeten kunnen maar aan de andere kant, haar eigen haar is zo dun dat het dikkere nephaar meteen opvalt en dat staat heel rommelig en lelijk, beslist geen koninklijk kapsel.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 08 jan 2016 - 15:03

Dan verschillen we daarover simpelweg van mening ;).

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 07 jan 2016 - 20:27

Prachtige jas, mooie rok, mooie kleur top. Maar ik kan niet zeggen dat ik weg ben van 't geheel. De rok heeft een patroon wat ik niet vind passen, effen had ik beter gevonden. Helaas kan ik de schoenen niet zien. Maxima ziet er inderdaad wat minder heel-erg-dun uit, ik denk dat ze lekker kerst gevierd heeft. Het haar zit goed, al vind ik het opgestoken of in een chignon eigenlijk het allermooist. Dit komt best informeel over, dat losse en vind ik ook minder sjiek. De kleur van de top staat haar goed. En ergens op een foto zie ik haar (gelukkig!!!) weer schaterlachen.

*blij*

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

vrijdag 08 jan 2016 - 05:40

Waar zie je een patroon in de rok Paula, hij is m.i. echt effen.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 08 jan 2016 - 09:27

@Amaliaatje: ja, je hebt gelijk, ik zag later op een foto dat hij grotendeels effen is. :)

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 08 jan 2016 - 08:44

Halverwege de rok is een baan aangezet, je ziet een lichte V-vorm, dat is de naad waar de twee lappen stof aan elkaar zijn gezet. Door de gerende rok is de lap stof waarschijnlijk te smal geweest voor het wijde model en zijn twee stukken aan elkaar genaaid. Volgens mij zo te zien wel gewoon met de naad naar binnen.
Overigens is het momenteel bij bepaalde kledingstukken wel mode om de naad aan de buitenkant te bevestigen, maar bij deze rok lijkt het me inderdaad niet zo mooi.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?