Koningin Máxima had vandaag twee afspraken in haar openbare agenda staan. Aan het begin van de middag bracht ze een werkbezoek aan Refugee Company in Amsterdam. Deze sociale onderneming ondersteunt nieuwkomers in Nederland bij het opdoen van werkervaring, met als doel een betaalde baan te vinden of een eigen bedrijf op te zetten. Met een netwerk van vrijwilligers, bedrijven en de gemeente Amsterdam, begeleidt Refugee Company de nieuwkomers met het uitgangspunt dat werk het beste middel is naar integratie. De organisatie wordt ondersteund door het Oranje Fonds.

Na het werkbezoek was de koningin vervolgens aanwezig bij de uitreiking van de Erasmusprijs in het Koninklijk Paleis in Amsterdam. 

Outfit 1: koningin Máxima droeg vandaag tijdens het werkbezoek een wollen mantel met asymmetrische sluiting door middel van bolknoop + een 7/8 rok van bouclé (Chanelstof). Een bekend ensemble, dat we begin dit jaar ook zagen bij de opening van een onderwijstentoonstelling. 


Foto: Oranje Fonds/ Bart Homburg 

Máxima tijdens de opening van de onderwijstentoonstelling met de outfit en vilten borsalino van Fabienne Delvigne.

Voor de uitreiking van de Erasmusprijs kleedde Máxima zich om en koos ze voor een bekende japon van Natan en juwelen van diamant en citrien. 

Klik hier voor een foto. 

Japon van Natan:

Afbeeldingsresultaat voor streekbezoek site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Fee

Fee

vrijdag 01 dec 2017 - 12:15

Het wollen korte winterjas zit vreemd, met de brede ceintuur over de zakken heen. De ceintuur zit door een te kleine lus, waardoor de ceintuur niet mooi glad valt. Ook begrijp ik niet, waarom zij de knopen los heeft en tegelijk de ceintuur vast. Ik zou zeggen, doe allebei vast, of los. Is de ceintuur mogelijk in haar naaiatelier toegevoegd aan de jas?

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 30 nov 2017 - 04:59

Werkelijk afschuwelijk, die eerste outfit. De rose jurk kan me ook niet erg bekoren. De stola misstaat erop, bovendien.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 29 nov 2017 - 17:14

De eerste outfit is lekker warm. Verstandig. Net knotje. Maar verder oubollig, zwaar en stijf. Het silhouet klopt volgens mij niet. De tweede outfit ziet er goed uit. Mooie sieraden. Is dat citrien? Dan wel een nieuwere, donkerder soort denk ik. Of toch gewoon robijn? Kan ik nog niet zo goed beoordelen. Jammer van die camelkleurige lap. Die vind ik er niet mooi bij.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 29 nov 2017 - 16:08

Ik houd van deze roze jurk en leuk gecombineerd met dat camel. Staat haar goed. En kan goed als avond outfit. Zo somber als iedereen in zwart grijs en donkerbruin is.
Van de overdag-outfit is t jasje leuk, ik zou t graag zien op een kort slank rokje.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 29 nov 2017 - 13:25

Wat een prachtig plaatje: de rose japon met de geweldig gecombineerde juwelen. Veel mooier dan de combi met de rose plastic frutsels die ze er eerder bij droeg. Echt heel mooi gedaan.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 29 nov 2017 - 10:21

Allebei de outfits erg leuk! De winterse outfit voor overdag vind ik goed gekozen. Veel beter zo dan de vorige keer; toen vond ik toch de hoed wat overdreven er bij. Er was al zo veel gaande met de outfit, dan was de hoed er tè bij. Nu echt heel goed. Lekker warm en comfy! Verzorgd kapsel ook.

