In het persbericht van de Rijksvoorlichtingsdienst was er niets over te lezen, maar koningin Máxima was vanmorgen toch aanwezig bij de ontvangst van de Franse president. Voor de gelegenheid koos de koningin haar blauw/groene japon van modehuis NATAN, die we eerder zagen tijdens de viering van 200 jaar koninkrijk op 30 november 2013. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat Máxima zo snel deze creatie zou herdragen, maar ik ben er erg blij mee. Leuk vind ik ook dat Máxima haar haren los heeft, maar wel heel netjes en verzorgd. Als juwelen koos Máxima voor een van haar diamanten strikbroches, gecombineerd met de grote aquamarijn van de koninklijke familie. De oorhangers zijn een mix van Máxima's oorstekers uit Turkije en pendanten uit de koninklijke kluis. Ik moet zeggen dat ik tevreden ben over de look van vandaag. De kleuren staan haar goed, haar verschijning is verzorgd en de aquamarijnen behoren ook tot mijn favoriete juwelen. Top! 

Máxima met de japon op 30 november 2013:

Creatie van modehuis NATAN: 

Foto's met dank aan: 

Twitter 
PPE 
NATAN

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jadau

Jadau

dinsdag 21 jan 2014 - 12:49

Het losse haar staat zeker mooi. Zou de stof iets soepeler vallen zou het er al anders uitzien. Vooral de mouwen vallen iets te stug.

afbeelding van Mirjamm

Mirjamm

dinsdag 21 jan 2014 - 11:33

Echt helemaal schitterend Maxima! Ik ben niet vaak helemaal tevreden, maar vandaag wel :) Heel mooi,ook de verzorgde losse haren. Ik ben echt trots op onze koningin.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 21 jan 2014 - 10:12

ik vind dat je het zer goed doet Josine voor mij hoef je niet nog meer je best te doen het moet ook voor jou leuk blijven
wat het kleed betreft ik vind het een mooi kleed op zich de mouwen maken het niet mooier( maar wel minder draagbaar voor de doorsnee burger) die er geen jas kan over dragen of mee kan werken ze maken het dus exclusief voor deze prominente functie zou het dat zijn wat er achter schuilt want voor mooi te zijn hoeven ze niet
en dan de pasvorm dat ligt aan haar model denk ik ze heeft een wat geblokte taille zoals haar vader dit is maar mijn bescheiden mening

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 22 jan 2014 - 03:17

Wat bedoel je met een geblokte taille?

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 20 jan 2014 - 23:57

Wat zit het haar van Maxima prachtig!!! WOW!!! Heel mooi gestyled, heel erg Jacky Kennedy achtig. Dit mag ze vaker doen! Complimenten voor het totaal plaatje, ook al ben ik niet zo'n fan van de jurk.

afbeelding van Truike

Truike

zondag 26 jan 2014 - 22:18

Ik ben het helemaal met je eens

afbeelding van LG

LG

maandag 20 jan 2014 - 22:57

Sorry didn't mean to enter twice.

afbeelding van LG

LG

maandag 20 jan 2014 - 22:52

Josine you do a fabulous job! Since I left Holland many, many years ago I still speak and read Dutch but my spelling isn't the greatest (which one of my family members points out on a regular basis) which is the reason why I post in English.
I have read people’s reactions correcting each other’s Dutch words with more incorrect spelled words. Let’s stick to mentioning cold weather and nipples and WA with a “lump” in his pants.
I have tears in my eyes from laughing, keep up the good work;-)

afbeelding van zara

zara

dinsdag 21 jan 2014 - 08:21

I totally agree :-))

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

maandag 20 jan 2014 - 22:26

Wat een superleuk totaalplaatje! Leuk model jurk, mooie kleuren, goedzittend kapsel, losjes, maar heel verzorgd, mooie juwelen... Ondanks dat de jurk niet helemaal top zit, is het voor een ontvangst als van vandaag gewoon helemaal af!

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 20 jan 2014 - 22:57

Je haalt me de woorden uit de mond. Ik ben het helemaal met je eens.

afbeelding van Rietje

Rietje

maandag 20 jan 2014 - 22:07

Ik heb nog even een opmerking over Koning Willem-Alexander zijn kleding. Zijn houding is koninklijk, maar zijn broek zat heel raar toen hij met Premier Hollande op het bordes stond. Het trok helemaal naar achter en hij had ook iets in zijn broekzak wat een verdikking gaf. Als mijn man een gekleed pak draagt zal hij nooit iets groots in zijn broekzakken doen, dat geeft een heel raar zicht. Je ziet het goed bij de Koning als hij langs de erewacht loopt.

afbeelding van Truike

Truike

zondag 26 jan 2014 - 22:17

Inderdaad. Wat jammer dat adviseurs hier niet op letten.

afbeelding van Maria

Maria

dinsdag 21 jan 2014 - 01:15

Rietje schrijft wat ik denk.

