Hare Majesteit Koningin Máxima woont vrijdagochtend 19 mei in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling de opening bij van het internationale seminar 'Law, Education and the SDG's'. Het seminar vindt plaats in The Hague Institute for Global Justice. Hare Hoogheid Sheikha Moza bint Nasser uit Qatar, oprichter van de stichting Education Above All en pleitbezorger van de VN ontwikkelingsdoelen, houdt een keynote speech.

Outfit: Máxima draagt een blauwe japon met klokmouwen/trompetmouwen van Roksanda. De mouw is gevoerd in een contrasterende kleur en is veelvuldig terug te zien in de collectie van het merk. Prijs: 1295 euro. 

Tijdens de ontvangst draagt Máxima een onbekende samenstelling uit de koninklijke kluis en een bekende hoed van Eudia. 

Afbeeldingsresultaat voor eudia site:modekoninginmaxima.nl

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maria

Maria

dinsdag 23 mei 2017 - 14:02

Voor als je echt van rokjes houdt: dan trekken je armen ook rokjes aan ;-)

afbeelding van Magda

Magda

maandag 22 mei 2017 - 16:23

Grappig dat een van de gasten , op het huwelijk van Pippa, dezelfde jurk droeg als Maxima .

afbeelding van Johannetta

Johannetta

maandag 22 mei 2017 - 08:50

Eerste indruk: smashing! Mooie kleur. Mouwen iets te stijf vallend. Tweede indruk: slechte pasvorm. Ik zou dit daarom zelf nooit aantrekken. Hoed: geen probleem, valt mooi weg tegen haar haar en eigenlij kwel leuk. Ik begrijp niet helemaal waarom velen het zo vreselijk vinden in vergelijking met andere hoofddeksels die Maxima wel eens draagt. Maar misschien heb ik daar niet zo'n kijke op.

afbeelding van DEP

DEP

zondag 21 mei 2017 - 22:34

Beide dames hebben veel aandacht aan hun uiterlijk besteed voor deze zakelijke bijeenkomst. Fijn dat in de zakenwereld niet meer grijze pakken en saaie mantelpakjes de boventoon voeren. Intelligentie mag best gecombineerd worden met een fris uiterlijk. De jurk van Maxima vind ik buitengewoon mooi. Zo'n mooie kleur en kek met dat hoedje.
Het lijkt er op dat Maxima zo veel juwelen heeft, dat ze ze graag allemaal wil laten zien. Dat is begrijpelijk, maar daardoor vind ik het wel goedkoop over komen. Dat heeft zo'n sprankelende vrouw niet nodig.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 21 mei 2017 - 14:28

Ik vind de jurk prachtig staan toch bekruipt mij het gevoel dat de dames niet onder willen doen voor elkaar en dan ontstaat: spiegeltje spiegeltje aan de wand wie is het mooist in Nederland? Haar look heeft een glamour karakter. Het staat haar mooi maar als Koningin vind ik het altijd een beetje dubbel om zo glamorous tevoorschijn te komen. Ze zou ook een bekende movie star kunnen zijn.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 21 mei 2017 - 17:01

@Margriet: dat gevoel van competitie op uiterlijk had ik ook. Twee vrouwen-van, zorgvuldig gekapt en geschminkt, dure net-over-de-topdesigner kleding, héle dure juwelen... naar een seminar over onderwijs voor vluchteling-kinderen. Vreemd.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 22 mei 2017 - 17:58

Máxima had nog geen 10 minuten om zich om te kleden voor de ontvangst van de president, dus daar moest ze qua kleding rekening mee houden.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 20 mei 2017 - 17:37

Ik vind deze jurk echt mooi, prachtige kleur en net even een apart model waardoor het een koninklijke touch krijgt. Opvallend mooie lengte, mag Maxima van mij vaker voor kiezen. Hier zie je duidelijk dat een langere lengte echt niet tuttig hoeft te worden, in tegendeel.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 20 mei 2017 - 09:03

Prachtige kleur.. Mooie lengte van de jurk. Mouwen koninklijk vind ik alleen de andere kleur aan de binnenkant vind ik niet mooi.
En idd wat is er met Sheikha Moza gebeurd.. Niet te geloven het verschil tijdens de inhuldiging van w-a. Is dat de prijs na al die jaren opvullen??! Je houdt de veroudering toch niet tegen blijkt wel. Dan maar op een natuurlijke manier oud worden.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zaterdag 20 mei 2017 - 00:44

Wat is er gebeurd met mooie sheikha Moza?! Wat erg, van zo'n mooie vrouw!

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 19 mei 2017 - 22:43

Mmm, van beide dames vind ik de mouwen niet mooi en ik denk dat ze beiden de (on-)nodige spuitjes hebben gezet in hun gezicht..

