Koningin Máxima is momenteel aanwezig bij het Social Powerhouse Symposium in Utrecht. Zojuist verschenen de eerste beelden, waarop te zien is dat de koningin een mantel met een geometrische print draagt. Onder de mantel draagt ze een rode blouse en een grijze broek, vermoedelijk van modehuis NATAN. De ontwerper van de mantel is inmiddels ook bekend, deze komt uit de herfst/wintercollectie van NATAN.

Foto's met dank aan ©Royalduo

Klik hier voor foto's. 

De mantel van NATAN in een korte versie:

Tas van Delvaux:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 03 mrt 2015 - 21:28

Vandaag kreeg ik een bevestiging per email dat de mantel (zoals Josine al vermoedde) van NATAN is! Afbeelding is toegevoegd in het overzicht.

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 08 feb 2015 - 14:11

Wat een leuke outfit heeft ze aan! Ik vind de jas erg mooi, de ketting lekker hip en de tas die zou ik ook graag willen hebben. De rouge vind ik op deze foto's wel meevallen, maar wellicht dat ze op andere foto's er minder charmant op staat qua make up. De kranten stonden vol met het afgeprijsde bosje tulpen, grappig toch :)

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 06 feb 2015 - 21:40

Die jas, he..... Ik zit net te kijken naar alles wat Laurentien heeft gedragen en ik moet zeggen dat ik de print van deze jas wel wat vind hebben van die op nummertje 44 van Laurentien in het overzicht.

afbeelding van zara

zara

donderdag 05 feb 2015 - 19:23

Wat staat deze jas leuk, met die kralenketting en het losse haar. De mooie bordeaux-rode tas van Delvaux vind ik prachtig.

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 05 feb 2015 - 13:33

O, leuk Kareltje,je kent haar persoonlijk. Wat zul jij af en toe lachen om de reacties hier.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 05 feb 2015 - 13:10

Zoals Beatrix al zei bij de aankondiging van haar abdicatie,
"....En zijn innemende Maxima"
Nou! En zij kan het weten nietwaar!

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 05 feb 2015 - 12:56

De stralende hartelijke lach en het aandoenlijke bosje tulpen doen alle kledingdiscussies wel naar het tweede plan verhuizen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 05 feb 2015 - 16:59

In de papieren versie van het AD stond schijnbaar een verhaal over het-beroemde-kortingsbosje-tulpen-van-de-ah. De jonge vrouw die dit gaf was samen met haar vriend een dagje uit, zag ineens de auto van Maxima staan en vroeg aan de chauffeur hoe lang het duurde voor de Koningin terug kwam. Over een half uur. Dus ff snel een bosje tulpen gehaald. Het meisje/jonge vrouw van 21 jaar kent Maxima al jaren, ze is nogal ziek geweest en Maxima weet daarvan, deze fan staat er geregeld en Maxima vraagt nogal eens hoe het gaat. Ze was zo enthousiast dat Maxima er stond, wilde snel iets grijpen, dat ze het eerste beste bosje tulpen heeft gegrepen, die toevallig afgeprijsd was. Dat kwam haar ook nog wel goed uit, vertelde ze er eerlijk bij. Vervolgens heeft ze er nooit zo snel aan gedacht om die sticker er af te halen, en Maxima reageerde heel enthousiast. Dus gewoon een leuk verhaal, iemand die enthousiast was, en erg warme gevoelens voor de Koningin heeft.

En, plotseling beroemd is in heel Nederland door slechts... 1 AH kortingssticker van 35%. Hihi.

Vond het wel leuk om dit verhaal hier ff te delen.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 11 feb 2015 - 18:13

ja dat is goed om weten je ziet maar achter alles zit een verhaal
dank je om het met ons te delen

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 05 feb 2015 - 11:58

Paola was vroeger echt prachtig. Wat mij betreft 'won' ze het qua stijl wel van Grace Kelly :)

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 05 feb 2015 - 11:04

ja mette marit heeft het hart op de juiste plaats maar komt niet pittig over vind ik
ik denk altijd als deze vrouwen mooi verzorgd gekleed zouden zijn maar niet bekend gewone burgers
als die je voorbij lopen voor wie draaien de meeste hun hoofd om na te kijken ik denk dat maxima dan op kop loopt en mary en viktoria
vroeger vond ik dat greace kelly en Paola ze hebben voor mij althans een aantrekking die de andere missen maar dat zal voor iedereen verschillend kunnen zijn