M.b.t. de koningin: doet me denken aan Maria Teresa.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 20 jan 2014 - 21:13

Voor de mensen die vallen over mijn spelling: Ik heb een nieuw voornemen voor 2014! Mijn spelling verbeteren :) Dus als jullie stelselmatige fouten zien, dan is opbouwende feedback via het reactieformulier altijd welkom. Ik hoop echter ook dat jullie begrijpen dat ik het bijhouden van de website doe als hobby en tussen de zaken door, dus verwacht ook weer niet téveel van me ;)

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 21 jan 2014 - 08:31

@Josine, een heel goed voornemen en goed gesproken. Laat je niet gek maken. Heb respect voor de wijze, waarop je het steeds weer klaar speelt om dagelijks met een leuk blog te komen. Ga zo door.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 21 jan 2014 - 00:10

Laat je niet van de wijs brengen, Josine. We maken allemaal fouten, want niemand is perfect. Ga gewoon lekker door met je ontzettend leuke hobby. Ik geniet er in ieder geval van. En velen met mij!

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 20 jan 2014 - 22:31

Josine, super hoe je het doet! Geen enkele opmerking van mijn kant. Jij doet je best , ik ook. Meestal met reacties geven, zo nu en dan . Moet kunnen. Laat je niets wijs maken door allerhande soorten neerlandica. Overigens algemeen aanvaard nederlands woord. Spellingcontrole werkt niet, foei!

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 22 jan 2014 - 03:15

neerlandici of neerlandicae (het laatste is vrouwelijk)

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 20 jan 2014 - 22:33

Oeps, dom dom. Ik dacht dat dit een privé berichtje zou zijn. Jammer, dom blondje!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 20 jan 2014 - 21:24

Dit is nou echt wat je noemt Franse chique! Geweldige keuze, ook met het losse haar. Natuurlijk is Máxima bij dit soort gelegenheden. Op de foto's binnendraagt ze naast de grote aquamarijn ook een kleine blauwe (pin) broche. Weet jij wat dit voor broche is Josine? Bij de eerste foto's droeg ze deze nog niet.
Ik hoop dat we in Italië een mooie Tamniau outfit te zien krijgen, maar heb ook geen enkel bezwaar tegen een mooie jurk van Valentino!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 20 jan 2014 - 20:39

Het beeld vertekent, want het is gewoon haar verlovingsring :)

afbeelding van Marije

Marije

maandag 20 jan 2014 - 20:32

Ik ben ook benieuwd naar die ring!

afbeelding van Christa

Christa

maandag 20 jan 2014 - 20:23

Nee, ik heb die ring ook nog niet gezien denk ik! Josine, is er een close-up, weet je iets meer??
;-))

afbeelding van Martje

Martje

maandag 20 jan 2014 - 20:08

De ring die Maxima draagt, voor ons links, lijkt een 'bijzondere' ring! Een brede, gouden ring, die ik niet zo vaak zie, jullie wel? :)

afbeelding van Imke

Imke

maandag 20 jan 2014 - 19:17

Ik ben niet weg van het geheel. De jurk vond ik net als Coosje op 30 november beter staan (al was hij toen ook iets te krap bij de boezem). Nu lijkt het geheel stijver, een beetje log zelfs. Bij de split van voren en aan de onderkant van de mouwen ziet de stof er op deze foto's erg dik uit. Op een of andere manier, misschien mede door het openstaande splitje, vond ik het de vorige keer meer schwung hebben. Verder vind ik de combinatie van pillbox met gestyled lang haar iets te Jackie Kennedy-achtig. Alsof ze een modestatement wil maken. In combinatie met de statige jurk wat mij betreft een beetje overdone. De kleuren vind ik wel erg mooi staan. Al met al zou het me niet verbazen als Hollande geïmponeerd was door haar verschijning, maar voor mij trekt haar kledij nu iets te veel de aandacht.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 20 jan 2014 - 18:39

Elisel.Precies recht voor zijn raap .Jonge meiden zitten daar niet mee! ;0)

afbeelding van elise1

elise1

maandag 20 jan 2014 - 18:29

Ha, ha, mijn tienerdochter merkte op dat Maxima eens een keer een 'kouwetietenbeha'aan moet schaffen. Je ziet nl. haar .... door de jurk heen. Zelf denk ik dat het tijd wordt voor een modeontwerper die passende kleding kan maken, vooral ter hoogte van haar boezem!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 20 jan 2014 - 19:27

NOG EENS..........ZUCHT..................

