Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas, is aanwezig bij de opnamen van het Kerst Muziekgala 2017.

Het gala bevat optredens van de Grootste Schoolband van Nederland en artiesten zoals Tania Kross en Trijntje Oosterhuis. Het Kerst Muziekgala wordt uitgezonden door AVROTROS op zaterdag 23 december, 20.28 uur bij NPO 1. De uitzending wordt herhaald op dinsdag 26 december om 9.15 uur bij NPO 3.

Outfit: Voor zover ik nu kan zijn draagt Máxima een nieuwe midi-jurk van geprinte of beschilderde mikado zijde, die bij de manchetten is bezet met geborduurde veren. Een ontwerp van modehuis Natan. 

Soortgelijke ontwerpen van mikadozijde en veren zijn terug te zien in de wintercollectie van het Belgische modehuis Natan. 

2016
Een gala overdag is qua kleding natuurlijk een lastige, maar vorig jaar loste Máxima het goed op door een kleurrijke maxi-jurk te dragen van Mary Kazantrou. Voor de jurk liet de Griekse ontwerpster zich inspireren door vintage stropdassen, wat ook wel blijkt uit de print en de halslijn. Ik ben benieuwd waar ze ons vanmiddag mee gaat verrassen!

Máxima's clutch zou zomaar in de serie 'Mode met een verhaal' kunnen belanden, want het tasje komt van het Belgische label 'A Bag With A Story'. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

vrijdag 15 dec 2017 - 16:01

Oh wat vind ik dit een ontzettend leuke jurk! Ik zou 'm zelf wel willen hebben! Hij staat Maxima geweldig!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 15 dec 2017 - 14:21

Prachtig die najaarskleuren met bloem en veertjes! Eigenlijk net zo verassend als vorig jaar! Mooi haar erbij, een prachtige koningin! Helaas heb ik nog geen goede foto gezien van de jurk zonder jas.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 15 dec 2017 - 15:40

Ik zou inderdaad ook nog wel een echt goede foto zonder jas willen zien. Toch het idee dat het een beetje vormloos is, en dat het iets in de taille mist. Maar wel stralend geheel, en hele warme kleuren. Mooi!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 15 dec 2017 - 15:50

Wat ik heb, heb ik toegevoegd. Maar er is idd niet zoveel beeld beschikbaar.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 15 dec 2017 - 11:48

Nee hoor Kareltje, ik was er na de tweede outfit met de garens en veertjes al klaar mee.
De jurk is heel mooi, vind de stof met de bloemen prachtig, maar laat de veertjes aan de mouwen aub weg.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 15 dec 2017 - 11:40

Mooi hoor! Misschien had ik gekozen voor donkere schoenen en een hele dunne donkere panty. Was volgens mij nog chiquer geweest. Maar misschien zeur ik wel.

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 15 dec 2017 - 10:07

Ben benieuwd of het tijdens het Kerstgala ook over de geboorte van Jezus gegaan is. Is er ook over Zijn geboorte gezongen? Dat is toch wat we gedenken en vieren met het Kersfeest, en waar het over heeft te gaan. Wat de Kerstman er dan bij doet snap ik niet goed. Hij heeft niets met Kerst te maken. Het geeft mij een beetje een 'jammer' gevoel dat ze zo uitgebreid naast de Kerstman staat. Volgens mij heb ik dat nog niet vaak of nooit, door iemand van het Koninklijk Huis zien doen, op vorig jaar na dan: toen stond ze ook naast de kerstman.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 15 dec 2017 - 14:35

Ik zal je uit te droom helpen, want voordat het kindeke Jezus in de lage landen arriveerde werd er al eeuwen wat gevierd hier. Het oorspronkelijke midwinterfeest is gekerstend. Nu is er de kerstman en op een dag, over eeuwen (als ons landje dan nog niet overstroomd is door de noordzee), zal ook die plaatsmaken voor nieuwe tradities. Ooit was de traditie van het huis van Oranje er ook niet en op een dag zullen die ook in de vergetelheid raken in de geschiedenisboeken. Net als met zwarte piet. Alles is maar betrekkelijk. Ken je geschiedenis. Het enige zekere is verandering. Dus Max, kom maar op met weer een nieuwe jurk!