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 19 mei 2017 - 18:58

Deze jurk zit misschien wel beter omdat ie gevoerd is? Hij trekt nergens, hij lijkt mij beter zitten. De kleur staat haar goed, verder kan ik niet zeggen dat ik het nou een ontzettend bijzondere jurk vind. Beetje gangbaar model, afgezien van de mouwen dan. De schoenen staan er erg mooi onder en de clutch past heel goed bij alles. Het dophoedje, oh oh oh, die had allang verbannen moeten zijn.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 19 mei 2017 - 18:29

Ik dacht toch echt dat dit Natan zou zijn. De bekende trompetmouwen, de slechte afwerking aan de binnenkant waar paars en zachtroze elkaar ontmoeten ;). Snap werkelijk niet wat hier mooier aan is dan aan Natan, ik vind de jurk zelfs ietsje te lang.
Mooi geheel, zeker met het tasje en de schoenen. Het hoofddeksel vond en vind ik niet mooi. De broches van vanmorgen vind ik mooier dan die van vanmiddag. Die zou ik mooier vinden op een robe manteau of mantelpak (dat laatste gaan wij waarschijnlijk nooit aanschouwen bij Maxima.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 19 mei 2017 - 18:12

Hele leuke, aparte jurk en nu eens een ander merk. Wel grappig dat mensen alleen door de mouwen denken dat het van Natan is. Kennelijk vind Maxima dergelijke mouwen wel leuk. Mocht ze stiekem een zakdoekje of iets anders mee willen nemen, dan kan dat perfect in dit soort mouwen ;-)

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 19 mei 2017 - 18:11

Wat ziet Maxima er prachtig uit! Ik vind deze jurk echt geweldig. Dat de binnenkant van de mouwen een andere kleur heeft vind ik wat minder, maar voor de rest vind ik het echt een mooie jurk. En haar kapsel zit ook geweldig. En bij de ontvangst van de president met dat dopje erbij. Echt klasse! Die broche die ze daar droeg vind ik ook super. Ik ben erg benieuwd waar ze die vandaan gehaald heeft:)

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

vrijdag 19 mei 2017 - 17:45

Kijk, hier word ik blij van!!!
Mooi model jurk, toffe mouwen.
Dit past honderd keer beter bij de koningin dan het stippenjurkje van de Oranjeappeltjes.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 19 mei 2017 - 17:27

Oh, het viel me meteen op dat Sheika's gezicht iets onnatuurlijks heeft, maar wilde hierover niet beginnen. Maar het gras is al voor m'n voeten weggemaaid ;-) Inderdaad, niet mooi. Zelfs maskerachtig. En haar make-up vind ik veel te zwaar.
Maxima heeft wat zware oog make-up, maar de overige make-up vind ik mooi en naturel overkomen.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 19 mei 2017 - 17:16

De kleur van de jurk is prachtig, de mouwen en het hoedje vreselijk. Stijl van het hoedje pas totaal niet bij de jurk. Kleurcombinatie mooi. Die sheika zeg ik maar niets over.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 19 mei 2017 - 17:02

Kleur lekker knal, lengte super jammie elegant, sexy aangesloten maar niet vacuüm want soepel (leest u even mee meneer Natan?), mouwen gewoon lelijk, hoed goede kleur maar maffe vorm, schoenen kwijlkwijlkwijl, broche... groot (icm met Sheika: precies goed), haar Barbie.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

vrijdag 19 mei 2017 - 16:42

Prachtige japon! Haren ook mooi en verzorgd. Een minpuntje is dat de jurk behoorlijk vreemd zat bij de buik.
De hoed is mooi, maar niet met losse haren. Het was beter als ze het opgestoken had.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 19 mei 2017 - 16:26

Mooi zo n slanke jurk. En deze kleur staat haar super. Leuk gedaan van die binnenvoering. Maar ze mouwen hadden wel veel kleiner gekund....
Mooi die voering met tas en schoenen gematched.
Merk voor herhaling vatbaar. Maar wel duurder dan Natan.
De Sheikha in mooi roze en bijzondere mouwen. Daar had beter een strakke rok onder gekund. Leuk dat ze er was. Erg actief. (En in qatar zijn ze erg van t vullen).

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 19 mei 2017 - 16:02

Prachtige japon, op de mouwen na. Die kappen verwijderen en je hebt ook mooie mouwen. Kleur is top. De zacht roze pumps en clutch is echt heel mooi bij de jurk. Ik vind de broche op de bovenste foto mooier dan tijdens de ceremonie. Jammer van de harde kleur lippenstift, die licht roze geeft een veel zachtere uitstraling. Het hoedje kan, maar het roze dopje uit Nieuw Zeeland zou ook leuk hebben gestaan.

afbeelding van Liz

Liz

vrijdag 19 mei 2017 - 15:42

Prachtige japon, heerlijke commentaren!

Ik vind dit zo veel meer een Maxima jurk dan gister: krachtige kleuren, leuk model, past haar mooi.
Ik vind de combinatie met dit zeer zachte roze erg mooi (ook mooier dan nude!) en vind de schoenen haar ook prachtig staan.
Beide broches vind ik erg mooi, maar ik vind de broche tijdens de ceremonie mooier gecombineerd met de kleinere oorbellen.

