Hare Majesteit Koningin Máxima is vrijdag 17 november in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering samen met de andere leden aanwezig bij de presentatie van het jaarbericht 2017 'Staat van het MKB'. De presentatie vindt plaats op de 'Dag van de Ondernemer' bij familiebedrijf Octatube in Delft.

De 'Staat van het MKB' wordt dit jaar voor de tweede keer uitgegeven door het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. In het jaarbericht zijn nieuwe cijfers van het CBS over het midden- en kleinbedrijf opgenomen, evenals het verhaal achter de cijfers en de ontwikkelingen binnen het MKB. Deze trendanalyse heeft betrekking op meer dan één miljoen ondernemingen in Nederland. Het jaarbericht heeft als doel om op een structurele manier inzicht te krijgen in de stand van zaken van het MKB. Het laat ook zien voor welke uitdagingen en mogelijkheden ondernemers staan.

Outfit: koningin Máxima draagt tijdens de presentatie een aansluitende japon van smaragdgroene shantung zijde en een kasjmier mantel  (online te koop voor €3390) met grote knopen à la Jackie. Ontwerper: Natan. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 20 nov 2017 - 21:13

Aparte kleurencombi, maar ik blijf het geen gezicht vinden, de mantel los over je schouders. Die lege mouwen die dan zo bungelen... nee vind het helemaal niks. Of aan of uit.

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 20 nov 2017 - 14:54

ja hoor, ik snap het en ben blij met de uitleg want het was mij niet opgevallen ,maar nu ben ik weer helemaal mee ,en ik geniet steeds weer van je comments dank daarvoor

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 20 nov 2017 - 08:23

Wat een prachtige kleur van de mantel! Heel fris en toch ook heel warm! Gek dat er twee grote knopen op het rechte pand zitten, en vier kleine op het linkerpand.... Deze jas is niet bedoeld om dicht te doen? Ik vind het toch ZO jammer dat ze hem niet gewoon AAN doet! Ik zou toch zo graag zien hoe hij echt staat.

Wel wat aan te merken op de pasvorm van het jurkje (coupenaden, lengte), maar leuk detail met het riempje. En alles bij elkaar vind ik het een originele - en geslaagde - kleurcombinatie.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 20 nov 2017 - 10:48

Bij vertrek heeft ze de jas aan. Ik denk dat aan de binnenkant nog twee kleine drukkers zijn bevestigd.
Dus twee grote knopen die klikken op de bovenste en derde drukker. en twee kleine drukkers aan de binnenkant die aan de tweede en vierde drukker kunnen worden geklikt. Als het knoopsgaten zouden zijn dan worden de twee kleine knopen aan de binnenkant worden dichtgeknoopt om te voorkomen dat het onderste pand ‘wegzakt’. Dit kan met een blinde sluiting en met een dubbel rij knoopsgaten. Wat een onduidelijk verhaal, snappen jullie wat ik bedoel?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 19 nov 2017 - 20:42

Mooie foto's gemaakt door Yvonne!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

zondag 19 nov 2017 - 19:57

Misschien ben ik een beetje spelbederver ... de jurk en de kleur: staan Maxima goed. Kleur en vormeloosheid van de jas in combinatie met deze jurk: nee niet mooi. En dan zeker niet in combinatie met het losse haar. Dat breekt alles. Het is alsof ze in de verkleedkist nog een vintage mantel van haar moeder vond en maar even heeft omgeslagen. Ik vrees dat ik het model van de mantel sowieso niks voor Maxima vind doen, maar dat valt pas te beoordelen als ze hem gewoon 'aan' heeft. Ze kijkt er lief bij. Dat versterkt mijn vermoeden dat Maxima het fijn vindt om haar zachte kant uit te drukken door zich te omgeven met een mantel (daarom ook niet 'aan') of een omslagdoek. De omgeslagen mantel is geen trend lijkt me, maar iets wat zij prettig lijkt te vinden.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 19 nov 2017 - 16:50