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 15 dec 2017 - 16:01

Ja het schijnt dat het oorspronkelijke “kerst” was dat er gevierd werd dat de kortste dag was geweest, 21 december, pas later is er een gelovig feest van gemaakt.

afbeelding van Annet

Annet

vrijdag 15 dec 2017 - 13:16

Laten we elkaar niet de les gaan lezen over hoe we kerst moeten vieren. Ieder viert kerst op zijn eigen manier, gelovig of niet gelovig. En die kerstman mag wat mij betreft best met Maxima op de foto staan.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 15 dec 2017 - 13:21

Helemaal eens met jou Annet. Iedereen viert het inderdaad op zijn eigen manier. Ik denk dat je die discussie hier niet moet gaan voeren op een site die over kleding gaat.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 15 dec 2017 - 11:50

Blij dat die vreselijk grijze plukhaartjes op bovenlip (lees snor) Albert afgeschoren zijn. Brrrr

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 15 dec 2017 - 07:15

Mooie kleuren en mooi dessin. Model van de jurk twijfel ik over: bij de stijve stof past een los vallend model (fijn dat het een keer niet te strak zit en zo kreukt), maar deze midi jurk hinkt op twee gedachten. Het is niet echt recht en los, zoals de tuniek van het model, maar ook niet echt getailleerd. Ik mis taille, een riempje? En ik houd niet eens van riempjes! De stof redt de jurk denk ik, anders was het een suf geval. Haar en make up stevige glamour; niet mijn smaak. Ik vind Maxima beetje naturel veel mooier.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 15 dec 2017 - 06:21

Wat een mooie jurk! Prachtige kleuren. Ik vind die veertjes aan dr mouwen juist heel leuk en apart!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 14 dec 2017 - 22:10

Leuke print, mooie stof en goede kleuren. Deze jurk vind ik, afgezien van de veertjes, leuk. Haar kapsel en make-up zijn netjes. Alleen dat tasje vind ik qua kleur en met die pukkels er op, lijken op darminhoud. Sorry, kan het niet netter omschrijven.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 14 dec 2017 - 21:06

Mooi jas verder de jurk redelijk maar die veertjes
Nee kan ik niet mooi vinden

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

donderdag 14 dec 2017 - 19:43

Bij déze jurk met déze mouwen kan ik me voorstellen dat ze haar jas omslaat en niet aandoet! Dat zou de veertjes geen goed doen, waarschijnlijk.
Ze ziet er goed uit.

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 14 dec 2017 - 18:00

Mooie jurk, warme kleuren en ze straalt. Alleen de panty lijkt wat degelijk van kleur, maar misschien ligt dat aan deze foto.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 14 dec 2017 - 17:54

WAUW wat een mooie jurk. Leuk met die print en ancheten van veren. Typisch Máxima, zoveel mooier en leuker dan de outfit van vorig jaar!

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 14 dec 2017 - 15:47

oh wat mooi met die bloemen. Super print. Even wachten op betere beelden.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 14 dec 2017 - 15:19

Mooi zo te zien en die clutch, is dat een nieuwe? die vind ik ook echt heel mooi.
minpuntje...de schoenen passen qua kleur niet bij het pluis rond de mouwen en ook niet bij de clutch, dat vind ik een beetje rommelig

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 14 dec 2017 - 15:18

Wat een mooie kleuren. Het is nog wachten op de fotos van het geheel maar ze ziet er prachtig uit. Hoe.krijgt ze het toch voor.elkaar? Ik heb wallen tot aan mijn enkels en ben erg december bleek. Hahaha!

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 14 dec 2017 - 14:32

Josine, dank je wel voor de snelle foto's. De stof van het model had ik mooier gevonden voor de jurk.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 14 dec 2017 - 14:19

Mooi plaatje en snel weer Josine!

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 14 dec 2017 - 13:25

Kan dat filmpje niet vinden maar is vast niet van vandaag; ze komt vanmiddag pas aan

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 14 dec 2017 - 13:16

Ik zag op de Telegraaf website een filmpje staan waarin ze de paarse jas van Claes Iversen droeg (met de zilveren ster-applicaties)?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?