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 20 jan 2014 - 19:19

De omvang van Maxima's bh is te klein. Daarom kruipt hij ook omhoog. De cup daarentegen zou bij een kleinere omvangsmaat uiteraard groter mogen.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 20 jan 2014 - 19:26

zucht..................

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 20 jan 2014 - 18:10

Wow, wat een mooie koningin hebben we toch, was mijn eerste reactie toen ik dit zag! Ik vind haar er zo mooi uitzien. Dat haar, dat hoedje, die kleding en die prachtige juwelen zijn echt super. Heel goed gecombineerd, Máxima!:) Zo zou ik haar vaker willen zien. Het enige minpuntje aan de jurk vind ik dat hij bij de buste raar zit. Ik kan niet zien of hij trekt, of dat het aan haar ondergoed ligt. Misschien is zit het beter wanneer ze ander ondergoed draagt? Ik heb geen idee, maar in ieder geval mag ze er van mij wel vaker zo uit zien!:)

afbeelding van Nova

Nova

maandag 20 jan 2014 - 16:51

Helemaal mee eens, c'est le ton qui fait la musique, om even in de stijl van de dag te blijven. Kritiek op het uiterlijk van onze koningin kan ook op een opbouwende, prettige en vooral respectvolle manier gebracht worden, dus zonder een hatelijke toon.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 20 jan 2014 - 16:53

(*_-)

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 20 jan 2014 - 16:49

Prachtige kleur, mooi verzorgd geheel. Was in eerste instantie niet juichend over de mouwaanhangsels (je oog trekt er meteen naartoe). Na het lezen van de reacties denk ik dan toch ook weer: het maakt zeker indruk en is ook wel weer op zijn plek bij deze ontvangst. Ze straalt wel iets uit van een Parisienne hier. Wanneer ik langer naar de jurk kijk vraag ik me echter ook af hoe de stof met het lichaam meebeweegt, kortom: hoe zit het? De stof oogt namelijk toch wat zwaar en stijf.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 20 jan 2014 - 16:45

@ Annetje: Maxima speelt niet voor Koningin, ze IS onze Koningin, of je dat nu leuk vindt of niet! In mijn ogen zijn je cynische opmerkingen erg misplaatst! Ze doet in ieder geval haar best zo goed mogelijk voor de dag te komen, ook al zijn wij het niet altijd eens met haar keuzes!
;-))

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 20 jan 2014 - 17:39

Christa iek denke Annetje, peut-être qu'elle est un peu jaloux.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 20 jan 2014 - 18:43

@Christa et Sofia. Je suis entièrement d'accord avec vous :)

afbeelding van Christa

Christa

maandag 20 jan 2014 - 17:45

C'est possible!! ;-)))

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 20 jan 2014 - 16:12

Annetje, Wat een vervelende reactie , ik begrijp niet dat je deze site bekijkt als je zoveel kritiek op Maxima hebt!!
We hoeven echt niet alles goed,leuk en mooi van haar te vinden,maar deze reactie is hatelijk!!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 20 jan 2014 - 16:27

Elisah, met jou eens, jammer als iemand zo reageert!

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 20 jan 2014 - 15:40

Dress to impress, Hollande! Zou hij daar gevoelig voor zijn? De Françaises zijn naar mijn gevoel het summum van stijl, kleding, look en mode. Nee, ik vergeet onze Italiaanse schonen niet, hoor. Hoor ik in de verte al wat gemompel met het er niet mee eens zijn? Niet nodig, absoluut niet.
Maxima speelt weer koninginnetje, handschoentje aan, andere hand niet. Overdreven glimlach, een jurk die niet top zit. Ga ik niet nog eens over uitweiden, ben het alle vorige spreeksters eens. Voor alle neerlandica , het is inderdaad uitweiden en niet uitwijden, dit even terzijde.
Al dat nephaar, moet ik dit echt mooi vinden?
Sieraden zijn prachtig, gelukkig is er niet zo kwistig mee omgesprongen want ook hier geldt, less is more. Met een juwelenkistje dat liederlijk gevuld is met de mooiste briljanten , diamanten en allerhande edelstenen is dat niet zo moeilijk, lijkt mij. Totaal plaatje, mmmh. Een poging om mooier dan mooi te zijn.
Niet geslaagd voor mijn gevoel.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 20 jan 2014 - 19:20

Neerlandica is in het meervoud neerlandicae!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 20 jan 2014 - 19:38

:-))))

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 20 jan 2014 - 21:57

Nou... je krijgt een neerlandicusje van me, hoor! :-D

afbeelding van Christa

Christa

maandag 20 jan 2014 - 22:44

Dank je Kaatje! ;-X

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 20 jan 2014 - 16:50

Alle neerlandica? Neerlandici bedoel je natuurlijk. (slak en zout enzo) ;-)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?