Wat een mooie zwoele blik heeft ze op de 3de foto.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 19 nov 2017 - 16:48

Dit is een van mijn favoriete kleurencombi's. Prachtige mantel overigens.die kleur, WOW.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 19 nov 2017 - 14:31

Overigens... ja ze vliegt van hot naar her en ja ze staat er weer maar... het is nou ook niet zo dat ze de hele dag weg is he.
Er zijn er meer die veel vliegen voor hun werk en dan kun je echt niet de volgende dag zomaar daas voor je uit zitten staren!
Innt vliegtuig 13 uur is gewoon lekker slapen en filmpjes kijken! Je hoeft niet op de weg te letten etc en zij komt natuurlijk ook gewoon op t allerlaatste moment het vliegtuig in. Ik zou zeggen laten nou niet op alles gaan aplaudiseren.

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 19 nov 2017 - 18:19

Ben ik met je eens, Doro. We moeten niet dweepzuchtig worden. Zo druk is haar programma niet en ze hoeft vast niet twee uur van te voren in rijen op Schiphol te staan.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 20 nov 2017 - 20:55

Inderdaad!
Ben net zelf weer in london en vlieg over 2 dagen naar Bangkok, vorige week was ik in S'pore. Is echt wel te doen hoor

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 21 nov 2017 - 00:21

Z

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 18 nov 2017 - 22:36

Heeft iemand enig idee wie de ontwerper van de grote groene ring is?

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zaterdag 18 nov 2017 - 20:37

Wat een frisse kleuren. Ik draag zelf graag kobaltblauw op dagen dat ik wat vermoeider toon omdat kobaltblauw mij erg fris staat. Misschien had maxima ook die gedachte? Ik herinner mij een optreden in Amersfoort waarbij ze ook kobaltblauw aanhad en dito kleur oorhangers. Het stond haar zo mooi. Ze is daarnaast zon knappe vrouw. Maar ik ben zo zat van Natan. Maxima, wees een Modekoningin en durf eens te experimenteren met NL ontwerpers en laat Nathan over aan Mathilde. We hebben zulk mooi jong talent in NL.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

zaterdag 18 nov 2017 - 19:04

Zie ik een wondje aan de rechter wijsvinger?
Máxima, ook een gewoon mens, net als wij......

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 18 nov 2017 - 15:31

Ik denk dat Máxima wél van (mooie) jassen houdt, maar ook van mooie kleding eronder. En ik vermoed dat de reden waarom zij haar jassen nogal eens over haar schouders draagt, is dat de mooie kleding eronder dan ook goed zichtbaar is (ook op de foto’s).

afbeelding van gambetta

gambetta

zaterdag 18 nov 2017 - 13:58

De kleuren zijn prachtig, vooral van de jurk en jas apart en staan haar heel goed; de combinatie samen qua stoffen vind ik echter niet zo geslaagd. Maar wat jammer nou weer van de pasvorm: De jurk zit gewoon niet goed en trekt bij de rok en bovenlichaam. De rok is ook wat tekort, dat speelt misschien mee.
De combinatie van stoffen en haardracht maakt het geheel toch wat rommelig, waardoor het mooie van de kleuren en stoffen op zich wat teniet gedaan wordt. Is er bij Nathan in België geen goede adviseur die echt verstand van patronen en maten heeft zou ik denken? Voor +/- 4000, 00 euro mag je toch wel wat leveren dacht ik zo.

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 18 nov 2017 - 11:53

Het haar is botter (rechter) geknipt aan de onderkant en ik denk dat er wat extentions zijn toegevoegd.

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 18 nov 2017 - 12:51

Houden zo dan. Ik heb soms last van plaatsvervangende schaamte als ik de opmerkingen over haar haar elders lees.

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 18 nov 2017 - 11:28

Haar haar zit voor de verandering goed. Toch een kwestie van wassen misschien? De kleurcombinatie vind ik erg mooi.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 17 nov 2017 - 23:56

Volgens mij is het haar geknipt! Het lijkt korter en voller..