Het hoedje staat haar goed op de foto's tijdens de ceremonie (ik vind het model niet echt mooi, maar ik vind het wel rustig en hoewel een dopje wellicht iets mooier was geweest vind ik de kleuren en grootte van de hoed wel passend en was een nieuw dopje naar mijn idee wat overdreven geweest).

Ja ik vind dit een mooie outfit! Leuk dat ze tussendoor een broche/oorbellen switch deed,
En ik ben het helemaal eens met Elise: we mogen toch blij zijn dat Maxima niet zo'n opgespoten masker heeft :)

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 19 mei 2017 - 15:27

Zag trouwens bij Robin ook de foto's van de Sheika. Oefff..... wat een opgespoten masker. Eng gewoon. Vergeleken daarmee ziet Maxima er heerlijk naturel uit, ondanks het iets te blonde hulphaar.

afbeelding van Stijl

Stijl

vrijdag 19 mei 2017 - 17:09

Maxima naturel??!
Haar huid is lichter van kleur dan van de gaste, maar kijk eens naar de oog- make-up, de wangen, de haren en de nagels.
Mooie kleur jurk, zit ook veel beter dan de jurken van meneer N.; zonder die rare mouwen zou-ie prima zijn.

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 19 mei 2017 - 15:25

Vandaag is het weer genieten wat betreft de schitterende juwelen. Deze kleur blauw staat Máxima geweldig en de lengte en pasvorm van de jurk zijn prima. Helaas ben ik niet gecharmeerd van de lampenkap mouwen ik vind ze vreselijk! Tijdens de ontvangst van de president uit Mozambique was het gepaster geweest om het haar op te steken. Zeker bij het dragen van de hoed.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 19 mei 2017 - 15:13

Mooi haar, jurk die een geweldige kleur heeft. Schoenen en broche ook prachtig. Hoedje vind ik suf.
Maar wat een VERSCHRIKKELIJKE mouwen in die jurk! Zier er ook erg rommelig uit als je in die mouwen kijkt. Overdreven en overbodig, die rare, onhandige flappen. Meteen afknippen en er een net zoompje instikken. Less is more.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 19 mei 2017 - 14:33

Mooie japon, deze zit en staat haar beter dan die groenzige lampenkampmouw van Nathan. Ook qua kleur is het top. Dit soort fellere tinten vind ik haar erg goed staan. Het onderstreept haar status en karakter terwijl het tegelijkertijd sjiek en gekleed is. Het hoedje vind ik niets. Een mooie fasionator of klein dopje was beter dan deze badmuts. Over haar armbanden zeg ik niets ;-), maar de broche is mooi.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 19 mei 2017 - 13:44

Wat een prachtige jurk! Zo chique. Met dopje vond ik het ook leuk staan. En haar haren zitten mooi. Echt super. En leuk, weer eens een andere ontwerper.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 19 mei 2017 - 13:33

Geweldige jurk! Wat een prachtige kleur (het lijkt bijna paars op mijn scherm), en mooi gecombineerd met het zacht-roze. Schitterende make-up, kapsel en broche.

Maar de hoed, helaas, die kan echt niet wat mij betreft. Moet ze snel weggooien! Ze had ook het dopje dat ze in Nieuw-Zeeland droeg kunnen dragen bijvoorbeeld.

Ik heb het ook maar even niet over de hoeveelheid armbanden, want sinds gisteren kunnen we dat waarschijnlijk nu iedere dag wel gaan opmerken...

Is het de eerste keer dat ze iets van Roksanda draagt?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 19 mei 2017 - 13:18

Heel gaaf, deze japon!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 19 mei 2017 - 12:55

Prachtig! De combi van zacht roze/nude is super.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 19 mei 2017 - 12:39

Geen Natan dus! Haha! Vond het plaatje zonder hoed mooier. Ik had gekozen voor een kleiner dopje bijvoorbeeld. Nu begrijp ik wel waarom ze zo uitgepakt had net Sheika. Ze er prachtig uit. Mooie vlinder/ klokmouwen. Klinkt toch beter dan lampenkappen. Mooi roze gevoerd en wat fijner dan de Natan versie.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 19 mei 2017 - 12:19

Wat een prachtige jurk! Ik vind deze mouwen heel apart maar zoo mooi!!
Prachtig met die contrasterende nude kleur. Ook de pumps ben ik helemaal verliefd op!
En de oorbellen, zooo mooi. Okej, kapsel los, maar zeker wel verzorgd.
Voor mij is dit een dikke 10 waard!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 20 mei 2017 - 19:18

Wat een leuke jurk en wat een geweldige combi met dat nude roze!! Haar zit prachtig, ook mooi in combinatie met deze hoed (die ik nog steeds heel leuk vind)..
En wat een mooie broche draagt ze bij de ontvangst van de president!! Heel benieuwd waar die vandaan komt... Enige minpuntje de keuze voor de enorme paarse ring en blauwe armband niet mooi. D egebroortering van Ariane had er beter bij gepast. Wel prachtige oorbellen.
Wat is Máxima toch een top vrouw!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?