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 05 feb 2015 - 10:11

Bij de hele discussie van gisteren staat eigenlijk de vraag centraal hoe wij graag een koningin zien. Wil je een vrouw met aandacht voor de zwakkeren in de samenleving en een koninklijke allure met mantelpakjes, keurige kapsels en vooral nette kleding? Dan hou je vast van koningin Mathilde. Hou je meer van een bescheiden koningin die veel samen doet met haar man en die qua kleding ook terughoudend en keurig is? Dan zul je vast weg zijn van Letizia. Ik zie een moderne koningin liever als een eigentijdse vrouw met trendy kleding, veel ambities en bij belangrijkse/historische aangelegenheden netjes gekleed. Als ik naar Máxima kijk, dan zie ik zo een vrouw uit het Gooi/Wassenaar. Een beetje jetset op de goede manier, ipv de (Haagse) adel.

Ik vind dat wel passen bij Nederland en als ik de media lees dan is dat ook wat de gemiddelde Nederlander/Duitser/Belg wil, want ze wint steeds alle verkiezingen. Vanuit deze visie vind ik dat Máxima het goed doet, ook met haar losse haar. Neemt niet weg dat ik ook erg kan genieten van de mode van Letizia, Mathilde, Mary (!!) :)

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

donderdag 05 feb 2015 - 11:08

Ben het hier helemaal mee eens! Ik reageer niet vaak, maar lees iedere dag even wat er gebeurd! Ik geniet van Maxima, vindt echt niet alles mooi! Haar verschijning, lach en spontaniteit is wat zij is!

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 05 feb 2015 - 10:16

... en Mette-Marit!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 05 feb 2015 - 10:32

Mette Marit vind ik inderdaad erg op Máxima lijken. Heel gedreven voor haar doelen (bijvoorbeeld Aids of de hulp aan de twee adoptievaders) en qua stijl modern, maar niet altijd keurig en verzorgd :)

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 05 feb 2015 - 13:01

Ik bedoelde te zeggen, dat ik erg houd van MM en haar stijl. Soms zo lekker basic (met muts en sjaal - wat staat haar dat leuk!!) en een andere keer helemaal koninklijk, met alle toeters en bellen. En ik vind haar gewoon waanzinnig sympathiek overkomen. Maar ik heb al eerder opgemerkt dat de smaken hier verschillen op het blog ;-).

En heeft zij de duurste garderobe? Kan zijn, maar één artikel overtuigt me eerlijk gezegd niet. Er is veel minder beeldmateriaal van haar beschikbaar. Maxima zie je bijna dagelijks op nieuwe foto's, en regelmatig heeft ze nieuwe kleding aan. Ook van Valentino bv. En haar sieraden en tassen zijn deels ook van echt de superdure merken. Ik weet niet of het mogelijk is om objectief te beoordelen dat MM zo'n veel duurdere garderobe heeft. Ik denk eigenlijk dat wij dat niet op basis van de ons bekende gegevens kunnen beoordelen.
En als dat al zou kunnen, dan nog. Ik val in herhaling. Maar als er iemand dure kleding etc. kan kopen, laat het dan de leden van de koningshuizen zijn. ;-)

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 05 feb 2015 - 11:16

Nou ik vind Mette Marit een heel ander type dan Maxima totaal geen voetbal vrouw zoals Maxima hier wel genoemd wordt.. MM is veel eenvoudiger en wars van alle glitter en glamour als je het mij vraagt en ik heb het gevoel dat zij achter de schermen echt een gewoon meisje is en inderdaad wel gedreven voor haar doelen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 05 feb 2015 - 11:57

Toch heeft Mette Marit de duurste smaak van de huidige kroonprinsessen. Designertassen, veel avondjurken van Valentino, etc. :) Maar ze ziet er wel wat 'normaler' uit inderdaad, zeker als ze haar haren vlecht ;)

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 05 feb 2015 - 12:12

Dat geloof ik meteen maar het gaat om het totaalplaatje denk ik.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

donderdag 05 feb 2015 - 12:04

Oja? Was mij niet bekend van die duurste garderobe. Weer een mooi voorbeeld dat het vaak gaat om ideeën ipv feiten, leerzaam!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

donderdag 05 feb 2015 - 11:31

Ik denk ook dat de vergelijking niet helemaal op gaat. MM is minder modisch en heeft een eenvoudiger stijl. Beiden zijn slim en toegeweidt aan hun taken maar ik zie MM nog niet met een Saint Laurent cape, Chanel tas en een paar caraat aan diamant om de vinger op familie uitje naar een paardrijwedstrijd gaan
:-) In die zin vind ik Maxima en Mary meer op elkaar lijken eigenlijk.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 04 feb 2015 - 22:43