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 17 nov 2017 - 23:51

Prachtig jurkje!! Zowel kleur als model!! Hoe is het mogelijk dat een jurk van natan met die plooien voorop, zo mooi zit??!
Maar nog een vraag: Welke reden is er om die prachtige jas weer over de schouders te laten bungelen??! Afschuwelijk die zwierende lege mouwen... Daarmee vallen de schoenen erg mee!!

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 17 nov 2017 - 22:24

En daar staat ze weer en hoe!! Gave kleuren combi en een prachtige mantel. Respect om in eigen land ook weer zo van de partij te zijn.

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 17 nov 2017 - 21:32

Opvallende kleuren combinatie! Vooral groen staat haar goed. Mooie stoffen zijn er gebruikt.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 17 nov 2017 - 21:37

Ik ben weg van de groen-blauwe combi. En van de oorbellen. En aan de drukke armbandenset ben ik inmiddels ook wel gewend. Maar wat voegt de groene ring toe? En wat zijn die schoenen lelijk. En ook ik vind het knap om er zo goed uit te zien na het moordende reis- en werkschema van de afgelopen weken. Ik ben na een dag heen en weer naar pak m beet Londen al kapot.....

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

vrijdag 17 nov 2017 - 21:05

Typisch Máxima, lekker opvallende kleurencombinatie, staat haar prima.
Vroeger mocht groen en blauw niet samen, dat vloekte.
Ik vind het top!

afbeelding van Frederike

Frederike

vrijdag 17 nov 2017 - 20:36

Bijzondere kleurencombinatie die goed uitpakt. Deze tint groen staat haar erg goed en ook het model van de japon past goed bij haar, legt het accent op de taille. Iets langer (net op of boven de knie) zou ook mooi staan. De jas is van een prachtige stof en dito kleur maar het model kan mij niet bekoren. De jas heeft een A-lijn en dat flatteeert haar niet. Het lijkt mij lastig dragen als je wilt wuiven, zo met die jas over de schouders. Dat de jas niet wegglijdt over de zijde... bij de laatste foto’s van RBR draagt ze de jas, dat staat beter. De schoenen in alle kleuren met de PVC inzet verrassen mij niet meer.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 17 nov 2017 - 20:31

Het zou me niets verbazen als we deze mantel nog eens terug gaan zien met een breedgerande hoed.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 17 nov 2017 - 19:34

Dit is op en top Máxima! Prachtige kleuren. Dat groen staat haar echt geweldig. Mooie basic model jas en jurk zijn heel mooi. Ook weer prachtige schoenen, alhoewel ik niet weet of dit nou de beste kleurencombinatie is. Op de foto's vertekenen de kleuren, dus wie weet is het juist een hele gerafineerde combinatie. Hoop deze outfit vaker te zien.
En wat een respect voor het intensieve schema deze week.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 17 nov 2017 - 19:33

Erg mooie set, alleen weer jammmer dat ze die jas niet normaal aan heeft, ik vind die trend echt heel raar en nergens op slaan.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 17 nov 2017 - 18:55

De kleurencombi vind ik heel leuk!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 17 nov 2017 - 18:31

de glimmende jurk vind ik t leukst. Netjes, geschikt voor dit event.
Ik juich jassen toe bij Máxima....maar wat een duur exemplaar voor Natan. maar eigenlijk houdt ze niet van jassen... daarom maar over de schouders. .

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 17 nov 2017 - 18:18

Ja lange vlucht, weet er alles van, 2 dagen geleden ook weer net gedaan. Maar ja wel te doen hoor op die manier ennvergeet niet: Maxima hoeft thuis niets te doen aan wasjes/tasjes vullen/koken/ regel dingen. Er wacht haar een nieuwe lekkere jas van 4000 euro als beloning hahhaa

Heel leuk dit! Alleen te kort die jurk maar verder super! En haar haar zit prachtig! Mag ze altijd zo dragen. Nu graag een beetje meer maxima look (boho) qua jurk en ze is zichzelf. De natan jukrjes, hoe mooi ook, ik vind haar 'olympische spelen kleding' zooooveel leukee!