Het jurkje ook heel prima. Misschien wel iets te fel en in het middelpunt staand, maar ik vind dat juist door de cognac-kleurige accessoires het iets gedempt wordt.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 29 nov 2017 - 09:59

De eerste outfit is zonder hoed maar met verzorgd kapsel beter als de eerste keer dat we hem zagen. Het maakt haar wel wat breder en vormlozer, maar prima voor het seizoen en de gelegenheid. De tweede outfit is wat lastig te beoordelen. Ook de foto op de website van het Koninklijk huis is van ver af. Van de zaal is meer te zien dan van de mensen om wie het gaat. Ze ziet er verzorgd, uit, het is alleen mijn smaak en keuze niet. Ze is te aanwezig qua kleurgebruik tov de koning, de prijswinnaar en Beatrix. Erg roze en dan dat beige er bij... Ik hou er niet van.

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 29 nov 2017 - 11:09

Een heel verzorgde Prinses Beatrix, en helaas een minder verzorgde Koningin Máxima, echtgenote van de Koning, met een beige sjaal slordig en ongelijk om haar heen geslagen en haren..., er lijkt niet veel aandacht aan besteed te zijn. Daarbij te nadrukkelijk aanwezig qua kleur van de jurk (op zich mooi, maar niet zo voor de tijd van het jaar); het gaat toch om de prijswinnaar?
Wat kan ze een voorbeeld nemen aan haar schoonmoeder.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 29 nov 2017 - 22:34

Met de eerste outfit heb ik niet zo veel. Ik vind het wat te 'zwaar' ogen op de een of andere manier. Met de 2e outfit van gisteren heb ik des te meer: ik hou van die kleur!

Aanvulling: zojuist bewegend beeld gezien en dan oogt de eerste outfit toch mooier. Wat bewegend beeld al niet kan doen...

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 28 nov 2017 - 23:54

Heerlijk dat onze commentaren zo verschillend zijn. Ik vind de 1e outfit absoluut niet mooi. Ik vind het een bijeengeraapte outfit. Afzonderlijk kan ik de kledingstukken en laarzen wel waarderen maar de combinatie vind ik te rommelig en teveel.
De roze japon vind ik mooi, ook in combinatie met camel. Maar iets minder geschikt voor dit seizoen.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 28 nov 2017 - 22:56

O ja, outfit 1 is prachtig, van top (met mooie hoed) tot (heel fraai gelaarsde) teen !! Mooie kleurencombinatie inderdaad !

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 28 nov 2017 - 21:14

We boffen deze week: mooie outfits en goed verzorgde kapsels.
eerste outfit is vooral leuk om de mooie kleurencombinatie en de prachtige laarzen. Het roze jurkje is mooi in al z'n eenvoud. En wat een mooie sieraden weer. Die broche met citrien ziet er spectaculair uit. Heel benieuwd naar de details.
Op naar de Antillen, heel benieuwd wat we daar gaan zien!

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 28 nov 2017 - 20:28

Ik hou er van!! Ik heb het dan over de eerste outfit prachtig dat camel.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 28 nov 2017 - 20:11

Wat een prachtige juwelen heeft ze bij de prijsuitreiking! Hangt er iets nieuws in de broche en aan haar oorbellen?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 28 nov 2017 - 20:37

Ja, citrienen <3

afbeelding van Frederike

Frederike

dinsdag 28 nov 2017 - 21:38

Mooie stoere en modieuze combinatie, praktisch en heerlijk warm op zo’n waterkoude dag als vandaag. De leuke hoed van de foto was er vandaag helaas niet bij. En dat het niet zo afkleedt: so what, dat is logisch bij deze winterwarme stoffen en de pasvorm is desondanks prima.
Voor de prijsuitreiking zou ik eind november niet voor deze rose japon hebben gekozen en de kleurencombinatie rose en camel kan mij ook niet zo bekoren.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 28 nov 2017 - 18:44

Mooie blouse! Mooi haar, leuke oorbellen. Mooi jasje (wel kleedt t totaal niet slank af) maar dit vraagt wat mij betreft om die mooie groene leren rok! Of eventueel een broek in dezelfde kleur als t jasje of die bordeaux rok van leer of een mooie kokerrok.

Maar deze rok vind ik echt heel lelijk en matrone achtig

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?