Bijzondere jas, mooie kleur combinatie al zie ik geen grijs.....
Ik vind het beter staan als de jas open is en je de rode blouse ziet mij stoort de wijde zwarte broek niet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 04 feb 2015 - 22:00

Even een paar nieuwe foto's toegevoegd. Dank, Royalduo!

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 04 feb 2015 - 21:07

Dit is toch een leuke outfit!! Beter als dat rode geheel van gisteren ,dat niet paste bij de gelegenheid, een beetje te veel van het goede. Kan ze beter bij een andere gelegenheid weer aantrekken.
En de broek? Daar is niets mee.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 04 feb 2015 - 20:37

De jas op zich vind ik helemaal niet slecht.De stof heeft een heel leuk patroontje.Ook mooi met dat roze/rode shirt eronder.Ze had beter voor een broek met strakke pijpen gekozen en de kerstballen mogen van mij in de ballendoos op zolder.
Verder nog een mooi staartje en het geheel had er prima uitgezien!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 04 feb 2015 - 20:22

Het blijft moeilijk he, mening uiten moet kunnen en dat maakt forum ook O grappig/leuk.
Ik merk vaak bij mezelf dat ik eerst denk: och best aardig en als ik de reacties lees, dan ga ik vervolgend kritischer kijken en word ik ook kritischer! Heel erg, maar zo werkt t wel.
Maar ik moet zeggen dat ik de laatste tijd niet echt warm kan lopen voor haar looks maar wel altijd voor haar inzet, uitstraling en charme, haar kennis en kundigheid. Uiteindelijk allemaal veel belangrijker, maar minder leuk om over te discussiëren!

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 04 feb 2015 - 18:51

Mijn eerste indruk vanochtend was: leuk, mooie kleuren, weliswaar niet mijn smaak, maar Maxima, zooooo enthousiast. Dat is toch geweldig, zo'n bewogen en geïnteresseerde koningin? Wie van de andere royals heeft een dergelijk druk programma? En wie laat haar gevoelens zo zien, als zij dat doet?
Kom net weer thuis en lees alle commentaren door. Jammer toch dat de zaken zo uit de hand zijn gelopen.... Moet anders kunnen. Afgesproken?

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 04 feb 2015 - 18:32

Wat mij betreft best een aardige outfit. Frisse kleuren, een wijd silhouet en een grappige combi van grote ronde kralen met een geometrisch dessin, wat samen een tikje nonchalante look oplevert. Misschien heeft ze zich door Laurentien laten inspireren. Oké, een wijde pantalon boven enkellaarsjes is misschien niet de laatste mode, maar ze kan het met haar lengte hebben, en het stoort mij niet. Pumps zouden niet helemaal in het plaatje passen. Een skinny was wel leuk geweest, maar blijkbaar kiest ze hier voor net iets gekleder.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 04 feb 2015 - 18:19

ik heb een soortgelijke blouse van massimo dutti in november gekocht in antwerpen voor zoveel ik kan zien is het dezelfde
de jas zou die van argentinie kunnen komen ?

afbeelding van Josephine

Josephine

woensdag 04 feb 2015 - 18:00

Ik vind het een leuke comi, en het leukste aan haar, blijft haar lach, vind ik dan...

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 04 feb 2015 - 17:48

Vreselijk wat een nare reacties.. Net nadat ik weer wat meer interesse had om te reageren..

Ik vind de outfit van vandaag nog beter als gisteren. Staat haar mooi dat Bordeaux- rood, prachtige jas met een leuk printje en goed gecombineerd. Ze straalt :-)

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 04 feb 2015 - 16:41

Vind de jas mooi. Staat haar goed. Broek vind ik eigenlijk ook wel ok, heb wel een wijdere floeperd gezien. Ketting wat gedateerd maar kan als je er van houdt.
Ze ziet er verder wel wat wonderlijk uit met die oranje wangen. Deze kleur rouge matcht niet met haar huid en zit ook op de verkeerde plek en het is te veel. En ja, dat haar! Wordt steeds beroerder. Als ik haar was zou ik de tips van Merel maar eens opvolgen!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 04 feb 2015 - 16:24

Ik vind de jas, de blouse en de ketting heel leuk, maar ik zou ze niet met elkaar combineren. De jas en ketting zou wel kunnen, maar dan zou ik liever een mooie, zwarte jurk tot op de knie onder de mantel willen zien.
De blouse zou ik aan doen bij een mooie zwarte of grijze rok, zonder er iets overheen te dragen.
Het kapsel vind ik ook tien keer niks.