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 17 nov 2017 - 18:01

Jammer dat Máxima de jas niet gewoon aangetrokken heeft. De kleurencombinatie vind ik geweldig en gedurfd. De jurk had van mij iets langer gemogen.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 17 nov 2017 - 17:51

Werkelijk afzichtelijke schoenen. Net hoeven. En dit blauw en dit groen( in beide versies) vind ik haar niet flatteren. Je ziet eerst de kleur en dan Maxima!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 17 nov 2017 - 17:49

Mooi jurkje in een werkelijk prachtige kleur. Ook leuk met die jas. Maar jammer van de schoenen. Dat vind ik toch zo lelijk en goedkoop staan, die plastic stukken. En al helemaal bij een jas van dik 3000 euro....

afbeelding van Tina

Tina

vrijdag 17 nov 2017 - 16:11

Heel mooi. Prachtige kleur en ook heel mooie accessoires. In tegenstelling tot Babs hierboven vind ik deze kleur wel heel mooi staan. Zwart is zo gewoon.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 17 nov 2017 - 15:42

Wat kunnen foto's toch een vertekend beeld geven. Kijk eens naar de stof op de 1e en de stof op de 2e foto. De een zonder en de ander met glans. En wij hier alles maar beoordelen. :-)

Mooie kleur japon, had alleen andere kleur schoenen en clutch gedaan. Zwart vind ik er mooier bij staan. De mantel vind ik prachtig!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 17 nov 2017 - 12:57

Het koninklijk Huis twitter over haar bezoek met foto.
Het lukt mij niet de verwijzing op te nemen. Josine wel?

Een mooie nieuwe groene jurk. Ik denk een Natankleurtje?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 17 nov 2017 - 13:51

dank je!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 17 nov 2017 - 12:50

Geen jetlag in zo'n korte periode maar wel gebroken ook al kun je (wat) slapen onderweg, zo te lezen was het een vol programma gisteren.
Waardering voor haar inzet in en voor binnen- en buitenland. Ik hoop dat oma Beatrix de prinsesjes regelmatig vergezelt als ze gaan naar trainingen, muziekles dan wel ze met versgeperste sapjes opvangt. Ik denk dat de koning wel rekening houdt met zn afspraken om weer na schooltijd thuis te zijn?

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 17 nov 2017 - 12:10

Na 1 dag Singapore heb je echt geen jetlag hoor en ze heeft gewoon lekker kunnen slapen in een full flat bed van 2 meter lang.

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 18 nov 2017 - 11:27

Precies

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 17 nov 2017 - 11:54

Respect... Zelfs al vliegt ze business class of met het regeringstoestel... Het blijft een lange vlucht en dan nog de jetlag. Een normaal mens gaat naar huis en doet het rustig aan. Een koningin moet gelijk door en charmant zijn...

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 17 nov 2017 - 11:49

Ruim 13 uur, en bijna altijd een nachtvlucht.
Grote kans dat ze vanochtend ergens tussen 6 en 7 uur is geland.

Ziet er idd goed uit. Vraag me af wat ze onder de jas draagt. Ik moest even denken aan het groene broekpak van JT, maar twijfel daar wel heel erg aan.

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 17 nov 2017 - 21:29

Opvallende kleuren combinatie! Vooral groen staat haar goed. Mooie stoffen zijn er gebruikt.

afbeelding van JoJo

JoJo

vrijdag 17 nov 2017 - 11:39

Oeh, dit ziet er goed uit!
Ben benieuwd naar betere foto's, de kleuren zijn leuk!

Maar wat een leven.... Net weer thuis... Hoe lang is Singapore vliegen?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?