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 04 feb 2015 - 16:38

Hoe laat was deze afspraak.....zou ze zich misschien verslapen hebben, per slot van rekening is het ook maar een mens.
Het valt me op dat ze ook haar oorbellen is vergeten.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 04 feb 2015 - 16:48

Precies, het kan zomaar zijn dat ze zich heeft verslapen. Misschien had ze nog wel haar haren willen wassen en fohnen en lukte dat niet meer. Haar haar ziet er niet gezellig uit, maar haar jas vind ik super! Leuk gecombineerd met rood en zwart of grijs! Ga zo door Maxima!

afbeelding van juliette

juliette

woensdag 04 feb 2015 - 16:00

Het kan er mee door :)

afbeelding van juliette

juliette

woensdag 04 feb 2015 - 16:00

Het kan er mee door :)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 04 feb 2015 - 19:49

Mooie foto's!! Ik vind de jas echt super leuk! Vooral met die bijpassende kleur blouse!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 05 feb 2015 - 07:23

Ja ik vind het geheel ook mooi! En juist de haren vielen me erg mee! Miss erg raar,maar ik vind het wel leuk zo zonder scheiding!
Jeanine, dezr foto's had ik van mynewroyals.com , maar foo's kun je op een geleboel sites halen: www.ppe-agency.com , www.royalsbyrobin.nl , anpfoto.nl soms staat er ook het een en ander op www.refdag.nl ed.. Dus dan heb je vaak genoeg foto's!

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 05 feb 2015 - 08:58

heel hartelijk dank voor het wegwijsmaken Lisanne nog veel plezier vandaag

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 04 feb 2015 - 17:50

dank je voor de mooie duidelijke foto"s het is voor mij moeilijk om ze zelf te zoeken maar zo is het veelduidelijker wat ze draagt
ik vind het mooi zij moet wel veel in de belanstelling lopen en voor mij is het ook wel duidelijker als ik maar weinig heb en maak ik zonde van het geld maar als ik zo bekeken werd als zij zou ik veel keuze in de kast gemakkelijkker vinden een kleedje onder deze rok zou ik nu te koud vinden dus ik vind het goed

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 04 feb 2015 - 15:20

"Ze rookt heel veel, dat zie je volgens mij". En "het is net of ze te veel wijn op had". Dat weten we toch niet!!
We zouden beter voorzichtig moeten zijn met dergelijke uitspraken en niet te snel oordelen en conclusies trekken. Of het nou Maxima is of iemand anders. :)

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 04 feb 2015 - 16:47

Ben het volkomen met je eens. Inderdaad, heel erg weinig respect.
Dat je iets al dan niet mooi vindt is een mening, maar dit is iets wat je niet kunt onderbouwen.

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 04 feb 2015 - 16:33

Dat lijkt mij nu ook. Ik weet niet of ze (veel) rookt of drinkt. Ik vind het ook nogal wat om dat zomaar neer te kalken hier. Een beetje respect lijkt me toch niet heel moeilijk....

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 04 feb 2015 - 14:01

De jas vind ik echt heel leuk! leuke kleurencombi.
Broek vind ik afschuwelijk en over de haren maar niet te spreken....
Maar....ze straalt weer!

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 04 feb 2015 - 13:44

Haha ,nee sorry Ana ,de kappers zijn weg uit huize Eikenhorst .
Is het echt zo dat ze rookt ?
Nooit geweten ....

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 04 feb 2015 - 13:33

Die jas met een de roomwitte jurk die ik een tijdje gleden hier zag en dan met donkere panty... Denk dat dat mooi kan zijn!
Wat ze nu aanheeft: niet slecht hoor maar die ketting is zonde.
Het haar... Denk dat het bedoelt is als een nieuwe coupe... Net zoals prinses Diana ooit met een wetlook naar een gala ging... Niet meer doen

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?